Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

לגבי הנאום - נכון, מרשים.

אבל אתה יודע מה היה יותר מרשים? אם ב13.10 היה נותן גב אמיתי, אולי אפילו תקיפות בלבנון. "אתם נכנסתם אני נכנס".

הdont היה אזהרת שווא בסופו של דבר.

לא הבנתי למה ה don't לא עבד, בסופו של דבר החזית הצפונית הייתה די שקטה, עד שאנחנו התחלנו ליזום.

גם חיזבאללה וגם איראן התנהגו כל המלחמה הזאת כאילו הם היו שמחים להיות במקום אחר ורק משלמים מס שפתיים בשביל לשמור על סוג של פאסון.

ביידן הוא לא מתאבד שיעי, למה לו להיכנס למלחמה בשנת בחירות אם הוא לא חייב?

פורסם

@hans ברמת המאקרו התכנון המקורי של המתקפה היה אמור להיות בעוד שנתיים שלושה אבל גם אז היו לך כוחות פחות מוכשרים למשימה כי כוח המילואים שלך מאבד הכשירות, הרמה מדרדרת לאורך זמן הן צבאית והן אזרחית. 

זה סינוואר אחד החליט להיות מג'נון ולצאת למתקפה לבדו, הייתה כנראה החלטה של הרגע האחרון. מעניין מה הוביל אותו להחלטה ואיזה אירוע הוביל לכך. כאמור מעבר לכניסה קרקעית וטבח כאמור, לא היה בעצם end game מסוים, למרות שתאורטית הם יכלו לכבוש את כל היישובים עד לכביש 232 ובעצם "לחנוק" את האזור ולעשות טרור על הכביש הזה, ואז המשחק היה נראה אחרת לגמרי, במקום להמשיך לכל הכיוונים (הנחת היסוד שלי שזה מה שיקרה במלחמה הבאה איתם).

כאמור יש פה נקודה שחשוב להבין שאירועי השביעי לא קרה בוואקום ובעצם מדובר בתולדה של אירועי מאקרו גדולים שהיו. כאמור היינו אמורים להתחיל להתעסק בבנייה של הקו רכבת/גז, לכל הפחות להתחיל תהליכי תכנון ברשויות הישראליות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

מענין מתי יקום ראש ממשלה עם ביצים ולא האימפוטנט שיש לנו היום, יצהיר שאנחנו מחזירים את החטופים , סוגרים את הגבול מול עזה לחלוטין , אין אספקה של מים \ חשמל וכל צורה של סיוע , קובעים פרימטר KILL ZONE של 500 מטר מהגדר ונותנים לעולם לטפל במחראה הזו הנקראת עזה.

ראש ממשלה אשר יקיים את ההבטחה של שרון שטיל אחד מהרצועה והמקום חוזר להיות מגרש חניה.

העולם כל כך רוצה שהחמאסניקים ישארו בעזה , אין בעיה שיטפלו בהם ואנחנו נשמור על ביטחון ישראל בצורה נוקשה מה שלא נעשה בעבר.

עריכה אחרונה על ידי CX25GTI

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 2 דקות, stx כתב:

אני בעד.

זה יכול לקרות רק כשהעם יפסיק לבחור במי שלא כזה.

כולי תקווה שאחרי 7.10 יתעוררו מוכי הכת ויבינו שחלש האופי הנקרא רוה"מ הוא הבעיה ולא הפיתרון.

מי יתן וילך בדרכו של שרון בידי עליון ויציל מדינה שלמה מידיו.

• אהבתי 2

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לפני 12 דקות, stx כתב:

אני בעד.

זה יכול לקרות רק כשהעם יפסיק לבחור במי שלא כזה.

קודם כל צריכה להיות אלטרנטיבה אחרת 

אם יש 2 מליון שלא מצביעים אז יכול להיות שאין באמת אלטרנטיבה כזאת 

הלכתי לבדוק משנות ה 70 עד 2003 היה כמעט 80 אחוז הצבעה

מאז פעם אחת היה 72 אחוז והשאר מתחת 70 אחוז

הכי קל זה להגיד לאנשים לא אכפת אבל יותר נכון להגיד אין אלטרנטיבה 

פורסם
לפני 10 שעות, stx כתב:

לא הבנתי למה ה don't לא עבד, בסופו של דבר החזית הצפונית הייתה די שקטה, עד שאנחנו התחלנו ליזום

רק ישראלי יכול להגיד על עשרות התראות ביום, טילי נ"ט על בתים בכינון ישיר ופגיעות במגרשי כדורגל בזמן משחק ילדים "חזית דיי שקטה".

• אהבתי 2
פורסם
לפני 54 דקות, CX25GTI כתב:

מענין מתי יקום ראש ממשלה עם ביצים ולא האימפוטנט שיש לנו היום

זו גם הדעה שלי. ישראל היא זו שלמעשה התעקשה ומתעקשת לקבוע מה ייכנס לעזה כדי למנוע איום, ראינו כמובן כמה זה עזר לנו. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 44 דקות, יובל .מ. כתב:

רק ישראלי יכול להגיד על עשרות התראות ביום, טילי נ"ט על בתים בכינון ישיר ופגיעות במגרשי כדורגל בזמן משחק ילדים "חזית דיי שקטה".

אל תשווה לי את זה לשאנז אליזה - תשווה את זה לחזית, במובן של מקום בו מתרחשת מלחמה פעילה.

טילי נ"ט על בתים שרובם פונו מזמן ופגיעה במגרש כדורגל כמעט שנה אחרי שהמלחמה התחילה זו חזית שקטה מאוד ביחס לאיך שהם תכננו שמלחמה תיראה אם היא הייתה מתרחשת בזמן שהם בחרו.

חיזבאללה היה מאוד מרוסן, גם לפני שצה"ל ערף לו את שדרת הפיקוד ופירק אותו לגמרי.

לפני 54 דקות, עדי-אל כתב:

קודם כל צריכה להיות אלטרנטיבה אחרת 

אם יש 2 מליון שלא מצביעים אז יכול להיות שאין באמת אלטרנטיבה כזאת 

הלכתי לבדוק משנות ה 70 עד 2003 היה כמעט 80 אחוז הצבעה

מאז פעם אחת היה 72 אחוז והשאר מתחת 70 אחוז

הכי קל זה להגיד לאנשים לא אכפת אבל יותר נכון להגיד אין אלטרנטיבה 

התשובה הקצרה היא שאני חושב שאתה טועה.
התשובה הארוכה גולשת עמוק לשרשור הפוליטי.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

הייתה שם מלחמת ההתשה, לא חיזבאללה ולא איראן לא נכנסו למלחמה בכל הכוח.

פורסם
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

מתים על תירוצים אתם

איזה תירוצים? יש לך שמץ של מושג מה היה קורה אם 2 נושאות מטוסים לא היו מגיעות לאזור? לי אין. בדיוק כמו התבכיינות על עצירת משלוח אחד של פצצות בזמן שצה"ל כבר יותר משנה נלחם עם תחמושת אמריקאית, משתמש במודיעין שמקבלים מהם וח"א וחיל הים אמריקאים עוזרים בהגנה על שמי המדינה.  

לפני 11 דקות, David32 כתב:

התשה של מה בדיוק?

אתה לא יודע מה זה מלחמת ההתשה?

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...