Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה פרסמה תמונות רשמיות ראשונות של ה-CR-V החדש, במפרט האמריקאי.

מלבד עיצוב חדש לחלוטין יש גם לראשונה מנוע טורבו-בנזין בנפח 1.5 ליטר (190 כ"ס), שישודך לתיבת הילוכים אוטומטית-רציפה.

גרסאות בסיס ימשיכו להציע מנוע 2.4 ליטר שישודך גם הוא לתיבה רציפה.

השיווק יחל בארה"ב בסתיו הקרוב, פרטים על המפרט האירופי לא פורסמו.

CRV17-010.jpg

CRV17-020.jpg

CRV17-024.jpg

CRV17-026.jpg

CRV17-156.jpg

CRV17-157.jpg

CRV17-160.jpg

CRV17-163.jpg

CRV17-168.jpg

פורסם

הו, האאוטלנדר הזה של הונדה נראה הרבה יותר טוב מהמקור...

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

ענק קרמבו!

בדיוק רציתי להגיד שהם הולכים לחטוף תביעת ענק ממיצובישי...

מה שכן הבפנים נראה טוב, והכורסאות נראות.. כורסאות.

מעניין איך זה ייראה בבד שחור, פלסטיק פשוט ורדיו דיסק במקום המולטימדיה

פורסם

אאוטלנדר - אתה רואה, ככה נראה חיקוי לאאוטלנדר. סקודיאק - קצת פחות.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
מעניין איך זה ייראה בבד שחור, פלסטיק פשוט ורדיו דיסק במקום המולטימדיה

יכול להיות שהמולטימדיה תהיה איבזור סטנדרטי, כמו בקורולה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למיטב ידעתי ממה שקראתי עליו עד עכשיו הגדילו אותו לסגמנט של הסורנטו והוא יציע 7 מושבים.

בהנחה שהיום הוא הכי יקר בסגמנט, מה יהיה עכשיו שהוא יגדל?

יטפס למחיר של כ-300,000 שקלים? ויימכר יותר מדי מעל המחירון כמשומש?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
למיטב ידעתי ממה שקראתי עליו עד עכשיו הגדילו אותו לסגמנט של הסורנטו והוא יציע 7 מושבים.

הדור החדש ארוך בכ-2.5 ס"מ מקודמו ובסיס הגלגלים שלו ארוך בכ-4 ס"מ, כפי הנראה לא שינוי משמעותי מספיק כדי לאפשר 7 מושבים או כדי לעלות לקטגוריית הסורנטו.

פורסם
אאוטלנדר - אתה רואה, ככה נראה חיקוי לאאוטלנדר. סקודיאק - קצת פחות.

צודק...:-)

ראיתי את הוידאו ואין 7 מושבים. אישית אני מעדיף הונדה על מיצובישי, ולפי מה שאני רואה אז המנוע יהיה הרבה יותר חזק, והעיצוב הפנימי עדיף מהמיצובישי, אבל זאת לא תהיה אופציה עבורי בכלל, עם התימחור המטורף של הונדה.

זה שמכר לי את הfrv קנה אותה ב165K ומכר ב75K אחרי 3 שנים ומשהו. מה שאומר שהונדה כדאי לקנות רק יד שניה, אם בכלל. מקווה שהיבואן יקבל שכל ויתן מחיר תחרותי, במקום לחשוב רק איך למתג את הונדה כמותג יוקרתי.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)

העיצוב החיצוני עוד איכשהוא נבלע באמת בתוך הבועה הפסיכודלית (מישהו אמר הטורף נגד הנוסע השמיני?) של האאוטלנדר ושות'. אבל מבפנים זו כבר סאגה אחרת: הפלסטיקה הזולה, העדר האבזור והעיצוב של משאית סקניה משהו, זה כבר יותר מידי. כמו שאמר רבי ישראל פוליאקוב זצ"ל:

" את רקדנית הבטן סוקי מרמלדה - אני מוכן לעכל, אפילו את תזמורת החרקים אני מוכן לבלוע בשם אושרה של ביתי ובמסגרת חתונת הדמים הזאת: אבל הליקופטר? טוק טוק טוק? אתה לא חושב שהגזמת מר מוחרקה?

עריכה אחרונה על ידי Achtung
פורסם

אין 7 מושבים, בשביל זה יש להונדה את הפיילוט שהוא בערך, כמו היחס בין הקשקאי לאקס טרייל, רק שהפיילוט מרווח משמעותית מהאקס טרייל.

הונדה CR-V לא ממש שייך לסגמנט של סופרטאז' והחבורה, הוא מתחרה בסורנטו, סנטה פה... זה לא סתם שיונדאי הציגה שתי גרסאות לסנטה פה בארה"ב, אחת כמו שלנו (סנטה פה ספורט) עם חמישה מושבים בלבד ושנייה גדולה יותר עם 7 מושבים.

• תוכן חדש...