Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאות רכב במקום עבודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי התקבלה למקום עבודה כלשהו המצריך ניידות תמידית. כחלק מהתפקיד יצמידו לה רכב מהחברה. אך הצמדת הרכב היא רק כעבור חצי שנת עבודה. נניח והיא מסכימה להתנייד ברכב שלנו, איך מחשבים את החזר ההוצאות אשר החברה אמורה לשלם לה? כמו כן האם ההחזר הנל נכנס כחלק מהשכר ובעצם מוריד את הנטו? דוקטור גוגל מאוד מעורפל בנושא. לצורך העניין מדובר במונדאו 2005 נפח 2000. (הבנתי שזה משנה)

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם (נערך)

למה רק אחרי חצי שנה ?

מה קורה (לא שאני מאחל) הם יפטרו אותה אחרי 4 חודשים?

2 סגמנטים הוצאות רכב והחזר נסיעות אלו 2 דברים שונים.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

בתקופה שבה היא בלי רכב חברה - הוא מקבלת סכום כסף, שתלוי בחברה, על ההוצאות שלה. הסכום הנ״ל ברוטו ומתווסף למשכורת

הסיכוי שהיא תקבל את כל ההוצאות האמיתיות שלה - נמוך למדי

סכום מקובל הוא בין 2-4 שח לק״מ. חפש מחשבון חשב לרכב באינטרנט

פורסם

אלו הם הנהלים של החברה. ובתור אחד שמסתכל מהצד של המעסיק אני מבין לגמרי. ומה יקרה אם יקבל העובד רכב חברה ולא יספק תוצאות ורק יחגוג על המשכורת ועל הרכב? אנחנו בישראל אתה יודע.. אם יפטרו אחרי 4 חודשים אז יפטרו.. הם מוכנים לשלם את הוצאות הרכב. אני פשוט מחפש את הדרך לחשב אותם ולדעת איך הם משפיעים על התלוש.

פורסם

אם לא ציינו בסיס כלשהו (תעריף חשכ"ל למשל) אז זה פתוח למשא ומתן כשל מספר למעשה יכול להיכנס כאן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אם לא ציינו בסיס כלשהו (תעריף חשכ"ל למשל) אז זה פתוח למשא ומתן כשל מספר למעשה יכול להיכנס כאן.

סלח לי אבל לא הבנתי את ההודעה שלך. תוכל לנסח אותה אחרת?

פורסם

אם לא ציינו X שח לקילומטר, זה משא ומתן. יכול להיות 1 שקל ויכול להיות 154381 שקל. זה מה שהוא התכוון.

אני יודע שמקובל 2 ש"ח לק"מ.

משכנתא זה קל

פורסם
סלח לי אבל לא הבנתי את ההודעה שלך. תוכל לנסח אותה אחרת?

בכיף.

יש תעריף של החשב הכללי כמה עולה שימוש ברכב פר קילומטר שזה תעריף חשכ"ל אבל התעריף הזה לא מחייב וזכותו של כל מעביד לסכם כל דבר אחר כך עוד שזה מעל לסכום הנסיעות שהיה משולם לעובד אם לא היה לו רכב. מכאן שכל מספר שינקבו לקילומטר (או סכום גלובאלי) הוא תקין ומקובל. לכן אם לא מצויין בהסכם העבודה הבסיס או סכום מפורש צריך לדאוג לסגור את הפינה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם תקבל X ש"ח לקילומטר האם זה כולל את הקילומטרים שאתה עושה באופן פרטי? אם כן תכניס את זה גם לתחשיב, אלו נסיעות שעד עכשיו היית רק מוציא עליהם

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...