Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Capture.JPG

167e57c6a87ad39022c9cbb3d1769767_meme-bleeding-eyes-memesuper-bleeding-meme_160-160.jpeg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קבוצות בפייסבוק לדוגמה, פורומים.

אני מאמין שאתה לא היחידי בישראל שרוצה להיות רווק לנצח.

אני חושב שזה יותר בכיוון של שנאה עצמית, ה"להיות רווק לנצח" זה רק הסימפטום...

פורסם

סע לרומניה לשבוע. תתפרק קצת , אולי זה יעשה לך חשק לאישה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

הדבר היחיד שינשוך אותי שם זה צוענים את הארנק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חבל לבזבז על זה מלים של שיר מדהים, אבל זה מאד מתאים:

"אתה אוהב את ה"פוזה" המלנכולית הזאת - את אומרת 

אתה מחפש ומוצא את זה, אתה מכור, אתה לא יכול אחרת"

Sent from my MI 5 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כן, ממש

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

היום השלמתי עם החבר הטוב שדיברתי עליו פה, הבחור טס לשלושה חודשים כמו שאמרתי.

העניין הוא שחברה שלו הייתה אצלו היום, וכל פעם שאני רואה אותה מול המחשב ולא יוצאת לסלון ולבושה כמו סבתא בת 40 (חמודה מאוד פשוט זה סטייל מאוד מיושן ), אני נזכר בחברה שלה ואומר לעצמי: למה לעזאזל מיהרת ואולי הלחצת את הבחורה?אולי פספסת פה את הבחורה הכי חמודה וטובה שהכרת רק אם היית מתנהג אחרת ומחכה לה כמה שצריך כדי להרגיש שזה זוגיות?

כל פעם שאני מתחיל לשכוח מכשלונות, יש דברים מול הפרצוף שמזכירים לי את זה שוב.

אה, כן, אולי זאת אובססיה... בסדר, אתם לא צריכים לראות מול הפרצוף שלכם את כולם בקשרים שמצליחים לטווח ארוך ולא צריכים כל פעם ליפול על בנות מתוסבכות ששוברת לך את הלב.

ד"א, אני מתכוון להחליף את הקורולה שלי , היא כבר לא מנחמת...

עוד ד"א,

אתם מוזמנים לא להגיב , אני פשוט חופר פה כי לא נשאר לי עוד עם מי לחפור בנושא הזה. (הוצאתי את המיץ לחברים).

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה לא רוצה ליפול על בנות מתוסבכות, תצא מהתסביכים שלך קודם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הדרך למצוא אהבה היא לא בקליק, ובטח לא בדייט.

בזמן הצבא רציתי זוגיות ראשונה. הכרתי ג'ינג'ית מהרצליה. לא יודע למה, אבל רציתי אותה. היא לא הייתה יפה, היו לה שיניים מגעילות, היא הייתה מדי פעם יורקת. לא חכמה. סנובית. אולי הדבר היחידי שנמשכתי אליה בגלל שהיא הייתה רזה.

היא מראש לא רצתה לצאת לדייט, אבל איכשהו נוצר שיצאנו לסרט שנינו יחד (לטד). לא היו מקומות אז ישבנו בשורה השניה בצד. באתי להיות ג'טלמן ולשלם, היא העיפה את הכסף ואמרה "אני משלמת על הצד שלי". הייתי נבוך. ראינו את הסרט, אהבתי אותו. אז הסעתי אותה לביתה. ירדתי מהאוטו ולוות אותה. חבקשתי אותה, וישר ברחה.

מאז אותו ערב, היא נתקה איתי קשר. ניסיתי לברר מה לא עשיתי בסדר. בסוף התברר שאחת החברות שלה הבינה שאני בחור מניאק, שרק רצה לשכב איתה ובגלל זה היא נתקה איתי קשר. אני לא זוכר בדיוק אם היא התנצלה או לא, אבל שוב פעם נפגשנו ביום הולדת שלי, ולחגוג לי. מלבד התעסקות בעצמה, וכמה קשה לה (אגב היא פולניה), היא לא התייחסה אלי מלבד מזל טוב.

ואז הייתי בדיוק במצב שלך אושריקו: למה אני לא מצליח. דרברתי עם ידידה על זה (שאגב רצתה אותי ודחיתי אותה), ואמרה לי את המשפט הכי חכם: הפסד שלה. תבוא מישהי אחרת ומדהימה הרבה יותר.

ואז, נסתי לארגן מפגש בין החברים שלי לחבורת בנות. הן לא רצו אותנו. אחד החברים אמר "תבוא לפאב, אני משיג בנות". אז פגשתי את חברה שלי. היא ישבה בפינה. שתקה. אבל היה בה יופי מיוחד. כזה שאמרתי לעצמי "בחיים לא השיג דבר כזה". לא שהיא דוגמנית על, אבל מאוד לטעמי. אבל לא עניין אותי להתחיל איתה מול כולם. עשיתי את הצחוקים שלי עם החברים שלי, השתלוותי כפי שאני.

סיימנו את הערב, ושאלו אותי "גיא, אתה יכול להקפיץ אותה לבית שלה, זה בכל מקרה על הדרך שלך". אמרתי למה לא.

שמתי לה את השיר יפיפייה של שוטי הנבואה בפול ווליום, וכל פעם שאמרו יפיפיה, הצבעתי עליה בזמן הנהיגה. למה? כי סתם רציתי לשמח אותה. לא חשבתי לרגע שאחרי האירוע הזה נהיה בקשר, אז עשיתי לעצמי פאדיחות.

היא הוספיה אותי לפייסבוק, החלפנו טלפונים, נפגשנו. ומאז היא סובלת ממני 4 וחצי שנים....

מסקנה אושריקו: שחרר גבר ממנה, תכיר אנשים חדשים. מי שתכיר אותה, תאהב את כל סוגי האושריקואים שבך.

פורסם

@gbguy

קרה לי גם פעם דבר כזה. לפני כמה שנים עשיתי על האש עם חברים. בחזור ביקשו ממני להקפיץ מישהי הביתה כי זה בדרך.

דיברתי איתה, כשהגעתי הביתה, הוספתי אותה בפייסבוק, ואז ראיתי דברים שהיא כתבה שם, לא משהו קיצוני, פשוט כל מיני תובנות יענו מתוחכמות מכל מיני מקומות באינטרנט, זה עיצבו אותי, ומחקתי אותה.

סוף הסיפור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...