Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בחור טוב, הכוונה לא היה אכפת לי שתהיה בחבר'ה, אם היינו בני אותו גיל. נשמע אחלה לצחוקים ובילויים עם החברים.

בשביל להחזיק זוגיות, זה לא מספיק טוב. כמו שאמרתי, קודם כל צריך להתבגר.

הכוונה בלהתגבר, היא בין השאר להבין שהמשפט כמו "הן צריכות מניאק ולא ערס עם לב זהב", לא יביא אותך רחוק.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נשים מתחברות עם ספרים כי הם גייז, לא כי יש להן עניין רומנטי

אתה טועה בגדול .. יש ספרים גברים, שיודעים לספר יפה ומנגד נהנים מהחיים.

הבחורות באות אלייהם.

ואולי זה מקלקל לך את האשליה, כי מספרת נשים היא מקום :wink:.. בטוח.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הכי טוב להיות ספר. אפשר לקנות מיאטה בלי להמציא תירוצים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אתם לא הבנתם שאני פגוע נפש מהדברים האלה?

עכשיו כל פעם שתכיר בחורה, לא יטריד אותך להרשים אותה, איך להתנהג אליה , יטריד אותך שגם אם הכל יזרום חלק , אחרי כמה דייטים יגיע השיחה הנוראית\סינון\חרטה אחרת. איך אפשר בכלל להכיר מישהי ככה? עכשיו זה לא רק להתגבר על כשלון, זה גם להתגבר על חרדת נטישה שאופיינית בד"כ לכלבים אם אני לא טועה.

פורסם

אחי,

מי ישמע הייתה לכם זוגיות... פגוע נפש?

במצב כזה אחרי יומיים שוכח את השם שלה בכלל .

ואני לא לאונרדו די קפריו ... אבל גם לא כלב של אף אחת .

תן כבוד לעצמך, וואלה הסתכלה לך בסטטוס... שחרר אחי , שחרר .

בעידן של היום הבנות די זורמות, וממה שאני רואה דווקא הגברים הם התסביכנים .

תנו לנשים להיות נשים , ותתנהגו אתם כמו גברים .

כל הבכיינות הזאת מזכירה טירונות בנות .

אושריקו, עזוב את הפורום... ותצא לצוד מנושים, אתה בחור צעיר - לך תן בראש .

כשתהיה לך חברה רצינית, אתה תרגיש לפעמים כמה כיף להיות רווק .

פורסם

חצי השקל שלי לדיון,

מסכים עם אושריקו וואדים, הבנות במדינה הזאת פשוט מכה,

אם אתה לא חתיך עם 50 תמונות ו50 אלף עוקבים באינסטגרם, אף אחת פה לא תדבר איתך

מניסיון מר וקשה של 21 שנה.

לא כסף, לא רכב, לא עבודה, לא בטחון עצמי כלום.

קריטריון יחיד יש במדינה הזאת והוא קיים אצח כל הבנות מראשונת הכונפות ועד אחרונת הדוגמניות.

ותודה רבה לגבר הישראלי הממוצע שנותו לכל אחת יחס של מלכה ומעלה פה את הסטנדרטים לבלתי אפשריים.

פורסם

לא חתיך, אין לי אינסטגרם , אין לי אפילו פייסבוק.. ועדיין יצא לי לצאת עם בנות, ואפילו לזיין פה ושם...

הבעיה שאתם מכניסים לראש דברים שאתם עצמכם עוד לא חוויתם . קראתם על זה ברשת...

מזכיר לי ילדים בלי רשיון שמספרים על רכבים של ההורים .

כל אחד כבר יודע הכל על נשים, ואפילו אין לכם אומץ לדבר עם אחת .

פורסם
חצי השקל שלי לדיון,

קריטריון יחיד יש במדינה הזאת והוא קיים אצח כל הבנות מראשונת הכונפות ועד אחרונת הדוגמניות.

ותודה רבה לגבר הישראלי הממוצע שנותו לכל אחת יחס של מלכה ומעלה פה את הסטנדרטים לבלתי אפשריים.

אני אשאל אותך שאלה כזאת (מתנצל אם נשמע בוטה) - אתה באמת חושב שכל הבחורות הישראליות הן הבעיה, 100% מהן, ממש כל אחת עונה לתיאור הנ"ל, ואתה הוא הבסדר? תחשוב על זה.

הגישה הזאת לא בריאה והיא תביא אותך למקומות לא נעימים, לא רק עם נשים אלא בכלליות בחיים. היחיד שאתה יכול להאשים במצב הזה הוא את עצמך, לא את כל העולם ואשתו. ובלי (או עם) קשר, אם זה מה שאתה חושב, זה גם מה שתקרין החוצה, ובסופו של דבר אלו גם הבחורות שתמשוך - בדיוק אותן הבחורות מהתיאור שלך.

פורסם
חצי השקל שלי לדיון,

אני אהיה בוטה יותר מזה שמעלי: אם זה באמת הניסיון בן ה-21 שנה שלך, משהו מאוד לא בסדר אצלך. קח את עצמך בידיים וצא מהמרמור הזה, הוא לא בריא לך ובטח לא יקח אותך רחוק.

פורסם
אני אשאל אותך שאלה כזאת (מתנצל אם נשמע בוטה) - אתה באמת חושב שכל הבחורות הישראליות הן הבעיה, 100% מהן, ממש כל אחת עונה לתיאור הנ"ל, ואתה הוא הבסדר? תחשוב על זה.

הגישה הזאת לא בריאה והיא תביא אותך למקומות לא נעימים, לא רק עם נשים אלא בכלליות בחיים. היחיד שאתה יכול להאשים במצב הזה הוא את עצמך, לא את כל העולם ואשתו. ובלי (או עם) קשר, אם זה מה שאתה חושב, זה גם מה שתקרין החוצה, ובסופו של דבר אלו גם הבחורות שתמשוך - בדיוק אותן הבחורות מהתיאור שלך.

לא התכחשתי לרגע לכך שאני בעיה ולא הבנות.

ובסה"כ זה הגיוני שבנות ידחו מוצר זול( ואם מה לעשות, בעולם גילאי ה20 אם אתה לא נראה טוב אתה לא שווה הרבה )

כשהיום כל אחד משקיע שעתיים בחדר כושר ביום, בכל מוצרי החלבונים שיש, ורוב הגברים בגילאים האלה בסה"כ גם נראים טוב עם פרופיל אינבטגרם מתאים.

כן - הגיוני שיותר שקבוצת איכות נרדפת( aka נשים בישראל) ידחו גברים לא יפים.

מקס, בן כמה אתה?

פורסם
אני אהיה בוטה יותר מזה שמעלי: אם זה באמת הניסיון בן ה-21 שנה שלך, משהו מאוד לא בסדר אצלך. קח את עצמך בידיים וצא מהמרמור הזה, הוא לא בריא לך ובטח לא יקח אותך רחוק.

מלבד משבצת המראה, ששם אני כשלון חרוץ,

יש לי להציע הרבה יותר מאחרים בגיל שלי.

איך בכל זאת אף בת ישראל לא חשבה לתת לי הזדמנות אפילו לידידות?

ולפני שתשאל, כן, אני מתאמן בחדר כושר כבר שנתיים על בסיס יומיים עבודה יום מנוחה, גם יש תוצאות.

אני גם גבוה. אבל פנים לא של כוכב ופה נגמר הסיפור.

פורסם

אני מבין שאתה בן 21?

אני בגילך לא יכולתי לנהל שיחה של חצי דקה עם בחורה. היה לי אפס ביטחון עצמי. בקטע עצוב. למה? כך יצא. בית דתי, מופנם מלפני כן, וכו וכו. ונראיתי סביר, אם כי רזה מאד.

רק בגיל 30 בערך, משהו התאזן לי, שילוב של השלמה עם החסרונות יחד עם הכרה בכך שיש לי גם לא מעט יתרונות. ובעיקר סוג של התבגרות נפשית.

היום, מלכוד 22, אני בשיאי מבחינת יכולת ב'תחום', אבל אני נשוי פלוס תינוק שעכשיו נולד..(;

מה שאני אומר, יכול להיות שפשוט צריך לתת לגיל לעשות את שלו.

אצלי זה עבד ככה.

כמו בשחיה, כיתה ד' למדנו שחיה, הכל בתאוריה פיקס אבל לא הייתי מסוגל בשום פנים ואופן לבצע למעשה.

בסביבות כיתה ו' או ז', בקיץ, פתאם פשוט התחלתי לשחות. משהו הבשיל אצלי פסיכולוגית.

בקיצור, אללה יעזור לנשמותינו.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אושריקו אתה דתי/מסורתי ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...