Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם יושבים פה וטוחנים את מה שכואב לכם. יש פה חלק מאנשים שאותה סירה. למה אתם לא נפגשים על כוס בירה באיזה בר? גם תרימו מצב רוח אחד לשני ואולי גם תבנו ביטחון עצמי עם כל משפטי עידוד שאתם מפזרים ביניכם. מאד קשה להתמודד עם פרידות כשאתה לבד. תחשבו על זה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתם יושבים פה וטוחנים את מה שכואב לכם. יש פה חלק מאנשים שאותה סירה. למה אתם לא נפגשים על כוס בירה באיזה בר? גם תרימו מצב רוח אחד לשני ואולי גם תבנו ביטחון עצמי עם כל משפטי עידוד שאתם מפזרים ביניכם. מאד קשה להתמודד עם פרידות כשאתה לבד. תחשבו על זה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

אני לגמרי בעד . אם יש פה מאיזור תל אביב.

פורסם
אם אתה חושב שמה שקורה כאן זו עזרה אתה טועה.

אני יודע שזו לא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני יודע שזו לא.

זה יכול להיות- רק מהסיבה שאתה די אינטיליגנט לדעתי .

ישנם מקרים שאדם יכול לדחוף את עצמו לשינוי תודעתי .

פורסם

לנמרוד-נשמה של חתול, התקרחות זה לא סוף העולם. תרביץ קרחת מבהיקה ורוץ לטינדר. ואגב, אחוז שומן נמוך יש? קוביות בבטן יש? אם כן, מהר תמונות פלג עליון חשוף בטינדר ודומיו.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לנמרוד-נשמה של חתול, התקרחות זה לא סוף העולם. תרביץ קרחת מבהיקה ורוץ לטינדר. ואגב, אחוז שומן נמוך יש? קוביות בבטן יש? אם כן, מהר תמונות פלג עליון חשוף בטינדר ודומיו.

עדיין לא, אבל בתהליכים.

קרחת מבריקה בגיל 21?

פורסם (נערך)

אתם יודעים שאושריקו איבד את זה כשהוא עושה פתיחות בכביש מהיר נגד סובארו אימפרזה, מעלה את הקורולה לסל"ד של 4000-5000 ומבין שמגיע למהירות מוגזמת במקום שאסור... מה שהבחורה עשתה לי.

אגב, מרגישים שהסוסים ברחו כשהאימפרזה טסה לידי דווקא.

בכל מקרה, בחיים לא עושה את זה ולא אעשה את זה, אבל הכבישים היו ריקים לגמרי.

בנימה יותר רצינית... שוב פעם פותח את הפייסבוק, כל החברים\אנשים מעלים פוסט עם הבת זוג שלהם... בא לי לירוק על המסך.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • אחראי פורום
פורסם

אתם נהנים מהתחרות של "מסכן נולד 6" שפתחתם פה?

אין פתרונות קסם. אף אחד לא קם בבוקר עם תוכנה אחרת במוח.

תתחילו מלהוציא את הראש מהתחת ולהבין שלא כל הנשים אותו דבר,

תשקיעו בעצמכם טיפול ראוי כי ללרלר על זה בפורום זה אפילו לא 15 אחוז מטיפול עם בעל מקצוע,

תפסיקו להיתקע במקום!

אתם משננים מנטרות הזויות והרסניות וכולה בני 20 וקצת!

מאיפה לעזאזל זה בא??

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

וחוץ מזה לשלם 2000 שקל בחודש על זה שיגידו לך שאתה צריך לעשות ספורט או וואטאבר? לא תודה. אני גם לא צריך שיגידו לי מאיפה זה בא, אני יודע טוב מאוד מאיפה כל הג'וקים שלי באים, להיות רווק בודד מפנה לך המון זמן לחפירה עצמית ודיאגנוזה עצמית.

פסיכולוג לא ישלח אותך לעשות ספורט או וואטאבר. פסיכולוג זה לא קאוצ'ר. בנוסף אתה לא באמת יודע מאיפה הג'וקים שלך באים ותמיד טוב לחלוק את הבעיות עם איש מקצוע ולקבל פרספקטיבה שונה מאשר להמשיך להתבשל במיץ של עצמך.

פורסם
יש מצב שאושריקו ונמרוד הם טרולים של ההנהלה? :shock:

לא. אין מצב. ההנהלה אינה יצירתית עד כדי כך. מכיר אותם אישית. מופרעים אבל עם כבוד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אושריקו , יש לי את כל מה שרשמת פה [כולל הכל] , ועדיין שום בחורה לא מוכנה אפילו לדבר איתי . [לא מדבר אפילו על חברה רצינית, זה לא יקרה לעולם]

מצד שני , תראה את כל כוכבי האינסטגרם, שחוץ מכמה קוביות בבטן ושיער שופע ויפה , מה יש להם להציע.

האחרונה שהסכימה לצאת איתי בתור ידידה הייתה איזה בת 14 [זה היה לפני 4 שנים, אל תדאגו] שחוץ מהרבה כסף לא יצא לי ממנה כלום וביום שמצאה מישהו קצת יותר שווה [חיצונית כמובן, רישיון אין לו עד היום] לא דיברה איתי יותר מילה לא משנה כמה ניסיתי.

וזה הזכרון האחרון שלי מאיך מרגישה אישה באמת.

ומי פה המוצלח ומי הנכשל?

כן, כי ילדה בת 14 היא דוגמא נהדרת לאיך כלל הנשים הבוגרות "מרגישות באמת.

images-2.jpeg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...