Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שצריך לנעול את השירשור הזה.

לא חושב, זה אחלה מקום לפרוק דברים. לא חושב שפרקתי ככה באינטרנט מזמן מזמן...

בוגי, אני יוצא ומבלה ופוגש בנות... אבל אני לא מתחיל . לא התחלתי לפני "פרידות" ובטח לא אחרי שהלב תקוע.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טאמי הבת זונה הזו לא נסלח לה על מה שעשתה לבירדפרסון

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
כאשר חבריי היו נשואים פלוס אחד עוד הייתי רווק. היום השבתות שלנו זה לאן נוציא את הילדים.

משעשע. כאשר חבריי מצאו את בח"ליהם ונהפכו להורים גיליתי שהם אנשים די בינוניים (רובם בכל אופן), ואז הלכתי ומצאתי לעצמי חברים חדשים ומעניינים יותר. כמו מכוניות וטלפונים, גם את הצי הזה כדאי לרענן מדי פעם.

פורסם
יש, ואדים. כל החברים שלי כבר שמעו ממני כבר חודשיים הרצאות ובעצם על כל בחורה. יותר מדי שמעו, וגם רואים על הפרצוף שלי שאני מבואס. אבל החבר הכי טוב (זה שבחו"ל וזה שבעצם דרכו הכרתי את זאת) טוען שרק טיפול פסיכולוגי (בנושא הזה בלבד כאמור) יעזור...

אושריקו מדהים כמה אתה כמוני בנושא .. חשבתי אני מיוחד פה :lol: לחברים נמאס לדבר איתי כי הם יודעים שזה יהיה התבכיינות על הנושא.

פורסם

12345 שש:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
טאמי הבת זונה הזו לא נסלח לה על מה שעשתה לבירדפרסון

אתה מתכוון לזה שהיא זרקה אותו בחתונה או לזה שהיא הפכה אותו לפיניקס פרסון?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ירתה לו ישר בלב,

ופגעה על הדרך בלב של כולנו :_כ

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יש פתרון...

icelandic.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גועל נפש, אתם מבינים שזו המקבילה הגברית של כלות בהזמנה מאוקראינה, כן? ממש סחר בבני אדם.

איפה נרשמים?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אם זה היה נכון, כבר הייתה שם חליפות עם חוקי שריעה והכל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אושריקו, מה 'הייתה המערכת יחסים הכי ארוכה שלך'? אם בכלל.

אני שואל כי מניין לך שזה באמת מה שאתה רוצה, או מה שיעשה אותך מאושר.

לדעתי אתה מחפש את זה כי מבחינתך זה סוג של אידיאל, "אם תהיה לי זוגיות אז אהיה מאושר".

כמו שנאמר פה, זוגיות זה לא מתכון לאושר אלא רק תבלין. יש כל כך הרבה דברים שעושים בנאדם מאושר, אבל זה כבר דיון אחר.

מה שאני מנסה להגיד פה זה שיכול לקרות מצב שתכנס למערכת יחסים (מנואשות, איך שאני רואה את זה),

תבין כמה שקט נפשי יש לרווק, ולא תרצה להתקרב לזה יותר. אני מקצין כמובן, כן? הרי כל השרשור הזה מוקצן ברמות שעוד לא ראיתי.

עריכה אחרונה על ידי Style

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

סטייל, אני לא רוצה להיכנס לזוגיות רק בגלל נואשות כי זה אומר להתפשר ברמות קיצוניות (אפשר להתפשר על כל מיני דברים אבל יש דברים בל יעבור אצל כולם, אין מה לעשות). יש לי אחת על הכוונת, אבל אני פשוט ל-א מ-ת-ח-ב-ר ולא -נ-מ-ש-ך אליה אפילו קצת, אבל בלי להשתחצן, בשנייה הייתי מוביל אותה לזוגיות.

למה אני נכנס לדיכאון דבילי בגלל בנות כאלה שלא הולכות? כי ברוב המקרים הן גם נראות אחלה וזאת "חבילה" כוללת של הכל.

לדוגמה, זאת: לא אוהבת מועדונים, לא אוהבת פאבים, לא משתמשת כמעט בפייסבוק, אין לה צילומים כל שני וחמישי בפייסבוק, אין לה ידידים רציניים , אין לה הרבה חברות (שישפיעו כך או אחרת) וכמובן, חברה הכי טובה שלה היא החברה של החבר הכי טוב שלי. תסתכל שלפי התיאור כאן, למרות שאני בדיוק, אבל בדיוק ההפך, אני מעדיף אחת כזאת. וכשלא הולך?כאילו ירו בי.

לפני הייתה אוקראינית (אהמ אהמ) שהלך מעולה גם במפגשים, והיא טענה שאני מה שהיא מחפשת ושאני "הערס" הכי גדול שהיא הכירה (למרות שאני עם משקפיים של חנונים ) והתלהבה ממני. מה קרה בסוף? שבאותה תקופה לא הייתי בתקופה הכי טובה, חסר עבודה וכל מיני שטויות אחרות , שתקתי כמו דג והיא סיפרה את זה לחבר שלי ששידך בינינו וזה הוריד לה.. גם נעלמתי לה כמה ימים אבל לא חשוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...