Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אושריקו, אגיד לך מה אתה צריך לעשות, אם באמת יש לך את הניצוץ הזה שאתה מוכן להתחזק - בשבילך קודם כל ואחר כך בשביל בת הזוג, תעשה זאת, ותכיר בחורה שסיימה את האולפנה.

ממה שנשמע, זו המכסה לסיר המופלא שנקרא אושריקו.

בהצלחה ידידי

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם מפספסים נקודה, כן?

כשאני נפרד מבחורה (לפעמים מסתם ידידה, כגון הבחורה שחזרה בתשובה שדיברתי עליה גם כן פה) אני לא מצליח להשתחרר מזה לכמה חודשים טובים. כמה זה חודשים טובים? חצי שנה+. אולי זה אובססיה? לא יודע, לא אכפת לי מה זה, עצם זה שזה קורה זה גם מה שמונע ממני לגשת לבחורות אחרות.

גם אם תכיר לי עכשיו מישהי לדייט, אני נשבע שאני לא אלך בהרגשה טובה כי אני עדיין חושב למה נהרס עם זאתי. תבינו שזה לא פשוט אצלי כשלון.

פורסם
השרשור הזה מתדרדר מרגע לדודלי, לתהומות שלא חשבתי שהוא אי פעם להגיע.

כמו שלך זה לא נראה אמיתי, לי לא נראה אמיתי שאתה מעדיף קקטוס על אוקטביה, אבל כל אחד והזה שלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא אין לי . לא משתלב בכלל . עברתי לפני שנה לתל אביב ולא מוצא את עצמי פה .

עכשיו עושה צבא.

לכן אני ממליץ לך ללכת לטיפול. קודם תתחיל ברכישת יכולת ליצור מעגל חברתי כלשהו. בניית קשר עם נשים זה שלב מתקדם.

פורסם
לא סקס?

אז למה נקבה?

למה שבחורה בת 21, נורמאלית , לא תרצה סקס?

צא עם חבר לבירה .

בגיל 21 לא צריך בכלל לצאת מהמיטה , ואתם מחפשים נזירה .

אל תשוויץ במה שאין ( פוקוס וגג וזה...) יעשה לך רק טוב.

נ.ב 78 ק"ג על 1.82 זה ממש לא שרירי .

בעצם בכל הנקודות החזקות שלך- אתה מתגלה כדי בינוני . לפחות על הנייר .

אולי אתה אחלה איש ומדהים וכן הלאה, רק אל תשוויץ בנתונים ממוצעים.

הפוקוס הייתה בצחוק , קיוויתי שתבין.

78 על 182 זה לא באדי בילדר אבל זה יותר מהממוצע [כשה-78 הם לא שומן נטו] ובפועל זה נראה ממש אחלה.

ידיים גדולות, כפתיים גדולות, חזה גדול.

אני בעד לא לצאת מהמיטה , אבל זה דרישה שתצמצם משמעותית את הסיכויים למצוא מועמדת , אז מתחילים לחפש את הדברים הקלים יותר. כרגע בלי שום סטנדרטים.

לכן אני ממליץ לך ללכת לטיפול. קודם תתחיל ברכישת יכולת ליצור מעגל חברתי כלשהו. בניית קשר עם נשים זה שלב מתקדם.

אני חושב שזה דברים שצריכים היו להעשות בשלב מוקדם יותר [בבית ספר] ועכשיו כבר מאוחר מדיי. כל אחד כבר עם החבורה שלו.

פורסם
כמו שלך זה לא נראה אמיתי, לי לא נראה אמיתי שאתה מעדיף קקטוס על אוקטביה, אבל כל אחד והזה שלו.

אתם צריכים עזרה מקצועית. רשמתי את זה קודם ולא התייחסתם אלי ברצינות. לבוא לכאן ולשפוך את הלב זה עושה טוב להרגשה, אבל אפס התקדמות בכיוון הרצוי. אף בחורה לא תקרא את זה ותחשוב "וואו, אני צריכה את ואדים / אושריקו " ותשלח לכם הודעה פרטית. לא יקרה.

ולכן כל עוד אתם ממשיכים לכתוב כאן - אתם מציגים אפס התקדמות במקרה הטוב, ובמקרה אמיתי אתם נסוגים לאחור.

לכו טפלו בעצמכם. באופן מקצועי ומסודר. אתם הרבה יותר מוצלחים וחכמים ממה שאתם חושבים ומאיך שאתם תופסים את עצמכם. לכו לטפל בעצמכם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
אני חושב שזה דברים שצריכים היו להעשות בשלב מוקדם יותר [בבית ספר] ועכשיו כבר מאוחר מדיי. כל אחד כבר עם החבורה שלו.

חברים לבית ספר הם לא בדיוק החברים לכל החיים. גם חברים לצבא לא.

אנשים משתנים, נפרדים, מקימים משפחות ועושים רילוקיישנים. מי חבר של מי לא ננעל בבית ספר.

אתם צריכים עזרה מקצועית. רשמתי את זה קודם ולא התייחסתם אלי ברצינות.

אני התייחסתי לזה מאוד ברצינות. הבעיה שאני לא יודע אפילו איך לגשת לזה בלי ליפול על נוכל.

וחוץ מזה לשלם 2000 שקל בחודש על זה שיגידו לך שאתה צריך לעשות ספורט או וואטאבר? לא תודה. אני גם לא צריך שיגידו לי מאיפה זה בא, אני יודע טוב מאוד מאיפה כל הג'וקים שלי באים, להיות רווק בודד מפנה לך המון זמן לחפירה עצמית ודיאגנוזה עצמית.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דיסקו , אני מאוד מעריך את מה שאתה אומר ומציע , אבל אני מכיר את עצמי ואני יכול להגיד לך ב200 אחוז , שיחה עם פסיכולוג על הנושא המדובר לא יהיה שונה מלדבר עם חבר\מכרים ואפילו עם בחורות שקרובות אלייך לדוגמה. זה פשוט לא יהיה שונה.

כמובן שיש גם דימוי עצמי נמוך וחוסר ביטחון , אבל אני לא מקרין את זה עם נשים ולנשים.

אגב, נמרוד, אני בחור בן 24 ואני ממש קטנצ'יק. אני לא נראה 24, אלא 20 במקרה הטוב וגם זה עם זקן. אני עונה על ההגדרה של "חמוד", לא מכוער למזלי.

תנצל את הגובה והשרירים שלך, אתה תשיג הרבה שלישיות בטינדר.:lol:

פורסם

נכון, מדובר בדברים שהיית צריך לעשות בשלב מוקדם יותר, אבל בגיל 21 זה ממש לא מאוחר. תאמין לי אם לא תטפל בעצמך בגיל 30 תצטער על זה כי לקראת סוף שנות ה-20 אנשים מתחתנים ואחרי החתונה הם מתרכזים רק במשפחה שלהם והרבה יותר קשה לבנות רשת חברתית. (אבל בהחלט אפשרי!)

אני התחלתי לטפל בעצמי רק בגיל 29 ושנות ה-20 לחיי היו ממש עשור אבוד ואני מצטער על זה ברמה שאני לא מסוגל לתאר בכתב.

דיסקו , אני מאוד מעריך את מה שאתה אומר ומציע , אבל אני מכיר את עצמי ואני יכול להגיד לך ב200 אחוז , שיחה עם פסיכולוג על הנושא המדובר לא יהיה שונה מלדבר עם חבר\מכרים ואפילו עם בחורות שקרובות אלייך לדוגמה. זה פשוט לא יהיה שונה.

קשקוש מוחלט.

פורסם

כמובן שיש גם דימוי עצמי נמוך וחוסר ביטחון , אבל אני לא מקרין את זה עם נשים ולנשים.

אגב, נמרוד, אני בחור בן 24 ואני ממש קטנצ'יק. אני לא נראה 24, אלא 20 במקרה הטוב וגם זה עם זקן. אני עונה על ההגדרה של "חמוד", לא מכוער למזלי.

תנצל את הגובה והשרירים שלך, אתה תשיג הרבה שלישיות בטינדר.:lol:

ואני נראה בן 30 כי אני מקריח בקצב מדהים :lol:

אז כל מה שקשור לטינדר או אינסטגרם או תמונות אני פסול בו

מסכים לגבי שיחה עם חבר וכו' .

נכון, מדובר בדברים שהיית צריך לעשות בשלב מוקדם יותר, אבל בגיל 21 זה ממש לא מאוחר. תאמין לי אם לא תטפל בעצמך בגיל 30 תצטער על זה כי לקראת סוף שנות ה-20 אנשים מתחתנים ואחרי החתונה הם מתרכזים רק במשפחה שלהם והרבה יותר קשה לבנות רשת חברתית. (אבל בהחלט אפשרי!)

אני התחלתי לטפל בעצמי רק בגיל 29 ושנות ה-20 לחיי היו ממש עשור אבוד ואני מצטער על זה ברמה שאני לא מסוגל לתאר בכתב.

קשקוש מוחלט.

אתה חושב שמצבך החברתי עכשיו הוא טוב?

פורסם

אני מדבר איתך על הנושא הספציפי. אני לא רואה שום קשר בין שיחה עם פסיכולוג על מה שקרה לי עם זאתי או זאתי לבין שיחה עם החבר הכי טוב שלך\ידידה או משהו. פשוט לא רואה הבדל, רק שפה אני מתייעץ עם אנשים שבאמת קרובים אליי ובחינם.

בכל מה שקשור לדימוי עצמי, ביטחון ואולי טיפול בדיכאון ברור שזה התחום של פסיכולוג. אני מדבר על הנושא הספציפי ומצטער, אני לא רואה קשקוש במה שאמרתי.

שיהיה שבת שלום בינתיים.

פורסם

אושריקו , משפט בשבילך כדי שתבין .

פסיכולוג זה סורק תקלות .

חבר זה מכונאי שמקשיב עם מברג .

לפעמים צריך את שתיהם יחדיו.

פורסם
בלאזור, זה בדיוק אני. כשלא הולך עם אחת , אין חשק להתקדם לאחרת. מרגיש פספוס אדיר וזה מה שגורם לבאסה לרצות פחות לנסות להתחיל עם אחרות.

זה לא בדיוק אתה, כי לעומתך אני יודע שזה זמני, ושבסוף תגיע אחת אחרת (ותגיע) שתשכיח אותה. זה לא שאחת מאלו שיצאתי איתן היתה היתה מדהימה, רציתי להתקדם אבל "הייתי תקוע על הקודמת", לא התאים עם אף אחת בלי קשר, זהו. יאללה, שחרר, תתקדם.

רשימת דברים שישראליות אוהבות לדרוש מהגבר: כסף, גבוה, חכם, מצחיק, מרוויח טוב, לא גר עם ההורים(אה, כי ממש נולדו עם כפית של זהב שיכולים להשכיר ולקנות בית בכל גיל ומחיר), רצוי שיעבוד בעבודה מכובדת כי איזו בחורה של בית טוב תצא עם מכונאי רכב\פועל שחור? שלא יהיה רגיש מדי , שיהיה קצת מניאק, אבל אז הוא חוגג על האיבר מין שלי וזורק אותי...

דבר נוסף הוא שבשביל למשוך ולכבוש נשים צריך אשכרה לעשות קורסים ולדעת פסיכולוגיה (מי שאין לו מיומנות תקשורת או חברתית ייתקל בבעיה).

מה זה, מאיפה הבאת את השטויות האלו? אתה באמת חושב שאם יש קבוצת אוכלוסיה שלמה, ומנגד אתה, אז האשמה היא על כל קבוצת האוכלוסיה הזאת, ולא עליך? באמת? מה יהיה עם ההכללות האלו?

וברור שמי שאין לו מיומנות תקשורת או חברתית יתקבל בבעיה, לא רק עם בחורות, אלא בהרבה תחומים בחיים. הקורסים/ספרות* על הנושאים האלה הם ממש לא הכרחיים בשביל "למשוך ולכבוש" נשים (כי בינינו, 90% מהאנשים בסוף מוצאים קשר), ואין שום דבר רע בללמוד - אותי הנושא מעניין, אז לא אכחיש שאני קורא עליו הרבה. הנ"ל כן יכולים לעזור לפתוח את הראש ואת האופקים, להבין את ההתנהגויות, מה גורם להן וכו'. אבל שוב, זה ממש לא חובה, אבל זה כן משהו שיכול לגרום לך להגיע בסופו של דבר למערכות יחסים שיהיו הכי טובות בשבילך.

*אני לא מדבר על קורסים/ספרות של פיקאפ וכאלו. זה אחלה לסטוצים, חרא לבנייה של קשר רציני.

קח אותי לדוגמה - המקום שהייתי בו לפני שנה והמקום שאני בו היום הם שמיים וארץ. אני יוצא להמון דייטים, לומד מה "עובד" ומה לא, מה אני מחפש ומה לא, חווה דברים שונים עם בחורות שונות, ואמנם זה תהליך שבמאקרו הוא לא הכי כיף (כי יאללה, חלאס, שתבוא כבר האחת), אבל לדעתי ההתנסות הזאת היא חשובה ותרמה לי הרבה, ואני בטוח שאותה אחת תגיע בסופו של דבר. היא חייבת, ואני לא מתפשר, כי אני יודע מה אני שווה :-P

וואו, התחלתי לכתוב את ההודעה הזאת והלכתי באמצע, מאז התווספו עוד כמה עמודים טובים, אז בקצרה - חשבתי שאני בעייתי...אתם חייבים לקחת את עצמכם בידיים ולצאת מגישת המסכנות הזאת, שהבעיה היא בסביבה ולא בכם, כי הסביבה לא הולכת להשתנות בשבילכם, השינוי חייב לבוא מכם.

פורסם

וחוץ מזה לשלם 2000 שקל בחודש על זה שיגידו לך שאתה צריך לעשות ספורט או וואטאבר? לא תודה. אני גם לא צריך שיגידו לי מאיפה זה בא, אני יודע טוב מאוד מאיפה כל הג'וקים שלי באים, להיות רווק בודד מפנה לך המון זמן לחפירה עצמית ודיאגנוזה עצמית.

איזה נודניק אתה. לא ניסית אבל אתה יודע שאתה לא צריך. יש לך רכב עם מערכות ממוחשבות מורכבות אבל אתה הולך למכוון קרבורטורים שיכוון לך ת'דיסטריביוטר. חלאס. אם אתה חושב שמה שקורה כאן זו עזרה אתה טועה. לא ב 360 מעלות כמו שכתב אחיך התאום, רק ב 180 מעלות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...