Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נמרוד, בן 28 .

יש הרבה פרינססות בשוק, ויש הרבה שוק בפרינססות -מסכים .

אבל יש לך אינטואיציה מסוימת ? תפעיל אותה .

אגב, לאשה פחות חשוב המראה החיצוני שלך מאשר לך המראה החיצוני שלה .

פורסם

ובסה"כ זה הגיוני שבנות ידחו מוצר זול( ואם מה לעשות, בעולם גילאי ה20 אם אתה לא נראה טוב אתה לא שווה הרבה )

כשהיום כל אחד משקיע שעתיים בחדר כושר ביום, בכל מוצרי החלבונים שיש, ורוב הגברים בגילאים האלה בסה"כ גם נראים טוב עם פרופיל אינבטגרם מתאים.

אה? למה נראה לך שכל הגברים הם דוגמנים?

רוב הגברים מוצאים זיווג, בעוד שמעטים מהם הם באמת דוגמנים. גם ההכללה המטופשת הזאת ש"כל אחד משקיע שעתיים ביום בחדר כושר וקונה מוצרי חלבונים" פשוט מגוחכת.

נראה לי שאתה פשוט מחפש את הבחורות הלא נכונות. אני מעולם לא פניתי לכיוון של בחורות שמחפשות כוכבי קולנוע, ולא יאומן - אבל הצלחתי "לתפוס" בחורות נהדרות, חלקן למשך שנים. ותאמין לי שאני רחוק מלהיות בראד פיט וגם ממש לא צ'ארמר.

בקיצור - אם לא מצליח לך עם בחורות, מצטער אבל אתה לא יכול להאשים את הבחורות אלא את עצמך... (ולא, לא בגלל שאתה חושב שאתה לא יפה מספיק - זה הכל עניין של גישה)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)
מלבד משבצת המראה, ששם אני כשלון חרוץ,

יש לי להציע הרבה יותר מאחרים בגיל שלי.

איך בכל זאת אף בת ישראל לא חשבה לתת לי הזדמנות אפילו לידידות?

ולפני שתשאל, כן, אני מתאמן בחדר כושר כבר שנתיים על בסיס יומיים עבודה יום מנוחה, גם יש תוצאות.

אני גם גבוה. אבל פנים לא של כוכב ופה נגמר הסיפור.

הדברים שהזכרת - מראה, כסף, גיל, אמנם יתנו לך נקודת פתיחה טובה יותר ויהפכו דברים ליותר קלים, אבל תתפלא כמה שהם לא רלוונטים כמו שאתה חושב (או אם להיות יותר בוטה - מתרץ לעצמך ורוצה לחשוב). אבל כמובן שאם תחשוב ככה אז זה גם מה שתשדר, ואז שוב, תצליח למשוך רק בנות שזה מה שחשוב להן. אצל בחורות זה שונה, מראה הוא לא הדבר הראשון שהן מסתכלות עליו כשהן מחפשות בן זוג (יש לך מליוני עדויות לכך ברחוב). אתה אומר שיש לך הרבה יותר להציע מאחרים בגילך, נו אז מעולה, למה נתפסת לעניין המראה?

ממליץ לך ולאחרים שרוצים לשפר את היכולות שלהם עם נשים (ועל הדרך גם את עצמם) לקרוא את הספר "Models" של Mark Manson, שכבר המלצתי עליו פה בעבר. הוא לא ארוך מדי ויש גרסא אלקטרונית שאפשר להוריד.

אני אישית עדיין לא סיימתי אותו, הגעתי בערך ל70%, אבל הוא פשוט מצויין, פותח את העיניים ונותן פרספקטיבה שונה על המון דברים, גם תיאורטית וגם פרקטית. הספר הוא לא "מדריך" של אמני פיתוי, המחבר שהיה כזה בעברו סולד מזה לגמרי, ומעביר את הדברים בצורה מעולה, ממש מומלץ.

בהקשר אחר - מאז האחרונה שסיפרתי עליה עליה פה, יצאתי עם שלוש בחורות, עם אף אחד לא רציתי להמשיך, נהייתה לי סוג של אדישות לכל העניין. עדיין לא השתחררתי ממנה לגמרי, עדיין מחשבות והשוואות של כל אחת "חדשה" אליה, מקווה שיעבור מהר.

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם (נערך)

בלאזור, זה בדיוק אני. כשלא הולך עם אחת , אין חשק להתקדם לאחרת. מרגיש פספוס אדיר וזה מה שגורם לבאסה לרצות פחות לנסות להתחיל עם אחרות.

למי ששאל, אני לא דתי אבל דווקא כן הייתי שמח להתחזק קצת. לא פשוט.

בכל מקרה, SRONIS , מצטער להגיד לך למרות שאין לי נסיון כנראה כמו שיש לאנשים שמבוגרים ממני בעשור+ אבל הבעיה היא בהחלט בנשים הישראליות. בררניות מגעילות ואם נהיה יותר בוטים אז כל העדות בישראל הביאו את החרא של הנשים שלהן למדינה.

רשימת דברים שישראליות אוהבות לדרוש מהגבר: כסף, גבוה, חכם, מצחיק, מרוויח טוב, לא גר עם ההורים(אה, כי ממש נולדו עם כפית של זהב שיכולים להשכיר ולקנות בית בכל גיל ומחיר), רצוי שיעבוד בעבודה מכובדת כי איזו בחורה של בית טוב תצא עם מכונאי רכב\פועל שחור? שלא יהיה רגיש מדי , שיהיה קצת מניאק, אבל אז הוא חוגג על האיבר מין שלי וזורק אותי...

דבר נוסף הוא שבשביל למשוך ולכבוש נשים צריך אשכרה לעשות קורסים ולדעת פסיכולוגיה (מי שאין לו מיומנות תקשורת או חברתית ייתקל בבעיה).

בקיצור... מקס, הכל טוב ויפה, אבל הסיכוי למצוא בחורה טובה הוא הרבה יותר נמוך מלא למצוא.

אני לא מתבייש להגיד לכם, מבחינתי ישראלית אמיתית היא ישראלית שמתלבשת כמו חרדית, בתולות, לא מתערבבות עם הזבל של הישראלים, אלו בנות ששווה להילחם עליהן.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בגללך כולם רוצים לעשות רילוקיישן אושריקו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אושריקו, עם מי היית רוצה שאחותך תתחתן ?

תחשוב על זה, ובלי יותר מדי פוליטיקלי קורקט .

ולגבי נשים- זה עוד משחר ההיסטוריה, יש מי שמבין... ומתנהג בחכמה .

ויש מי שרוצה להיות צודק... ולהביא ביד .

מעדיף חכם .

פורסם (נערך)

הייתי רוצה שאחותי תתחתן עם מישהו כמוני. לא חנון, נחמד שצריך, חרא כשצריך, לא מחפש לזיין ולברוח, מחפש קשר רציני, אבל גם לא פראייר, אוהב מכוניות.

כמובן שאין לי אחות, אבל בגדול זאת התשובה.

לא מחפש ישראליות במערות אבל בשורה התחתונה בחורה עם קצת יראת שמיים פחות שופטת, נקודה. ואני בעצמי "כופר", אני פשוט אומר את האמת.

נמסיס, האחרונה עלתה על התיאור שלך פרט לזה שאין לה קשר לדת , אבל הפלא והפלא היא לא רצתה להמשיך... הסיכוי למצוא עוד אחת כזאת בשילוב גם עם יופי חמוד, הוא שואף ל0.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

סלח לי, אבל אז אתה רמאי וצבוע.

אתה כופר ורוצה לחיות עם מישהי מאמינה?

רוצה לזיין ולא פראייר אבל רוצה להיות רק עם בתולה?

בגלל הגישה הזו אנשים לא מצליחים למצוא בת/בן זוג נורמלי. גם בחורה שחושבת ככה לא תמצא אף אחד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ובנוסף למה שסלואורייד כתב, היית רוצה שאחותך תתחתן עם מישהו שהוא חרא כשצריך?

איזו צביעות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, למדתי בחיים האלה שלהיות כל הזמן טוב זה לא טוב. כאילו, אם תבוא הבחורה שתעשה אותי מאושר והיא תהיה טובה, אני אשמח להיות הכלב שלה אם צריך, אבל מדבר איתך בכללי.. היום במדינת ישראל לא מעריכים את הטוב, לא נותני שירות ולא בעבודות וגם לא בחורות.

פורסם
רשימת דברים שישראליות אוהבות לדרוש מהגבר: כסף, גבוה, חכם, מצחיק, מרוויח טוב, לא גר עם ההורים(אה, כי ממש נולדו עם כפית של זהב שיכולים להשכיר ולקנות בית בכל גיל ומחיר), רצוי שיעבוד בעבודה מכובדת כי איזו בחורה של בית טוב תצא עם מכונאי רכב\פועל שחור? שלא יהיה רגיש מדי , שיהיה קצת מניאק, אבל אז הוא חוגג על האיבר מין שלי וזורק אותי...

הבלבול מוח הזה הכי מעצבן אותי. אפשר לחשוב לגברים אין "רשימת מכולת" והם מוכנים לדחוף את הצינור לכל חור. עולם הזוגיות הוא סוג של משחק וכמו בכל משחק יש שחקנים יותר טובים ושחקנים פחות טובים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...