Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מעניין כי אם אני מחליט להעליב מישהו, אני רוצה לדעת שהוא ראה את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמיד אמרתי שזמן פנוי הוא אויב האנושות.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סטטוסים בוואטסאפ נשמע לי כמו אחד הדברים המפגרים. זה אולי (אולי אולי) עובד אם אתה משתף סטטוס עם קבוצה של אנשים שאתה לא בקבוצה (יענו chat group) איתם, אבל גם אז צריך ללכת ולבחור אחד אחד את כל האנשים שאתה רוצה שיראו את הסטטוס שלך.

לשתף סטטוס עם כל האנשים בקונטקטס שלך זה כבר ממש דבילי - למה שאמא שלי תתעניין באותו הדבר שהבוס שלי יתעניין בו, ולמה שחבר מהתיכון יתעניין באותו דבר כמו חבר מהעבודה, ולמה שאיזה בעל עסק יתעניין במה שמשה מהבנק יתעניין בו, ולמה שכל עשרות האנשים שאני כבר לא בקשר איתם אבל יש לי את המספר שלהם יתעניינו במשהו שיש לי לומר?

ואושריקו - כמובן שאתה מבלבל "צפתה בהודעה" עם "ההודעה עניינה אותה". זה יותר כמו "בזבזת לה את הזמן עם תמונה מטופשת של הקורולה שלך".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

עזוב רוני, כשהיא מסתכלת על הסטטוס אני יודע שהיא יודעת שאני קיים ומה היה לה איתי וגם על הדרך לבדוק שלא מחקו אותי אנשים מהפלאפון או משהו.:-P

אנשים שאתה לא ברשימת הקשר שלהם , לא נראה לי שיכולים לראות.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

למה צריך להיות אכפת לך אם היא יודעת שאתה קיים או לא?

שתטוס לאן שהיא רוצה, ותקיים את מצוות פרו ורבו עם מי שהיא רוצה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תמיד אמרתי שזמן פנוי הוא אויב האנושות.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

זמן פנוי זה נהדר. האנושות פחות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עזוב רוני, כשהיא מסתכלת על הסטטוס אני יודע שהיא יודעת שאני קיים ומה היה לה איתי וגם על הדרך לבדוק שלא מחקו אותי אנשים מהפלאפון או משהו.:-P

אנשים שאתה לא ברשימת הקשר שלהם , לא נראה לי שיכולים לראות.

אתה מתעלם מהדברים המשמעותיים שכתבתי ומתייחס לזוטות. היא כבר יודעת שאתה קיים, אבל אתה לא מעניין אותה. גם אני מסתכל לפעמים על דברים שלא מעניינים אותי כי הם קופצים לי לעין בכל אחת מהרשתות החברתיות, או כי חלק מהרשתות החברתיות סוג של מכריחות אותי להסתכל. ומה זה משנה אם היא מחקה אותך מהפלאפון או לא, אם לא קורה כלום ביניכם ממילא? אתה ממשיך לא לשחרר...

חוצמזה, מה זה משנה אם אנשים שאני לא ברשימה שלהם לא יכולים לראות? אני מבטיח לך שאני ברשימה של הרבה אנשים מהעבודה, מהמשפחה, מהחברים, מסתם אנשים - את כל אחד מהם מעניינים דברים אחרים. האופנה הנוכחית של לזרוק את החיים שלך מול הפרצוף של כל העולם זה זלזול באינטיליגנציה. תן לי לחדש לך - לאף אחד לא אכפת!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
למה צריך להיות אכפת לך אם היא יודעת שאתה קיים או לא?

שתטוס לאן שהיא רוצה, ותקיים את מצוות פרו ורבו עם מי שהיא רוצה.

לא תקיים כלום... הבחורה פוחדת מכל מגע אפשרי. לטוס ולהינות עם גברים גם זה יכול להיות, אבל נתגבר על זה, מזל שיש להם חברה.

רוני, למה אתה מבאס?

זה מזכיר לי קשרים שלא הצליחו לאנשים וכל פעם היה סימן כלשהו מהבחור\בחורה כמו לייקיםן בפייסבוק או דברים כאלה... זה סתם עושה הרגשה טובה, לא נראה לי שאני חושב שיקרה משהו שוב, כן? סתם להרגשה.

פורסם

הנקודה שלי זה שזה לא אמור לעניין אותך.

אמרה לך שהיא לא מעוניינת, אז תגיד יפה שלום, ותמשיך הלאה. לא צריך לפתח אובססיות. זה לא בריא קודם כל בשבילך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יודע אם זה אובססיה או לקיחת דברים קשה מתסכול. שיהיה... לפחות היא אמרה לי " נראה לך שאני יכולה להכיר מישהו?"

טוב.

הדבר הכי גרוע בכשלון זה להאשים את עצמך ולחשוב שאתה אשם.

בגלל שלא מדובר בבחורה שמתקשרת יותר מדי אני עד עכשיו לא יודע אם אני באמת עשיתי משהו שהרס או שהיא קיבלה פיק ברכיים ואני לא יכולתי לעשות דברים אחרת בכל מקרה.

פורסם
" נראה לך שאני יכולה להכיר מישהו?"

"כן.

ביי."

(נכנס לקורולה, נותן גז ונעלם אל האופק).

פורסם

אחד לא מתנגש עם השני.

פורסם

אושריקו,

למה לשנוא את האנושות?

אולי אותה חסידת אומות עולם שדיברת עליה, אם מישהו אחר כבר תזדיין בפגישה הראשונה ולהפך .

כימיה קשה לסרס . רק באמצעות כימיה ;)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...