Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

אושריקו, זו גישה ממש בעייתית לסגל לעצמך בגיל כזה צעיר

ועם כולה שני ניסיונות לא מוצלחים ברקורד.

ואני לחלוטין לא מזלזל ברגשות שלך.

אלה בדיוק השנים שמניחים יסודות - להכל.

ביטחון עצמי, מקצוע, כסף. אחרת מה? תגיע לגיל 35 באותה פוזיציה.

ואז הרבה הרבה יותר קשה להתאושש ולשנות כיוון.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין דבר כזה פרנדזון.

פרט נמק והסבר. אני חושב שאתה טועה. אם בחורה "ניטרלית" לגביך, זה יכול או ללכת לכיוון של משיכה, או לכיוון של חוסר עניין (/ "פריינדזון"). ברגע שקוטלגת בכיוון השני, קשה מאוד עד בלתי אפשרי לשנות את זה, אפשרי אולי אם עובר הרבה זמן בלי להיות בקשר, ואז אולי תחזור למצב "ניטרלי".

פורסם

צריך בנות ליד החיים שלך, אין דבר כזה או זוגיות או כלום.

כמה אפשר לצאת ולדבר עם חברים? איפה הידידת נפש הזאת שתהיה איתך בטוב וברע? נשים יודעות לתמוך. בגלל זה כל פרידה (בלי קשר לזוגיות שוב) אני לוקח קשה מהן.

אני לא קונה את זה שגבר ואישה לא יכולים להיות ידידים, תתפלאו כמה גברים חתיכים ונשים יפות הם יכולים להיות ידידים.

יש לפעמים סיבה לגבר ולאישה מלכחתילה לא לגרום לזה להיות משהו רומנטי.

הבעיה מתחילה כשמנסים להדחיק ומתחילים להתאהב.

פורסם

בגלל זה אני חושב שאתה צריך להיות אמיתי ושלם עם עצמך. כשאתה תצליח למצוא מישהי, היא תכיר אותך ברמה של סוג הדם שלך. תהיה אמיתי עם עצמך, ותכיר את מי שאתה רוצה. אבל גם גבר צריך לדעת לקבל "לא!!!!!!" מבחורה.

פורסם
פרט נמק והסבר. אני חושב שאתה טועה. אם בחורה "ניטרלית" לגביך, זה יכול או ללכת לכיוון של משיכה, או לכיוון של חוסר עניין (/ "פריינדזון"). ברגע שקוטלגת בכיוון השני, קשה מאוד עד בלתי אפשרי לשנות את זה, אפשרי אולי אם עובר הרבה זמן בלי להיות בקשר, ואז אולי תחזור למצב "ניטרלי".

כי פרנדזון זה מושג מפגר שהמציאו גברים שחושבים שאם לבחורה כיף אתם והם מבלים כחברים, אז בהכרח צריך להתפתח גם משהו רומנטי. פרנדזון קיים רק בראש של גברים שאין להם מספיק בטחון לומר לבחורה שהם רוצים קשר רומנטי אתה. ואם הם אמרו והיא לא זרמה, אז זה לא פרנדזון, זה פשוט טמטום להישאר בקשר עם מישהי שיש לך רגשות רומנטיים כלפיה ולה אין כלפיך. ממש עינוי עצמי. ואז גם כיף לבכות על זה בIMGUR או פורומים ולעלות ממים.

הנקודה היא כאמור, שפרנדזון קיים רק בראש של גברים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בגלל שהיא נלחצה שזה כל כך מהר,

מצד שני , כולה נשיקת שפתיים עלובה

איך הגעת עד השפתיים שלה בפגישה ראשונה? ואתה מתפלא שהיא נלחצה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא פגישה ראשונה, בפגישה הראשונה נשיקה בלחי בלי שום רמיזות מיניות. סוף פגישה שנייה נתתי את הנשיקה וגם אחרי זה היה דייט. לא מדובר על התנפלות וחרמונים ונשיקה צרפתית, בסך הכל "להודיע" שלא באתי לידידות.

זה היה שילוב של הכל מהכל כנראה.

פורסם
לא פגישה ראשונה, בפגישה הראשונה נשיקה בלחי בלי שום רמיזות מיניות. סוף פגישה שנייה נתתי את הנשיקה וגם אחרי זה היה דייט. לא מדובר על התנפלות וחרמונים ונשיקה צרפתית, בסך הכל "להודיע" שלא באתי לידידות.

זה היה שילוב של הכל מהכל כנראה.

ואולי פשוט לא נמשכה אליך?

זרמה עם הנשיקה חזרה?

פורסם

האמת שלא זרמה כל כך, אבל זה קורה, אין מה לעשות.

מה עדיף, לצאת 700 פגישות בלי כלום ואז כן לנסות?

בדקתי את כל "המומחים"וחרשתי את כל האנשים והאינטרנט, אם אין נסיונות לדברים האלה בדייטים הראשונים זה לא תקין.

חוץ מזה שכל הבחורה הזאת היא שוק אחד גדול, כל הזמן מתביישת וסגורה, זה לא היה יכול להיות קשר בריא, אבל בשילוב של בחורה טובה "חנונית" צרפתייה ארגנטינאית (וואו, איזה עיניים!) חבל לי.

לא יצאה רשמית מעולם עם אף אחד ועל כל דבר שאמרתי "אני מתביישת".

פורסם

תן דוגמא- לאיך היא אומרת אני מתביישת בהקשר למה שאתה אומר?!

עדיף להתאים את עצמך מבחינת התנהגות למי שאתה נמצא מולו .

יש חברים שאתה מחבק ומנשק, יש כאלו שאתה לוחץ להם יד .

מבין?

פורסם

מבין, מקס, אבל מה זה משנה...בסופו של דבר תצטרך לעשות את הצעד ולראות איפה אתה עומד.

קשה לי להאמין שלצאת הרבה זמן בלי לנסות לעשות משהו שקשור למיניות עם הדייט מולך ייצא מזה משהו אחר מפרינדזון.

שים לב שאנשים מדברים על נשיקה ראשונה בדייט מתכוונים לצרפתית, אני מדבר איתך על כולה נשיקת שפתיים מסכנה.

פורסם

יצא לי להיות בדייט ראשון בלי מגע בכלל, ויצא לי גם לזיין בדייט ראשון .

אל תכליל, ופחות אמנות הפיתוי - יותר להבין מה מרמזת לך הבחורה שאתך.

פורסם

הנקודה היא כאמור, שפרנדזון קיים רק בראש של גברים.

נכון ולא נכון. יש גם נשים שמנצלות את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
נכון ולא נכון. יש גם נשים שמנצלות את זה.

למה?

מה זה יתן להן?

מח של אשה עובד שונה משל גבר, בעיקר בחלק הרגשי .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...