Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מונדאו זה לא רכב לעניים, אז אני מאמין שלא חסר לו 8)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
נמרוד, דווקא בגלל שיש לך את כל הנתונים שציינתי , יש לך נקודת פתיחה מעולה.

יש כאלו שאין להם את זה... הם צריכים לעבוד כפליים. הרי בסטוצים המראה קובע , חד וחלק.

עכשיו , אני באמת מאחל לך שתמצא מישהי אחת וקבועה לקשר ארוך אבל אני לא מאחל לך לצאת עם מישהי למספר דייטים ובסוף זה לא הולך כי האכזבה היא קשה ביותר כשזה קורה כמה פעמים או שזה קורה מסיבה שיש לך שליטה עליה אבל כך יצא.

והאומנם? דיבורים זה יפה , בפועל זה לא המצב. למעשה בפועל אני בצד השני הקיצוני של "נקודת התחלה טובה".

נמרוד, יש לך כסף? הרבה כסף?

אמיתי אבל .

אתה מחשיב את עצמך כגבר עם כסף?

תן לי מספר שמגדיר מבחינתך הרבה כסף יחסית לגיל 21 ואני אשיב לך.

כלומר, כמה כסף צריך כדי לרצות ילדה בת 17-19?

מונדאו זה לא רכב לעניים, אז אני מאמין שלא חסר לו 8)

עניים בטוח לא, אבל זה לא רכב יקר. מאזדה 3 או קורולה יוצאות ליסינג משנה מקבילה לשלי [שלי הייתה 11/2011] עולות יותר.

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

לא יודע, אף פעם לא נעזרתי בקלף של הכסף .

כי אין לי ... החצי נחמה שלי עם עצמי שאני לא קמצן.

אבל במידה והייתי משתמש בו - הייתי מאוד נזהר במה שאני אומר.

ילדה בת 17-19 יותר קל לקנות בדיבורים, בטח לבחור מבוגר ממנה בכמה שנים .

פורסם
אושריקו , יש לי את כל מה שרשמת פה [כולל הכל] , ועדיין שום בחורה לא מוכנה אפילו לדבר איתי . [לא מדבר אפילו על חברה רצינית, זה לא יקרה לעולם]

מצד שני , תראה את כל כוכבי האינסטגרם, שחוץ מכמה קוביות בבטן ושיער שופע ויפה , מה יש להם להציע.

האחרונה שהסכימה לצאת איתי בתור ידידה הייתה איזה בת 14 [זה היה לפני 4 שנים, אל תדאגו] שחוץ מהרבה כסף לא יצא לי ממנה כלום וביום שמצאה מישהו קצת יותר שווה [חיצונית כמובן, רישיון אין לו עד היום] לא דיברה איתי יותר מילה לא משנה כמה ניסיתי.

וזה הזכרון האחרון שלי מאיך מרגישה אישה באמת.

ומי פה המוצלח ומי הנכשל?

אני ממליץ שתיקח את הכסף שלך ותשקיע אותו בטיפול התנהגות יסודי. בגיל שלך יחסית קל לשנות אופי ודפוסי התנהגות.

פורסם
עניים בטוח לא, אבל זה לא רכב יקר. מאזדה 3 או קורולה יוצאות ליסינג משנה מקבילה לשלי [שלי הייתה 11/2011] עולות יותר.

לקניה אולי.

לאחזקה - אני הרגשתי שאני מתחזק מינימום מרצדס, ואחרי המונדאו נשברתי סופית, הזדכתי על "כרטיס חובב רכב נטול סטיגמות" שלי, וקניתי קורולה (והפורד השניה הוחלפה בפריוס אחר כך).

אם אתה אחרי שני מונדאו 3 פלוס מונדאו 4 עדיין לא התייאשת מפורד, ורוצה עוד פורד, ומוכן לסבול תיקונים יקרים ותקלות משביתות, סימן שפרוטה מצויה בכיסך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני ממליץ שתיקח את הכסף שלך ותשקיע אותו בטיפול התנהגות יסודי. בגיל שלך יחסית קל לשנות אופי ודפוסי התנהגות.

איזה בעיות התנהגות מצאת במה שרשמתי?

אתה לא חושב שמראה חיצוני כל עוד הוא לא עובר סף , זה דיי דיל ברייקר?

בכנות יכול להבין בנות , ועם זאת , רוצה לתקן איכשהו את המצב הקיים בכל אמצעי אפשרי.

לקניה אולי.

לאחזקה - אני הרגשתי שאני מתחזק מינימום מרצדס, ואחרי המונדאו נשברתי סופית, הזדכתי על "כרטיס חובב רכב נטול סטיגמות" שלי, וקניתי קורולה (והפורד השניה הוחלפה בפריוס אחר כך).

אם אתה אחרי שני מונדאו 3 פלוס מונדאו 4 עדיין לא התייאשת מפורד, ורוצה עוד פורד, ומוכן לסבול תיקונים יקרים ותקלות משביתות, סימן שפרוטה מצויה בכיסך.

כי אתה נפלת עם מונדאו שבורה כמו שאני נפלתי עם מונדאו שבורה [2002] וגם אני אכלתי איתה אלמנט של סודני.

אבל -

במונדאו 2007 שהייתה במשפחה [שנתיים וחצי עד התאונה],

במונדאו 2011 שהייתה אצלי שנה [ואצל ההורים כבר חודש וחצי] ,

ובפוקוס 2009 שנמצאת אצלי חודש וחצי - שקט תעשייתי מוחלט

פורסם

מה הקשר לשקרן/ תחמן?

יצאתי פעם עם חיילת, הבחורה חולת אינסטגרם - מדהימה חיצונית .

אז התעסקתי בלהחמיא לה כמה היא פוטוגנית , מצטלמת טוב .

בתור בדיחה שאלתי אם פוטוגנית גם בוידאו ;)

חוזר שוב , אני לא חתיך, אין לי כסף, בחור ממוצע לגמרי 1.78 ונראה יותר נמוך... ומשקל עצמי 90 ק"ג .

ועדיין- לא נתקלתי בקשיים כמו שאתה מתאר .

ועוד בגיל הזה שהבחורות לפעמים רוצות לבלות יותר ממך .

פורסם

אז מה הנוסחא לזה ? איך מוצאים מישהו נטו לבלות איתה?

לא חברה , לא סקס ולא כלום - נטו לבלות איתה ?

ולא חייב אפילו שתיהיה ממש יפה או ממש רזה כן.

אני לצורך העניין מטר 82, דיי שרירי על משקל של 78. אם זה עוזר אני אשמח.

ואפילו יש לי פוקוס שחורה עם גג נפתח.

פורסם (נערך)

לא סקס?

אז למה נקבה?

למה שבחורה בת 21, נורמאלית , לא תרצה סקס?

צא עם חבר לבירה .

בגיל 21 לא צריך בכלל לצאת מהמיטה , ואתם מחפשים נזירה .

אל תשוויץ במה שאין ( פוקוס וגג וזה...) יעשה לך רק טוב.

נ.ב 78 ק"ג על 1.82 זה ממש לא שרירי .

בעצם בכל הנקודות החזקות שלך- אתה מתגלה כדי בינוני . לפחות על הנייר .

אולי אתה אחלה איש ומדהים וכן הלאה, רק אל תשוויץ בנתונים ממוצעים.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם
החוסר הצלחה היא כי אני נופל על מתוסבכות משוגעות. כמובן שכנראה מתישהו הן כן ייכנסו לקשר , אבל כנראה שאני עוד תחנה בדרך להתבגרות.

לא, המשותף לחוסר ההצלחה שלך עם בחורות שונות זה... אתה. ואני לא אומר את זה בשביל להעליב, אלא בשביל שתתאפס על עצמך.

כלומר, כמה כסף צריך כדי לרצות ילדה בת 17-19?

כלום. ואם היא מחפשת כסף - שתלך לחפש...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, אתה רק אז מחזק לי את המחשבה שאני לוזר ואפס. הרי , סביר להניח שאם הסיבה הייתה "אני לסבית או אני טסה לחו"ל או כל דבר שקשור אליה בוודאות , לא הייתי מרגיש יותר מדי רע עם עצמי (כן, אבל לא כמו עכשיו). ברגע שאתם מחזקים את האמונה שאני הרסתי את זה איתה ספציפית זה רק גורם לי להרגיש עוד יותר אפס.

מה שכן , כמו שאמרתי לך , זאת הייתה בחורה מאוד חנונית ודי נזירה, אבל אחרי שזה לא הלך אני מבין שזה מה שאני רוצה.

אגב, יופי ארגנטינאי וצרפתי. עיניים כחולות להשוויץ בהן כל פעם מחדש...

פורסם

האחרונה שהסכימה לצאת איתי בתור ידידה הייתה איזה בת 14 [זה היה לפני 4 שנים, אל תדאגו] שחוץ מהרבה כסף לא יצא לי ממנה כלום וביום שמצאה מישהו קצת יותר שווה [חיצונית כמובן, רישיון אין לו עד היום] לא דיברה איתי יותר מילה לא משנה כמה ניסיתי.

וזה הזכרון האחרון שלי מאיך מרגישה אישה באמת.

השרשור הזה מתדרדר מרגע לדודלי, לתהומות שלא חשבתי שהוא אי פעם להגיע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...