Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוני, למדתי בחיים האלה שלהיות כל הזמן טוב זה לא טוב. כאילו, אם תבוא הבחורה שתעשה אותי מאושר והיא תהיה טובה, אני אשמח להיות הכלב שלה אם צריך, אבל מדבר איתך בכללי.. היום במדינת ישראל לא מעריכים את הטוב, לא נותני שירות ולא בעבודות וגם לא בחורות.

די כבר עם הקיצוניות הזאת. למה שתהיה הכלב של מישהי?

הסיבה הלגיטימית היחידה שלך להיות חרא זה אם אנשים אחרים מתייחסים אליך חרא. אתה מסתובב כנראה במקומות עם חרא של אנשים ולכן זה כל מה שאתה רואה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לזה התכוונתי, רוניס. להיות חרא למי שחרא אליך. אני נחרד לראות אנשים שכמה שמשפילים אותם או מתנהגים אליהם לא יפה הם ימשיכו להיות "טובים".

אבל כשזה נוגע לבחורות זה קצת קשה להיות "מניאק" ורע כל הזמן כדי למשוך אותן. גם לך תדע, אולי תיפול על מישהי שתיעלב ותיקח את זה לקיצוניות כגון הטרדות וכו'. בקיצור, קשה הכל היום.

פורסם

אתה שוב מתעקש לפספס.

אם מישהו חרא אלי, אני מסובב אליו את הגב והולך. זהו. נגמר. כתוצאה, אני אף פעם לא סובל מהשפלות או התנהגות לא יפה - אני קוטע את זה באיבו.

ולמה לעזאזל אתה חושב שאם תתיייחס רע לבחורות, תהיה מניאק אליהן, זה ימשוך אותן? אולי זו הסיבה שאתה לא מוצא אף אחת שתרצה אותך... אתה יודע מה משותף לכל אי-ההצלחות שלך עם המין הנשי, נכון?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני אשמח להיות הכלב שלה אם צריך

עדיף להיות חתול - לשכב כל היום בפינה חשוכה, לפזר שיערות בכל הבית, להיות נחמד רק כשאתה רעב, לשרוט ספות, והכי חשוב - כולם עדיין מאוהבים בך כי מדי פעם אתה נשכב על הגב ונותן להם ללטף לך את הבטן (אפילו שזה מוביל אותם למלכודת של שיניים וציפורניים, עדיין יאהבו אותך).

רק שים לב לא לסמן את הטריטוריה, אחרת יחתכו לך את הביצים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתה שוב מתעקש לפספס.

אם מישהו חרא אלי, אני מסובב אליו את הגב והולך. זהו. נגמר. כתוצאה, אני אף פעם לא סובל מהשפלות או התנהגות לא יפה - אני קוטע את זה באיבו.

ולמה לעזאזל אתה חושב שאם תתיייחס רע לבחורות, תהיה מניאק אליהן, זה ימשוך אותן? אולי זו הסיבה שאתה לא מוצא אף אחת שתרצה אותך... אתה יודע מה משותף לכל אי-ההצלחות שלך עם המין הנשי, נכון?

החוסר הצלחה היא כי אני נופל על מתוסבכות משוגעות. כמובן שכנראה מתישהו הן כן ייכנסו לקשר , אבל כנראה שאני עוד תחנה בדרך להתבגרות.

פורסם
אני לא מתבייש להגיד לכם, מבחינתי ישראלית אמיתית היא ישראלית שמתלבשת כמו חרדית, בתולות, לא מתערבבות עם הזבל של הישראלים, אלו בנות ששווה להילחם עליהן.

החוסר הצלחה היא כי אני נופל על מתוסבכות משוגעות. כמובן שכנראה מתישהו הן כן ייכנסו לקשר , אבל כנראה שאני עוד תחנה בדרך להתבגרות.

אושר, אם אתה כל הזמן נופל על מתוסבכות, סימן שאתה מחפש אותן, בין אם במודע ובין אם בתת מודע. תראה את מה שציטטתי - זה קשור האחד בשני. הציפיות שלך לא מציאותיות וברדיפה שלך אחריהן אתה מגיע למלעונות שלא מהעולם הזה. אם תשכיל להבין שלא כל מי שמקיימת, שומו שמיים, יחסי מין היא שרמוטה, ולא כל מי שלא מתלבשת כמו אמא טאליבאן היא פרוצה, רחמנא ליצלן, אולי תוכל להתקדם. צא מהקבעונות של ופשוט תחיה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ככה דאע"ש מגייסים מחבלים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא היה לי נעים להגיד, אבל כן...

העניין הוא שזה קל להקצין למקום כשרע לך , זה טבעי. אולי אצל חלק פחות אבל אצל אנשים חלשים יותר זה משפיע.

אין ספק שכל פגישה שלי עם בחורה הורידה לי את ההקצנה מX Y Z וכשזה נגמר, זה חזר ובהרבה יותר.

אני בכל מקרה מפסיק לחפש ולרדוף, לא שווה את הבאסה. אם איבדת את האמונה שתצא לדייטים וזה יימשך הרבה זמן אז אין טעם להיכנס לזה שוב כי אם זה יקרה אתה שוב תתבאס לאורך זמן.

אני מפגר ומטומטם , אולי אם הייתי מתנהג כמו ידיד הגיי שלה לאורך זמן הייתי יוצא איתה רמשית בסוף.

פורסם

אז היית נשאר על תקן הידיד הגיי.

לדעתי היא עשתה לך טובה בזה שהיא חתכה ממך בשלב מוקדם.

פורסם

אין בעיה עם זה. הבעיה שאתה מרגיש שאתה הרסת את זה. אין תחושה נוראית יותר מזה.

שימו לב, אני כבר בקושי מתייחס לבחורה עצמה, אלא לתחושה שאתה הורס משהו יקר וחשוב.

פורסם

לא הרסת שום דבר יקר וחשוב, וגם לא זול ולא חשוב.

הדבר היקר והחשוב לא היה שלך מלכתחילה.

אתה אוכל את עצמך על כלום.

פורסם (נערך)

רשימת דברים שישראליות אוהבות לדרוש מהגבר: כסף, גבוה, חכם, מצחיק, מרוויח טוב, לא גר עם ההורים(אה, כי ממש נולדו עם כפית של זהב שיכולים להשכיר ולקנות בית בכל גיל ומחיר), רצוי שיעבוד בעבודה מכובדת כי איזו בחורה של בית טוב תצא עם מכונאי רכב\פועל שחור? שלא יהיה רגיש מדי , שיהיה קצת מניאק, אבל אז הוא חוגג על האיבר מין שלי וזורק אותי...

אושריקו , יש לי את כל מה שרשמת פה [כולל הכל] , ועדיין שום בחורה לא מוכנה אפילו לדבר איתי . [לא מדבר אפילו על חברה רצינית, זה לא יקרה לעולם]

מצד שני , תראה את כל כוכבי האינסטגרם, שחוץ מכמה קוביות בבטן ושיער שופע ויפה , מה יש להם להציע.

האחרונה שהסכימה לצאת איתי בתור ידידה הייתה איזה בת 14 [זה היה לפני 4 שנים, אל תדאגו] שחוץ מהרבה כסף לא יצא לי ממנה כלום וביום שמצאה מישהו קצת יותר שווה [חיצונית כמובן, רישיון אין לו עד היום] לא דיברה איתי יותר מילה לא משנה כמה ניסיתי.

וזה הזכרון האחרון שלי מאיך מרגישה אישה באמת.

ומי פה המוצלח ומי הנכשל?

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

נמרוד, דווקא בגלל שיש לך את כל הנתונים שציינתי , יש לך נקודת פתיחה מעולה.

יש כאלו שאין להם את זה... הם צריכים לעבוד כפליים. הרי בסטוצים המראה קובע , חד וחלק.

עכשיו , אני באמת מאחל לך שתמצא מישהי אחת וקבועה לקשר ארוך אבל אני לא מאחל לך לצאת עם מישהי למספר דייטים ובסוף זה לא הולך כי האכזבה היא קשה ביותר כשזה קורה כמה פעמים או שזה קורה מסיבה שיש לך שליטה עליה אבל כך יצא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...