Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מקווה שאתה לא מאלה שאומרים "נשים אוהבות גבר שלוקח שליטה"

לגמרי לא. אמרתי ננסה את השיטה הזאת, נראה מה יקרה, כי היא גם ככה לא הביעה עניין יותר מדי. כרגע אני בספק אם בכלל אצור איתה קשר.

אז אני אצטלם טוב, ואחר כך יראו אותי במציאות, מה עשיתי בזה?

לא לא, לא התכוונתי להצטלם ולהיראות בתמונה כמו מישהו אחר לגמרי. פשוט ללמוד להצטלם שתיראה כמו שאתה, רק בצורה אופטימלית. איך עושים את זה? בעיקר להצטלם מלא (גם אם זה אומר לשים חצובה/להעמיד את הטלפון ולצלם את עצמך), לעבור על התמונות, לבחור את הטובות ולהבין מה יוצא טוב. כמו שאמרתי, מאמץ...

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז כמו שאמרתי, בתמונות יהיה משהו אחד, במציאות משהו אחר.

אם מישהי תראה משהו ששונה ממה שהוא בתמונות, אז בנוסף לכל הוא גם שקרן.

היא תרצה לפגוש אותי? היא תראה קודם את התמונה הכי מוצלחת שהצלחתי למצוא, ואז תראה אותי במציאות, וכבר לא תרצה.

עם כל הכבוד, אני לא סוכן מכירות של הוט.

כל החיים שלך הוא להיות סוכן מכירות של הוט. אם זה בעבודה, אם זה בזוגיות ואם זה בחברה. העולם הוא תחרותי, אתה תמיד צריך לדעת איך לשווק את עצמך.

וכמה יהיה שונה מהתמונה שלך? כמה אנשים שאתה מכיר שיש לך אותם בפייסבוק והם שונים בצורה מהותית? ונניח לצורך הענין אתה תראה בחורה נאה לדעתך, ובמציאות קצת פחות. אז תגיד לה "סליחה, את נראת שונה מהתמונה כי (הסבר ארוך ולא מעניין)". אם המטרה שלך היא למצוא זוגיות, אתה צריך לדעת לקבל את מי שעומד מולך גם אם לא 100% ממה שאתה מצפה.

גילוי נאות: כשאני הכרתי את בת זוג שלי, בכלל לא ענין אותי מה יהיו השאיפות שלה ואיך היא תראה. אני ראיתי אותה, דברתי איתה, ראיתי שיש איזה קליק נחמד, המשכנו לדבר ומשם זה התפתח. ובאותו ערב הייתי הליצן של החבר'ה כי זה מה שרציתי להיות, ואיכשהו זה הדליק אותה. הדבר שאני מנסה להסביר לך: תהיה אתה בעצמך. אתה רוצה בת זוג, אתה יודע שאתה צריך לקבל אותה כמו שאתה מצפה שיקבלו אותך. גם אם ההסבר הארוך שאתה חושב עליו כאשר אתה תראה את אותה בחורה שתשב מולך כשתזמין אותה לדייט.

פורסם

"להיות סוכן מכירות של הוט" = לשווק מוצר שאתה לא מאמין בו, כנ"ל "לשווק את עצמך".

להיות עצמך זה בטוח לא. לפחות זה מה שאני לא.

ואתה יודע מה - fuck it. זאת תכונה יחידה באישיות הפח זבל שלי, שאני שלם איתה.

אז שיקחו את המשחקים שלהם, וידחפו אותם לעצמם אתה יודע לאן. אני לא משתתף בשטות הזאת שנקראת "תרבות אתרי/אפליקציות היכרויות". ייצא לי להכיר מישהו במציאות - שיהיה. לא ייצא (מה שסביר להניח) ואשאר לבד לנצח (כמובן, עם גישה כזאת) - שיהיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אתה לא צריך להיות סוכן מכירות של הוט.

אתה צריך להיות משהו שנמכר מעצמו, כמו מעורב ירושלמי או טויוטה קורולה.

מי שצריך לנסות למכור את עצמו כל הזמן, הוא כנראה מעפן שאין לו באמת מה להציע (כמו הוט) :)

האתרים האלה באמת בזבוז זמן ובסוף אתה תמיד חוזר לredtube. גם אני הייתי בסרט הזה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ואדים, אתה מי שאתה, ואין לך מה לנסות "למכור" משהו אחר. ממילא אם ייווצר קשר יותר ממושך הכל יתגלה.

אין לי ספק שיש בך יותר מכפי שאתה מציג כאן. אתה צריך להכיר בכך, גם אם תזקק לסיוע לצורך זה. ואם תכיר בכך גם אחרים ואחרות יכירו בכך.

אל תשכח שאתה צריך למצוא אישה אחת - ולא יותר - שיהיה אתה "קליק". גם היא לא תהיה מושלמת, וזה מסיבה בסיסית מאד - אין אדם מושלם. אבל בשבילך היא תהיה מושלמת, ובשבילה אתה תהיה מושלם. היא יכולה לצוץ מחר בתור בסופר, היא יכולה להיות הבחורה שתפגוש בדייט ה-100 שינסו לשדך לך. אבל אם הגישה שלך תהיה שלילית כל הזמן אף אחת לא תכיר את הצדדים הטובים שלך, שאני בטוח שקיימים, ובכמות ראויה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואתה דוגמא מייצגת?

כל אדם הוא דוגמא לעצמו .

אז למה שבחורה תתאפר? ולמה שתצבע שיער? זה הצגה?

חבר'ה כל זוגיות היא משחק בהתחלה, באמצע....ורק בסוף הכל אמיתי .

עוד מעט תגידו שמופתעים שהן מזייפות ...

פורסם

אני לא מופתע משום דבר, לא חסר אנשים מזוייפים, ואני נתקל בהם על בסיס יומי.

אני פשוט לא מוכן להשתתף בכל ה-shit show הזה, ולהפוך לאחד מהם. יש גבול עד כמה אני מוכן להשתלב בחברה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תשמע...אתה לאורך כל הדיון יוצא בהכללות והצהרות בומבסטיות, וכמו שבעצמך אמרת, כל אדם הוא דוגמה לעצמו, וממש לא כל זוגיות היא "משחק בהתחלה ובאמצע". בבקשה אל תשליך מהנסיון האישי שלך על הכלל, או שתוסיף סיוג. שום דבר פה לא שחור ולבן.

פורסם (נערך)

בטח הצהרות בומבסטיות, אמרתי לך אז ואומר לך שוב... רוצה תשובה כנה? תלמד לקבל אותה .

כל זוגיות היא משחק, משחק בין גבר ואשה... יש צדדים גם חיוביים למשחק- וכמובן שיש גם עניין במשחק הזה .

בדיוק כמו שאני עדיין חושב שהבחורה שאמרה לך שהיא לא יוצאת עם שניים, ואז חזרה אליך? נטו משחק לחיזוק האגו שלה - ההוא שיגל אותה במשך שבועיים, נפנף אותה והיא הייתה צריכה להרגיש שעדיין היא שווה משהו .

אבל זו רק התחושה שלי .

אף אחד לא בא לשים לך מלח על הפצעים,רק להזהיר אותך שהלהב חד .

ביקשתי ממך כמה פעמים סליחה אם נפגעת, והנה קיבלת עוד אחד .

אבל אחרי הכל זה פורום, ומשתפים מנסיון...

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם
כנס רגע לראש של אדם ממוצע ותחשוב על החבר הכי טוב שלך. זה שקולט אותך מחצי משפט, אוהב את אותה מוזיקה, צוחק מאותן בדיחות מפגרות ושאפשר להעביר איתו שעות של טלוויזיה על הספה או נסיעה לאילת באוטו.

עכשיו תחשוב ששניכם גייז. לא היית מביא בו?

היי :wink:

פורסם (נערך)
ואתה דוגמא מייצגת?

כל אדם הוא דוגמא לעצמו .

אז למה שבחורה תתאפר? ולמה שתצבע שיער? זה הצגה?

עוד מעט תגידו שמופתעים שהן מזייפות ...

אני מניח שאני לא מייצג, ואף אחד אחר לא. גם לא ערכתי מחקר מדעי עם סטטיסטיקה מבוססת על מנהגי חיזור והצלחתם לטווח קצר או ארוך.

"הצגות" קיימות גם בטבע. הטווס פורש נוצות, איילים דוחפים זה את זה בקרניים. מובן שכל אחד\אחת ירצה למצוא חן בעיני בן\בת זוג פוטנציאליים. אבל עדיין, זה יפעל לכל היותר בטווח הקצר, אפילו קצר מאד.

כותרת השרשור היא "איפה למצוא את האחת". שים לב - לא מחפשים קשר ללילה, לא מחפשים פלירטוטים, רוצים משהו יציב, שלא מחליפים כמו גרביים. פות"ש חיפש את הקשר לטווח ארוך. הוא נעלם מהשרשור מזמן, אבל יש כאן כמה אחרים שאינם מרפים, ואני לחלוטין מבין אותם. וכיון שמחפשים אחת (או אחד) אין משמעות רבה לסטטיסטיקה, למעט ההסתברות למצוא מחט בערימת שחת. בסופו של דבר הניסיון האנושי מראה שההסתברות הרבה יותר גבוהה. הפסימיות שמפגינים כאן כמה אנשים נראית לי שייכת למקום אחר, ולכן אותם פסימיים - שרואים עצמם "לא יוצלחים" - צריכים לבדוק את מקור הבעיה שלהם. ברור לי שאנשים "פחות מוצלחים" מוצאים זוגיות ארוכת טווח, אז לא צריך להתיאש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בן אדם שלא אוהב את עצמו אף אחד לא ירצה להיות לידו בסופו של דבר. לא חברים ובטח לא אישה. להרגיש fuck it זה הכי עלוב והכי חלש שאפשר במצב כזה. אם תמשיך כל החיים להיות עם מוטו כזה אז תחיה אומלל וכנראה לא תחווה לעולם מה זה אושר . להרים ידיים זה דבר קל , אפס השקעה. למה להשקיע? למה לנסות ? אני אפס מוחלט וסבבה לי עם זה. ואדים אתה מסכים עם זה?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...