Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://bizzness.net/%D7%94%D7%9E%D7%A1-%D7%A9%D7%9C-%D7%9B%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%94%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%90-%D7%9C%D7%9E%D7%A9%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%95%D7%9C/

שוק הנדל"ן מגיב בסערה לכוונה של כחלון למסות בעלי 3 דירות ומעלה: "המס יגולגל לשוכרים, כשגם משכירים עם 2 דירות יתפסו 'טרמפ' על ההחלטה ויעלו את דמי השכירות" ■ התגובות הנזעמות

לאדע מה אתכם,לי נשמע הזוי לשלם עד עכשיו נניח 3500 על דירה ממוצעת,ואחרי שהחוק יעבור,פתאום לשלם כמעט 5000 או באיזור.

מי שחותם עכשיו על חוזה,לדאוג טוב טוב לסעיף הזה,שיותר חשוב מהכל.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כחלון בפאניקה.

הוא מבין שההבטחות שלו מיום הבחירות חסרות שחר בנושא הדיור, והוא יורה לכל הכיוונים.

לא כדאי להאמין לפוליטיקאים.

פורסם

אני האחרון שמאמין "על אוטומט" לכל כתבה ברשת.

אבל חייבים להודות שהכנסה בסדר גודל כזה,כמעט בטוח שתעבור "בשלום"

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם (נערך)

מהלך מבריק שיתן לשוק הנדל"ן את הזעזוע האמיתי הראשון מאז שהתחיל טירוף. התחזיות שהמס יגוגל על שוכרים מנותקות מהמציאות. למה היום בעל הדירה לא מעלה את מחיר השכירות בחודשית ב-1,500 ש"ח? כי הוא נדיב? לא, שכירות משלמים במזומן ולא בהלוואה. בסופו של דבר יש גבול כמה אנשים יכולים לשלם ובעלי דירות שיגלגלו את המס על השוכרים פשוט ישארו עם נכס ריק או יקח להם הרבה מאוד זמן למצוא שוכרים.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
אני האחרון שמאמין "על אוטומט" לכל כתבה ברשת.

מי שהתראיין לכתבה, יודע היטב על מה הוא מדבר, מהיכרות אישית שלי איתם.

להבדיל מכל הכתבות הממומנות, לכתבה הזו אני מאמין "על אוטומט".

כחלון לא יודע איך לצאת מהמצב אליו הוא נקלע, שלא באשמתו.

הוא חייב להצליח בכל מחיר, אחרת הוא מתרסק.

פורסם
מהלך מבריק שיתן לשוק הנדל"ן את הזעזוע האמיתי הראשון מאז שהתחיל טירוף. התחזיות שהמס יגוגל על שוכרים מנותקות מהמציאות. למה היום בעל הדירה לא מעלה את מחיר השכירות בחודשית ב-1,500 ש"ח? כי הוא נדיב? לא, שכירות משלמים במזומן ולא בהלוואה. בסופו של דבר יש גבול כמה אנשים יכולים לשלם ובעלי דירות שיגלגלו את המס על השוכרים פשוט ישארו עם נכס ריק או יקח להם הרבה מאוד זמן למצוא שוכרים.

לא כאלה מנותקות מהמציאות,לא חסרים אנשים שמרפרפים על החוזה (אם בכלל) וחותמים ישר,העיקר לגור כבר,כי הם בלחץ כזה או אחר (או בכלל נזכרו בדקה90 לחפש,או התפשרו יותר מדי וכו')

בעלי הדירות לא נדיבים,אך החוק הזה עכשיו יחייב אותם לשלם את אותו מס מדובר (כמו שאמרת,או ששילמו סכום זניח,או לא שילמו בכלל)

אני עצמי אמור לחתום שבוע הבא על חוזה לדירה,אם בעלת הבית לא מורידה את הסעיף ההזוי הזה (שהשוכרים ישלמו את המע"מ) אני הולך ומחפש דירה אחרת.

אומנם אנחנו לחוצים בזמן וכבר חצי בית ארוז,אבל אני לא אשלם אגורה יותר משכ"ד,רק בגלל שהמדינה "קונסת" את בעלת הדירה.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אני לא כל כך בטוח שהיא "מנותקת מהמציאות".

הביקוש לדיור גדל בעוד שאנחנו מדברים ואילו היצע הדיור לא ממש. אולי בעל הדירה לא יעלה את מחיר השכירות ב-1,500 שקלים, אבל האם הוא יספוג את כל עלות המס על עצמו? לא סביר. יותר סביר שהוא יעלה את השכירות בשיעור נמוך יותר מגובה המס, כך שהוא יספוג קצת והשוכר יספוג קצת יותר.

ימים יגידו. עד כה שום דבר שהמדינה ניסתה לעשות לא עבד.

פורסם

כבר קישקשנו על זה לא מעט כאןhttp://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?605223-%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%95%D7%9F-%D7%9B%D7%A4%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%A7%D7%AA-%D7%94%D7%93%D7%99%D7%95%D7%A8-%D7%A2%D7%93-%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%96%D7%94-%D7%A4%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%9C%D7%99/page12&highlight=%D7%93%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA

מהודעה 167

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
טוב. נתחיל לרשום על ילדים.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

בדיוק. ילדים, סבתות, אחיינים. חסר?

מילא היו עושים מס פר משפחה אבל גם על זה קשה לפקח.

אין סיכוי שיחזירו את הריבית בבנקים אה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בסיכוי לקחת משכנתא?

לא רק. יש לא מעט השלכות מס למהלך.

להעביר נכנסים לכל המשפחה רק בשביל להתחמק מתשלום מס זה מתכון בדוק לצרות וסכסוכים.

• תוכן חדש...