Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תבלבל אנשים עם עובדות, תאוריית ה"אי אפשר להעלות שכ"ד" שולטתתת!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד לא עבר החוק וגם אם יעבור זה רק בינואר,אבל העיקר אפשר להעלות על בסיסו כבר מהרגע

איזה יופי :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עכשיו קראתי את הכתבה הזו ^^

נראה שלא מעט בעלי ענין נגד החוק הזה,כנראה שנחכה עד אוקטובר לראות אם יעבור,או שיקדימו במעט.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני אישית מכיר מישהו שיש לו 3 דירות, שכבר עכשיו הודיע לשוכרים שלו שבמידה והחוק עובר, אם הם מעוניינים להאריך את החוזה, זה כרוך של 80% מערך המס.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אני הודעתי לשוכרים שלי שאני רוצה העלאה של 120% מסכום המס.

אז הודעתי להם. ( לא באמת )

שאלת מיליון הדולר, האם יהיה ניתן להעלות את שכ"ד, בעקבות הטלת המס.

התשובה לה לא ברורה ואין דין מרכז תל אביב וצפונה , לקרית שמונה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה שלא יהיה ניתן? כל בעל דירה מחליט כמה לבקש על שכירות, אין לזה מחירון או פיקוח.

באיזורים חלשים זה יעלה במעט ובאזורים מבוקשים מאד זה יעלה בהתאם.

הקלה לא תבוא מזה, זה מה שבטוח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למה היום הוא לא מבקש עוד 5000 ש"ח?

אם המספרים נכונים ויש כ 53אלף אנשים במדינת ישראל שיש להם 3 דירות ומעלה בוא נאמר ש 3 זה הממוצע אז 160 אלף דירות

עדיין יש עוד כמה מאות אלפי דירות להשכרה שלא יוטל עליהם המס , ולא יושפעו, אז אם הם יחליטו לעלות על הגל ולהעלות גם , אז אוי ואבוי לשוכרים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני הודעתי לשוכרים שלי שאני רוצה העלאה של 120% מסכום המס.

אז הודעתי להם. ( לא באמת )

שאלת מיליון הדולר, האם יהיה ניתן להעלות את שכ"ד, בעקבות הטלת המס.

התשובה לה לא ברורה ואין דין מרכז תל אביב וצפונה , לקרית שמונה.

מה הכוונה "האם ניתן"?

אם אתה מתכוון מבחינת כוחות השוק, אז אכן, במקומות בהם הדירות שלו נמצאות העלאה של אי - אלו מאות שקלים, לא תימנע ממנו למצוא שוכרים הגונים בזמן סביר.

אבל ברור שאתה צודק. יש לא מעט מקומות [למשל: דירה בכנען בצפת שמושכרת ב1400 ש"ח], בהם לא יהיה קל כלל וכלל להעלות בבת אחת 700 ש"ח.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אם המספרים נכונים ויש כ 53אלף אנשים במדינת ישראל שיש להם 3 דירות ומעלה בוא נאמר ש 3 זה הממוצע אז 160 אלף דירות

עדיין יש עוד כמה מאות אלפי דירות להשכרה שלא יוטל עליהם המס , ולא יושפעו, אז אם הם יחליטו לעלות על הגל ולהעלות גם , אז אוי ואבוי לשוכרים.

זו בדיוק הבעיה.

אם יחליטו כולם כמו קרטל להעלות מחירים כי למה לא? בפועל יהיו עליות מחיר כנראה.

הדירות בסופו של דבר יושכרו באותו מחיר, לכאן או לכאן.

פורסם

כי יש "מחיר שוק" וכל עוד הוא בטווח הגיזרה של מחיר השוק, הוא רגוע שהוא "לא פראייר" והוא מרוצה.

אם מחיר השוק עולה (מכל סיבה שלא תהיה) אז גם הוא יעלה.

ברור לחלוטין שזה מה שיקרה!

לא יהיו דירות זולות כי הן פטורות ממס שלושת הנכסים ודירות יקרות כי יש עליהן מיסוי אלה שהלא ממוסות יישרו קו עם הממוצע של הממוסות.

זה כאילו אלף בית של ניאו קלקליזם.

תכלס, נראה לי המיסוי 3 נכסים ומעלה הזה הוא בכלל עז.

אולחי זה התיש שהיא הסתירה:

מגזירות התקציב: מס על פיצויי פיטורין

פורסם

בירושלים לפחות, בכל מיני פרסומים (גם לחוזים שניתן לחתום כבר היום וגם לכאלה שרק התחילו לפרסם) כבר כתוב שהחל מספטמבר-אוקטובר שכ"ד יעלה ב200-500 שקל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)

תכלס, נראה לי המיסוי 3 נכסים ומעלה הזה הוא בכלל עז.

אולחי זה התיש שהיא הסתירה:

לא הצלחתי להבין מהכתבה מה המס המדובר ומה החידוש פה. כבר היום פיצויי פיטורין חייבים במס מעל תקרה מסויימת. חסר פירוט.

לגבי ההשפעה על השכירות, גם אני שותף לדיעה שהשכירות תעלה במידה מסויימת. זה בלתי נמנע.

על הורדה במחירי הדיור אין מה לדבר כי זו בכלל לא מטרה של אף אחד. המטרה היא העשרת קופת האוצר ותו לא.

עריכה אחרונה על ידי A.E.M
פורסם

כאילו זה לא היה ברור מראש:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4842145,00.html

בעל דירה לשוכר: "לא אספוג שקל מהמס"

יוזמת שר האוצר כחלון להטיל מס על מחזיקי שלוש דירות ומעלה, עדיין טעונה אישור בכנסת - אבל שוכרי דירות מעידים כי החשש הגדול כבר מתחיל להתרחש בשטח. ח"כ רועי פולקמן מ"כולנו": "מטרת החוק לעודד אנשים למכור דירות". שמאית מקרקעין: "באופן טבעי בעלי הדירות מגלגלים את זה על השוכרים".

• תוכן חדש...