Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק לי לא עשו בעיות באלפא שרציתי נסיעת מבחן על המיטו תלתן - ואחרי חצי שעה קיבלתי נסיעה.

חחח... לי קרה ב ד י ו ק מה שקרה לפותח השרשור אצל אלפא רומיאו שונברון כאן בוינה (לא מסוגלים לספק מיטו דיזל ו''במקום'' הציעו לי ג'וניור של אחד העובדים). אצל סוכן סוזוקי לא יכלו לספק סוויפט ספורט ואצל רנו היו מוכנים לשחרר קקטוס ל15 דקות בליווי איש מחירות, כאילו הייתי ילד בן 18 עם רשיון טרי (אני בן 55). אז ככה שגם בחו''ל יש מפגרים. הלכתי למזדה ויצאתי עם 3 אחרי נסיעת מבחן של 200 ק''מ.

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף יבואן לא יכול להחזיק צי פרטי של מכוניות מכל הדגמים וצבא נהגים לצורכי נסיעות מבחן. זה פשוט לא כלכלי. לכן בעלי נציגות פרטיים נוהגים לרכוש דגמים חדשים מהיבואן בהנחה משמעותית מתוך הבנה מוסכמת שהם ישמשו כרכב הדגמה. גם מנהלים אצל היבואן שמקבלים רכב צמוד והעובדים בעסקים הפרטיים שמצמידים אליהם את המכוניות, כולם מקבלים אותן בהסכמה חוזית שהן משמשות כרכבי הדגמה, הם חייבים להביאן כל יום למקום העבודה ועליהם להביא את הרכב נקי ומסודר לנסיעה מתואמת מראש. המון מאמץ מושקע לתאם איתם מראש את הנסיעות עם תזכורות ממש עד לרגע האחרון. אבל המדובר לעיתים לצערינו בעמך ישראל ששמים פס על הסיכום ועל הבעלים.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
באיזה סוכנות מדובר, פרטית או סניף של היבואן? כי אני קניתי מהמרכזי פולו והיחס היה מצוין. היו לי התלבטויות לגבי המפרט הסופי ונתנו לי יחס טוב ולא לחצו ומנהל האולם נתן לי טלפון ישיר שלו לכל שאלה עד שאני אהיה סגור על עצמי. לקח כמה ימים ובלבלתי להם את המוח קצת אבל לא הרגשתי שאין להם סבלנות אלי ובסוף זה השתלם לשני הצדדים ויצאתי עם הרגשה ואוטו טובים.

הוא אמר שזה הסוכנות ליד איקאה, זה פרטי.

לדעתי הוא גם המרכזי.

פורסם

יש גם מקרים מיוחדים כמו רכב ספורטיבי יחסית שמשמש מנהל, וכשהגיע כרכב הדגמה גלאי הראדר היו בהחלט במקום.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

נראה לי שיש פה אי הבנה. לא נראה לי שהרכב הוא רכב פרטי של אחד העובדים אלא רכב של צ'מפיון המשמש את המנהל ביום יום (מנהלי אולמות בצ'מפיון אכן נוהגים על פולו אוט') ולכן משמש גם כרכב הדגמה וגם לשימושו הפרטי של המנהל או את צרכי הסוכנות.

קראתי פה כמה תגובות שהצטערתי לשמוע, כנראה שיש לא מעט עוסקים בתחום שלא מבינים את חשיבותה של נסיעת מבחן נעימה ללקוח כחלק מתהליך מכירה איכותי ומקצועי ללקוח. אני יכול להגיד שהיצרנים מנחים איך נסיעת מבחן צריכה להתבצע בנקודות המכירה שלהם ברחבי העולם ושיש יבואנים שלוקחים את זה מאוד מרצינות (כאשר גם בתוכם יש רמות שונות של הפנמת הנושא בהתאם לרצינות האולם\סוכנות).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ותהיה בטוח גם יקר יותר, מוזמנים לסקול אותי.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
אף יבואן לא יכול להחזיק צי פרטי של מכוניות מכל הדגמים וצבא נהגים לצורכי נסיעות מבחן. זה פשוט לא כלכלי. לכן בעלי נציגות פרטיים נוהגים לרכוש דגמים חדשים מהיבואן בהנחה משמעותית מתוך הבנה מוסכמת שהם ישמשו כרכב הדגמה. גם מנהלים אצל היבואן שמקבלים רכב צמוד והעובדים בעסקים הפרטיים שמצמידים אליהם את המכוניות, כולם מקבלים אותן בהסכמה חוזית שהן משמשות כרכבי הדגמה, הם חייבים להביאן כל יום למקום העבודה ועליהם להביא את הרכב נקי ומסודר לנסיעה מתואמת מראש. המון מאמץ מושקע לתאם איתם מראש את הנסיעות עם תזכורות ממש עד לרגע האחרון. אבל המדובר לעיתים לצערינו בעמך ישראל ששמים פס על הסיכום ועל הבעלים.

הרבה פעמים אין בכלל רכבי הדגמה והסוכנות משנה מרכזת ימי נסיעות כדי להביא רכב מהסוכנות המרכזית (ככה זה בסוכנות נהורה בקריית גת).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
קפוץ לרחובות, ובקש לדבר עם ג'וזף.

תקבל שירות וטיפול של VIP באחריות.

אם תרצה עוד פרטים, פנה אלי בה"פ

איפה הג'וזף הזה יושב בסוכנות פולקסווגן רכב הנגב בבילו ?אם כן זה לא בדיוק רחובות אבל זה ליד חח :)

לכתוב "הג'וזף הזה" זה כמו לכתוב "האלוהים הזה", של נעליך מעל רגליך! ג'וזף הוא אליל ואני מעריץ אותו ברמה של פוסטר על קירות חדרי.

הוא חבר טוב ואני מצטרף כמובן להמלצה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לכתוב "הג'וזף הזה" זה כמו לכתוב "האלוהים הזה", של נעליך מעל רגליך! ג'וזף הוא אליל ואני מעריץ אותו ברמה של פוסטר על קירות חדרי.

הוא חבר טוב ואני מצטרף כמובן להמלצה.

הוא מסוכנות רכב הנגב בבילו ??

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

לצערי רוב החוויות שלי באולמות תצוגה של רכב בשנה האחרונה, הן לא טובות. נציגי מכירות אדישים, ידע מועט בנושא הרכב שאותו הם מוכרים, קביעה בעייתית של נסיעות מבחן (למה זה צריך לקחת שבועיים?), להיטות למכור שפוגעת בקשר טוב עם הלקוח, רצון לסגור הזמנה לפני נסיעת מבחן ועוד הרבה מצבים שכולם מעידים על חוסר מקצועיות ואי איכפתיות של ההנהלה למצב הזה. ואולי אני פשוט תמים וזה דווקא ה-DNA שהנהלות היבואנים מעבירות לנציגי המכירות.

היו לי גם כמה מקרים יותר טובים, אבל זה בגזרת רכבי היוקרה. למשל קאדילק שסדרו לי נסיעת מבחן תוך יומיים ובאו אלי הביתה מהרצליה לחיפה. אבל אני חושב שמכירת רכב גם בתחום של 100,000 ש"ח מצדיקה יחס הרבה יותר טוב ללקוח.

פורסם

מי שמתעניין בסיאט אני מאוד ממליץ על תום מסוכנות הרצליה. היה מאוד מאוד מקצועי, ידע לענות על שאלות, קבע נסיעת מבחן תוך יום בלבד והיה אדיב ביותר.

יותר מזאת, גם לאחר שנאלצתי לבטל את ההזמנה של הרכב הוא עזר לי וציין שבכל דבר שאצטרך יעזור לי ואיחל לי בהצלחה מכל הלב.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

• תוכן חדש...