Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קפוץ לרחובות, ובקש לדבר עם ג'וזף.

תקבל שירות וטיפול של VIP באחריות.

אם תרצה עוד פרטים, פנה אלי בה"פ

איפה הג'וזף הזה יושב בסוכנות פולקסווגן רכב הנגב בבילו ?אם כן זה לא בדיוק רחובות אבל זה ליד חח :)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

קורא פה הרבה , ורק עכשיו נרשמתי

בעיקר כדי לציין שגם לי קרה סיפור דומה שם...

קבעתי נסיעת מבחן לפולו , לשעה 10:00 , לוקח חצי יום חופש מהעבודה.

כשהגעתי לשם , איך נגיד , קיבלתי יחס כבר טוב יותר במקומות אחרים, אבל זה עוד שטויות.

בזמן שאני מחכה שם , נאמר לי שמוטי! (כנראה אותו מוטי...) רכב המבחן הוא שלו והוא עשה "תאונה" בבוקר.

לא יודעים מתי יהיה אפשר , בקיצור ביקשו ממני ללכת והם כבר יתקשרו לתאם.

התיאום היה עוד לאותו יום , בנסיעת מבחן לא ממש ידעו על איזו תאונה מדובר...

פורסם

הודעה פרטית ליוזר של צ'מפיון שמסתובב כאן, ואני מניח שהם ימצאו לך פתרון משביע רצון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

שלוש התנסויות בנסיעת מבחן:

2010 - נדנסתי לסוכנות טויוטה - אמין בנשר והתעניינתי ביאריס. בתחוך 10 דקות הייתי בנסיעת מבחן עם מלווה שהדריך אותי היטב לגבי הנהיגה ברכב (לא הייתי מורגל בתיבה רובוטית, לקח אותי לעליה תלונה בנשר על מנת לאפשר התנסות בזינוק בעליה). תאמתי נסיעת מבחן עבור אשתי לעוד יום או יומיים, והתבצעה בדיוק בזמן. בסופו של דבר האשה החליטה שאינה אוהבת את הרכב, אבל לפחות היחס בסוכנות היה ראוי.

2010 - נקבעה נסיעת מבחן בניסאן נוט בסוכנות קרסו בצומת וולקן. באותו יום הודיעו לי כי הנסיעב מבוטלת בשל פטירת בן משפחה של אחד מעובדי הסוכנות. איני יודע מה היתה הסיבה האמיתית לביטול, לפחות הודיעו מראש, וקרסו כנראה הפסידה מכירה של רכב אחד, ואולי יותר, שכן באותו יום נרכש סוזוקי ובמהלך השנים עוד שני סוזוקי.

2016 - קבעתי נסיעת מבחן על סוזוקי קרוסאובר בסוכנות סוזוקי ברח' יפו בחיפה. מתברר כי מדובר ברכבו האישי של מנהל הסוכנות. הרכב התפנה מספר דקות לאחר השעה היעודה. נסיעת המבחן היתה די קצרה (כ-30 דקות) אבל הספיקה להתרשמות מהרכב. אני מניח שמדובר ברכב חברה ה"מוצמד" לאחד העובדים, אבללא טרחתי לבדוק את הרשיונות, ולמעשה אין לכך כל משמעות, פרט לכך שחשוב שהרכב יעמוד לרשות הקונה הפוטנציאלי בשעה שנקבעה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה נהוג בצ'מפיון המנהלי סניפים בסוכנות של סיאט מקבלים איביזה צמודה - לפני שנה עשיתי נסיעת מבחן על איביזה באחת הסוכנויות.

הרכב מבחן היה הרכב הצמוד של הבחור - הייתה מודל ישן(2012-2013) מלוכלכת בטירוף(יאמר לזכותו שלפני נסיעת המבחן הוא הזהיר שהרכב מלוכלך) מסריח מסיגריות עם 78 אלף קילומטר וגיר DSG רועד - ממש לא רכב שאתה נותן ללקוח עליו נסיעת מבחן כדי לבחור אם לקנות ממך או לא.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

התענינתי באאוטלנדר, התקשרתי לסוכנות ובקשתי בהמשך לקבלת הסברים והנירת, לקבל נסיעת מבחן קצרה, בקשה שאושרה. הגעתי לסוכנות, קבלתי נירת ועל הרבה שאלות קבלתי מעט הסברים. לשאלתי מתי נסיעת המבחן, נענתי שאוטוטו יוצאים.

אחרי יותר מחצי שעה, סימן לי הנציג להצטרף למלווה ולצאת לרכב. הגענו לרכב ממש מלוכלך, כוסות פלסטים של משקה, כל מיני ג'יפה מפוזרת וכמובן דגם ישן. נו שוין , יצאנו לדרך. במהלך הנסיעה המלווה לא ידע לענות על שום שאלה טכנית ותפעולית, מה שהדהים אותי לגמרי. לבסוף הבנתי ממנו שהוא נהג וממש לא מענין אותו כלום, בקשו ממנו שיתלווה וזה מה שעשה. סך הכל הקטע עם האאוטלנדר ונציגי היבואן היה די מתסכל ומזלזל, החלטתי לוותר.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
קורא פה הרבה , ורק עכשיו נרשמתי

בעיקר כדי לציין שגם לי קרה סיפור דומה שם...

קבעתי נסיעת מבחן לפולו , לשעה 10:00 , לוקח חצי יום חופש מהעבודה.

כשהגעתי לשם , איך נגיד , קיבלתי יחס כבר טוב יותר במקומות אחרים, אבל זה עוד שטויות.

בזמן שאני מחכה שם , נאמר לי שמוטי! (כנראה אותו מוטי...) רכב המבחן הוא שלו והוא עשה "תאונה" בבוקר.

לא יודעים מתי יהיה אפשר , בקיצור ביקשו ממני ללכת והם כבר יתקשרו לתאם.

התיאום היה עוד לאותו יום , בנסיעת מבחן לא ממש ידעו על איזו תאונה מדובר...

אלי אפילו לא טרחו להתקשר כדי לתאם שנית

נהג ותיק

פורסם

מודה שבחיים לא קיבלתי רכב מבחן לא נקי. לא בקיה, לא בטויוטה, לא בסיטרואן ולא בפיג'ו. פעם יחידה באחת ממכוניות פיג'ו הרכב היה עם מעט מאוד דלק, וללא דלקן. עלה לי 100 שקל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
זה נהוג בצ'מפיון המנהלי סניפים בסוכנות של סיאט מקבלים איביזה צמודה - לפני שנה עשיתי נסיעת מבחן על איביזה באחת הסוכנויות.

הרכב מבחן היה הרכב הצמוד של הבחור - הייתה מודל ישן(2012-2013) מלוכלכת בטירוף(יאמר לזכותו שלפני נסיעת המבחן הוא הזהיר שהרכב מלוכלך) מסריח מסיגריות עם 78 אלף קילומטר וגיר DSG רועד - ממש לא רכב שאתה נותן ללקוח עליו נסיעת מבחן כדי לבחור אם לקנות ממך או לא.

כנראה עניין של מזל?

אניעשיתי נסיעת מבחן על האיביזה החדשה בסיאט הרצליה.

הכל דפק כמו שעון ויצאנו לנסיעת מבחן ברכב כמעט מהניילונים..

בכל מקרה איך לקוח אמור להתרשם מרכב בעל גיר שונה, מנוע שונה וכו'? [emoji53]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

זה שמשתמשים ברכב צמוד של עובד (או מצמידים רכב הדגמה לעובד) אין בזה פסול. אישית מעדיף נסיעת מבחן על רכב שקצת עבד ולא בתול לגמרי.

מבחינת היחס אין ספק שאתה צודק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רק לי לא עשו בעיות באלפא שרציתי נסיעת מבחן על המיטו תלתן - ואחרי חצי שעה קיבלתי נסיעה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

באיזה סוכנות מדובר, פרטית או סניף של היבואן? כי אני קניתי מהמרכזי פולו והיחס היה מצוין. היו לי התלבטויות לגבי המפרט הסופי ונתנו לי יחס טוב ולא לחצו ומנהל האולם נתן לי טלפון ישיר שלו לכל שאלה עד שאני אהיה סגור על עצמי. לקח כמה ימים ובלבלתי להם את המוח קצת אבל לא הרגשתי שאין להם סבלנות אלי ובסוף זה השתלם לשני הצדדים ויצאתי עם הרגשה ואוטו טובים.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

אף פעם לא עשיתי נסיעת מבחן, אבל מהסיפורים שעולים פה עולה תמונה של זלזול בלקוחות חלק מהסוכנויות.

זה לא פסול לדעתי שמצמידים רכב לעובד מסויים, אבל הייתי מצפה שידרשו ממנו לשמור עליו. המינימום זה לשטוף לפני נסיעת מבחן.

רכב עם בדלים וריח של מאפרה זה כבר בזיון, ואני אומר את זה בתור בן אדם מעשן.

• תוכן חדש...