Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצרתי אתמול בסוכנות VW ליד איקאה בראשל"צ להתעניין בפולו ידנית.

ביקשתי נסיעת מבחן אמרו אין אפשרות על ידני. רק על אוטומטית באותה תצורה.

טוב, אז קבענו להיום ב13.

ב12:30 הבחור מתקשר להזכיר לי שקבענו נסיעה ב13 ואישרתי שאני אגיע בזמן.

הגעתי ב13, והוא ניגש לחפש את המפתח.

אני שומע אותו מדבר בטלפון עם איזה מוטי אחד ומסתבר שבכלל לא מדובר ברכב הדגמה אלא ברכב פרטי של אחד העובדים.

אלא מה, מה לעשות שמוטי יצא לאכול והרכב איננו.

הבחור חוזר ולא ידע ששמעתי את השיחה ואומר לי שהרכב נכנס בבוקר למוסך ועדיין לא יצא.

אתם הבנתם עם מה יש לנו עסק פה ? באסטה בשוק יותר אמינה.

נהג ותיק

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קפוץ לרחובות, ובקש לדבר עם ג'וזף.

תקבל שירות וטיפול של VIP באחריות.

אם תרצה עוד פרטים, פנה אלי בה"פ

פורסם

בתור לקוח פוטנציאלי, לא הייתי רוצה לשמוע שרכב הדגמה - שאמור להיות חדש - עם כמה אלפי ק"מ בודדים - "נכנס למוסך בבוקר ועדיין לא יצא".

עצרתי אתמול בסוכנות VW ליד איקאה בראשל"צ להתעניין בפולו ידנית.

ביקשתי נסיעת מבחן אמרו אין אפשרות על ידני. רק על אוטומטית באותה תצורה.

טוב, אז קבענו להיום ב13.

ב12:30 הבחור מתקשר להזכיר לי שקבענו נסיעה ב13 ואישרתי שאני אגיע בזמן.

הגעתי ב13, והוא ניגש לחפש את המפתח.

אני שומע אותו מדבר בטלפון עם איזה מוטי אחד ומסתבר שבכלל לא מדובר ברכב הדגמה אלא ברכב פרטי של אחד העובדים.

אלא מה, מה לעשות שמוטי יצא לאכול והרכב איננו.

הבחור חוזר ולא ידע ששמעתי את השיחה ואומר לי שהרכב נכנס בבוקר למוסך ועדיין לא יצא.

אתם הבנתם עם מה יש לנו עסק פה ? באסטה בשוק יותר אמינה.

פורסם
בתור לקוח פוטנציאלי, לא הייתי רוצה לשמוע שרכב הדגמה - שאמור להיות חדש - עם כמה אלפי ק"מ בודדים - "נכנס למוסך בבוקר ועדיין לא יצא".

מעניין אם הנהלת הסוכנות מודעת לכך שנסיעות הדגמה מבוצעות ברכבים הפרטיים של אנשי המכירות. האמת שלא התעצבנתי. זה רק הוכיח לי שכל מה ששמעתי וקראתי על המותג הזה שנקרא צ'מפיון הוא כנראה אמת לאמיתה ושצריך להתרחק מהם כמו מאש.

נהג ותיק

פורסם

שלחת תלונה לשירות לקוחות?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אולי בעקבות השרשור העצבני על רכב הדגמה, שהיא גם רכב חברה, ונקנה בהפחתה של 11% בלבד, ללא ההפחתה בגין רכב חברה, צ'מפיון התחילו לרשום את הרכבים על העובדים שלהם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ונניח שזו האמת, אז למה לספר לי שהרכב במוסך ולא יצא מהבוקר ? זה נשמע יותר משכנע מלספר את האמת? הרי ברגע ששיקרת כל דבר אחר שסיפרת לי גם הוא אולי שקר.

נהג ותיק

פורסם

באופן כללי, ברכישת רכב בסוכנות היבואן אתה מקבל מידע מהימן על צריכת דלק ( לפי נתוני היצרן ), הבטחה לטרייד אין עתידי בתנאים אטרקטיביים ( למי ?) והסברים על כך שתקלות בגירים/ מנועים טופלו ולא קיימים עוד ( אם העזת לשאול ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ונניח שזו האמת, אז למה לספר לי שהרכב במוסך ולא יצא מהבוקר ? זה נשמע יותר משכנע מלספר את האמת? הרי ברגע ששיקרת כל דבר אחר שסיפרת לי גם הוא אולי שקר.

אני מצדיק אותך לחלוטין, חוץ מלשקר זה זילזול בזמן של הלקוח

פשוט נשמע לי מוזר שאנשי מכירות נותנים את הרכב הפרטי שלהם לנסיעות מבחן

פורסם
אני מצדיק אותך לחלוטין, חוץ מלשקר זה זילזול בזמן של הלקוח

פשוט נשמע לי מוזר שאנשי מכירות נותנים את הרכב הפרטי שלהם לנסיעות מבחן

קרה לי בנסיעת מבחן בסיאט לפני כמה שנים. האיביזה לא הגיעה (וכמובן שאף אחד לא הודיע לי את זה) ונאלצתי לעשות נסיעת מבחן ברכב של עובד בסוכנות.

• תוכן חדש...