Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפאביה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם תורי הגיע.

אני מחפשת רכב שיחליף את הפאביה ספורט 2010 TSI ידנית שלי. (יוצאת למכירה ;) )

כבר שנה שאני מחפשת מחליף ראוי ולא מוצאת, חייבת עזרה!

הדרישות שלי מהרכב החדש:

שיהיה טוב לפחות כמו הפאביה היוצאת אבל באוטומט ( :idea: ).

הפקקים שברו אותי סופית, אם לא הפקקים או אם הפאביה הייתה אוטומטית (לא DSG) הייתי נשארת איתה עוד 4 שנים כמו כלום.

אני נוסעת מעט מאוד- 3 פעמים בשבוע מרמת גן לבן שמן, חייבת אוטומט.

הרכב המיועד צריך להיות קטן - סופר מיני וחזק יחסית (פחות מ 10 שניות ל 100).

אמינות- חובה (או לפחות שירות נורמלי מהיבואן) וזו גם הסיבה הראשונה שהמחליפה של הפאביה היא לא פאביה.

הסיבה השניה שהפאביה החדשה לא המחליפה של הפאביה היא בגלל שהפאביה החדשה רכב פחות טוב מהפאביה היוצאת. (כבר לא מלאה בדברים טובים אלא בחסכנות וקמצנות).

ימי כנגדת שודים עברו וחלפו, בשנים האחרונות אני נוהגת רגוע ואני מחפשת רכב נוח ונעים ולכן ה 500 לכל צורותיה לא באות בחשבון. גם פונטו אברט לא נוחה לי.

חשבתי על ה 208 1.2 טורבו אוטומט, אבל בזמנו כשנהגתי עליה הרעידות שלה בסרק ממש הורידו אותי ממנה, זה מרגיש כמו משהו שלא ישרוד טוב לאורך השנים (ואני אוהבת להחזיק רכב לכמה שנים).

חוץ מהרעידות, אנשי המכירות באולם תצוגה היו מאוד מאוד לא נעימים וחסרי היגיון אז כנראה שה 208 לא רלוונטית.

מה עם סוניק RS ? עדיין מייבאים אותה? השארתי פרטים באתר שלהם ולא חזרו אלי כבר יומיים.

מה עוד אני מפספסת?? חיבות להיות עוד אופציות אוטומטיות!

מוכנה להתפשר על הגודל, אולי קצת על נוחות..

תקציב- עד 130 אלף שח אבל מאוד רצוי שלא להגיע לשם.

אפשר יד 2 אבל זה חתיכת סיפור סיזיפי שאני לא בטוחה כמה כוח יש לי להכנס לזה (ואז התקציב נמוך יותר).

הפאביה נמכרה.:-(

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך רנו קליאו מאובזרת בקצת מעל 110 אש״ח, עם מנוע 1.2 טורבו ותיבה דו מצמדית די אמינה. לא יחידת הנעה טובה כמו ה-1.2 TSI של פולקסווגן, אבל לא רעה בכלל בפני עצמה.

פורסם

יצא לי לקחת לנסיעה את הקליאו ספורט, הגיר היה על הפנים, יכול להיות שהוא יתנהג אחרת בקליאו רגילה?

גם איכות החומרים הייתה ממש מעליבה והרכב קירקש בטירוף והגלגלים לא היו מאוזנים.

הייתה נסיעה קטסטרופלית במיוחד :(

אולי הגיר יתנהג האחרת, אבל איכות הבניה בטוח לא תהיה טובה יותר, אולי רכב ההדגמה יגיע במצב פחות שחוט. :roll:

לא בטוחה כמה הרכב הזה שווה את הסכום הזה.

פורסם

מה עם מאזדה 2?

הדיינמיק מספיק מאובזרת לדעתי, היא נראית טוב, תא הנוסעים נעים והיא אפילו מתנהגת לא רע.

בקצה התקציב את יכולה לבחור גם במאזדה 3 האצ'בק שמגיעה עכשיו עם אבזור לא רע כבר ברמת הבסיס ומנוע 2 ליטר.

גם אחת משומשת (ספיריט) יכולה להתאים.

פורסם

הגער אכן פחות טוב מה dsg ברנו,אבל מבחינת קירקושים כניראה מדובר ספציפית על רכב המבחן.

המזדה אופציה טובה בגירסת הפיור לבן אבל לא תהיה זריזה כמו מנוע tsi אם כי הסלון מרשים בגירסה זאת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הסתכלתי במפרט של ה-2, נראת איכותית מהמצופה ואכן לא ממש זריזה... לא מופיע שם אם יש מצב לסן רוף או לא,

שכחתי אבל זה גם חשוב לי, (יכולה להיות בלי, אבל מעדיפה שיהיה).

המצב ממש נראה מיאש, כאילו שלא משנה מה, אני צריכה להתפשר על משהו.

פורסם

סתם לידיעה, אין אבארט פונטו אוטומטית ממילא וגם היא לא משווקת מאמצע 2014 בערך.

לדעתי, מאחר ואת עוברת מרכב עם מנוע קטן ומודגש, חפשי משהו דומה. לעבור לרכב עם מנוע אטמוספרי ללא טורבו, וגם אם זה מנוע ״חזק״ כמו של מזדה 2, לא ייתן לך את אותו מענה שכנראה את מצפה לקבל. נהגתי ברנו קליאו 1.2 הרובוטית והיא נחמדה מאוד, זריזה, לא שמעתי שום קרקושים וגם אפשר למצוא אותה ב 0 קילומטר מליסינג ב 84 בערך.

לגבי ה 208, היו קצת עדכונים בדגם ולא יודע מתי נהגת עליה, לדעתי שווה לבדוק שוב למרות מה שציינת...סך הכל מדובר בחבילה אטרקטיבית, במיוחד אם אבזור פחות חשוב לך (79 אלף כרגע).

פורסם

אם את בודקת שוב את ה-208 אז אולי כדאי לתת סיכוי גם ל-DS3.

נכון היא יקרה יותר אבל היא מציעה עיצוב שונה לחלוטין ומאוד ייחודי.

התכוונתי לבדוק אותה בעצמי וכמעט ביצעתי נסיעת מבחן אבל זה ירד מהפרק כרגע.

פורסם

איך עוד לא הציעו פה קקטוס טורבו?!

לא סופר מיני ממש, אבל באורך לא הרבה יותר מזה.

עוד אופציה, אבל בהחלט יותר גדולה, פורד פוקוס

פורסם
]

[/font]...

הדרישות שלי מהרכב החדש:

שיהיה טוב לפחות כמו הפאביה היוצאת אבל באוטומט ( :idea: ).

הפקקים שברו אותי סופית, אם לא הפקקים או אם הפאביה הייתה אוטומטית (לא DSG) הייתי נשארת איתה עוד 4 שנים כמו כלום.

אני נוסעת מעט מאוד- 3 פעמים בשבוע מרמת גן לבן שמן, חייבת אוטומט.

מניח שבגלל שהקקטוס ידנית

פורסם

אני בהחלט שוקלת להמתין קצת לקקטוס האוטומטית שתגיע (הגיר היפני?)

ואולי בכלל לחכות לקקטוסית- C3 החדשה.

בינתיים עשיתי החלפות עם האישה ולקחתי לה את הC4.

אנחנו חושבות להחליף ביחד, אולי נקבל תנאים טובים יותר,

חשבנו על מאזדה 2+3. או 208+C4 (או קקטוס וקקטוסית, בעתיד הלא רחוק), אבל היא ממש לא רוצה להמשיך עם לובינסקי כמעט כמו שאני לא רוצה להמשיך עם צ'מפיון.

השאלה אם ה 2 של מאזדה (מאובזרת) שווה את תוספת המחיר שלה ביחס ל 208, ההפרש מאוד גבוה.

פורסם

אה, שלום לך באמת.

כמו שאמרתי, חכי לקקטוס האוטומטית או לכי על 208 אוטומטית. אין שום סיבה להוציא עשרות אלפי שקלים מיותרים על מאזדה 2.

ד"ש

נ"ב - מה קשורה האבארת פונטו לעניין?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...