Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפאביה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקקטוס תגיע כנראה עם גיר רובוטי (חד מצמדי), כך היו הפרסומים בעבר בכל אופן.

לא יודע עד כמה שווה לחכות, עדיף כבר ידני לדעתי.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיכוך מהמורות לא מוצלח וגיר רובוטי חד מצמדי שמעצבן לפעמים, עדיף להמתין לC3 כבר עם גיר אוטומט רגיל.

(בתכלס גם קרוב לסוף ימיו).

פורסם

הפונטו הייתה בשביל להמחיש אוטו לא נוח, אל תעלב, אבל כבר יש לי בעיות גב.

הבעיה עם ה 208 זה היבואן, מדובר על יבואן שמזלזל בלקוח ונותן הצעות מעליבות על טרייד אין של המוצרים של עצמו.

כשרצינו את הC4 החדשה נאמר לנו שקורעים אותנו על הC4 הישנה כי זה אוטו גרוע ואין להם מה לעשות איתו.

אז לי אין מה לעשות עם יבואן שכזה.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

לא מבין מה הבעיה עם מה שהיבואן אמר לך.

מה הוא יעשה עם ה C4 שלך? תזכרי שזה עסק בסוף, הוא צריך להרוויח, והמציאות היא שה C4 לא שווה לו הרבה.

אם את חוששת מירידת ערך אל תקני, אבל לא הייתי מאשים את היבואן באיזושהי "רשעות":evil:

ואם את לא חוששת מירידת ערך ב 208, אז מה הבעיה?

פורסם
הפונטו הייתה בשביל להמחיש אוטו לא נוח, אל תעלב, אבל כבר יש לי בעיות גב.

אין לי מה להיעלב, לא אני עיצבתי את המושבים ולי הרכב נוח בצורה יוצאת דופן ויש לי בעיות גב משלי.

את החלטת שהיא לא נוחה לך עוד לפני שנכנסת לרכב, אבל את זה נסגור בבית, מדי העור שלי הגיעו בדואר היום.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לא מבין מה הבעיה עם מה שהיבואן אמר לך.

שאיש מכירות אומר על רכב שהוא מכר לפני כמה שנים- "זה רכב חרא אין לי מה לעשות איתו" אז באמת שאין לי מה לעשות עם היבואן הזה.

מציע לי 30% מתחת למחירון ועוד לפני בדיקה- כלומר אחרי הבדיקה הוא כבר יצא עוד שטויות.

הרי המחירון של הרכב גם ככה שחוט, אז לקבל מהיבואן שלו שחיטה נוספת...

בוא נגיד שלא צפיתי לזה.

אז כן, זה עסק בסופו של דבר ואותי הוא פספס- 2 מכוניות הוא פספס (כנראה 3 כי גם אחי מחפש עכשיו).

פורסם

אני מסכים שזה מבאס.

אבל זו החבילה. קנה מלובינסקי, רכב מעולה במחיר שובר שוק, קבל ירידת ערך. כל קונה יודע את זה מראש.

הרי אם היית קונה "טויוטה 208" היא הייתה עולה 25K ש"ח יותר, נכון?

אז בגלל שהוא זה שמכר לך הוא צריך להתעלם מזה?

שאיש מכירות אומר על רכב שהוא מכר לפני כמה שנים- "זה רכב חרא אין לי מה לעשות איתו" אז באמת שאין לי מה לעשות עם היבואן הזה.

אז בגלל שנעלבת לא תקני רכב שמתאים לך? לא חבל?

הרי המחירון של הרכב גם ככה שחוט, אז לקבל מהיבואן שלו שחיטה נוספת...

בוא נגיד שלא צפיתי לזה.

לא ציפית לזה שהמחירון הוא דבר חסר משמעות?! באמת?

נ.ב. לא הייתי קונה פג'ו\סיטרואן חדש, בגלל ירידת הערך.

אבל אם הייתי קונה לא הייתי מתלונן על ירידת הערך אחר כך.

פורסם

דןדן, אתה נשמע כמו לקוח ישראלי קורבן קלאסי.

ברוך השם כשאתה קונה רכב אתה קונה חוויה כוללת, ולא רק חתיכת פח עם הגה. ואם היחס אצל היבואן הבלעדי מחפיר - בין אם לפני, במהלך, או אחרי הקניה - מדוע שתשליש לידיו את ממונך?

אם יבואן בלעדי לא מסוגל לתמוך בירידת הערך של מותג שהוא מייבא, מדוע אני הוא זה שצריך לקבל את ירידת הערך (המופרזת) כדבר לגיטימי?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אם יבואן בלעדי לא מסוגל לתמוך בירידת הערך של מותג שהוא מייבא, מדוע אני הוא זה שצריך לקבל את ירידת הערך (המופרזת) כדבר לגיטימי?

זה הענין, אתה לא. אל תקנה ממנו.

הוא לא צריך לסבסד לך את ירידת הערך. וזו ציפייה מגוחכת משהו, שודאי הייתה עולה לך במקום אחר, במחיר הקנייה למשל.

ועוד תיקון שאולי מצביע על השגיאה: אתה לא משליש את ממונך לידי היבואן, אתה נותן לו את ממונך.

פורסם

דנדן, מאוד הגיוני ואפילו נפוץ שהיבואן קונה את רכבים שנקנו ממנו במחיר מחירון/ מחירון - 5%.

לובינסקי הציעו מחירון -30% ובנוסף הורידו את כל המבצעים שהיו על הC4= כלומר לקנות אותה במחיר מלא ללא תנאי תשלום מיוחדים.

אני עם לובינסקי סיימתי.

פורסם

מה לגבי ds3? רכב יוקרה באיכות אירופית? מנוע 6 הילוכים אוטומטי

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
זה הענין, אתה לא. אל תקנה ממנו.

הוא לא צריך לסבסד לך את ירידת הערך.

נכון, לא אקנה, בזה אין חולק ואגיע לזה בסוף דבריי.

לגבי סבסוד ירידת הערך, שמע עוד דיעה: ישנם מותגים שסובלים מירידת ערך משמעותית יותר בין אם זה במחירון הלאומי ובין אם זה בשוק החופשי (לא נדון אם בצדק או שלא).

לפחות במקרה אחד, של המותג "וולבו", ביצע היבואן שינוי עם השקת הדור האחרון של רכבי המוצג ונתן התחייבות לביי באק במחיר מחירון אאל"ט (אני בטוח שהיו תנאים אבל לא שמעתי על מקרה של הפרת ההתחייבות בצורה משמעותית, אבל אולי ישנם כאלה ופותחת השרשור יכולה לברר אם זה המצב).

במידה והיבואן רוצה להשפיע במידה כזו על המחירון ועל תמחור השוק אני חושב שמדיניות כזו היא טובה - אמנם עולה כסף רב מתקציב השיווק אבל עשויה להשפיע לחיוב לטווח הארוך.

עכשיו בוא נחזור אליי. לפני כמה חודשים קפצה עליי רוח שטות ונעניתי לחיזורי יבואן רכב מסויים וניהלתי מו"מ על רכישת רכב חדש מאחד ממותגיו. הכל היה טוב ויפה עד שהגענו לעניין הקטן של הערכת שווי אחד הרכבים שלי שהיה אמור להכנס לטרייד אין ולממן חלק מהעסקה.

הטרייד אין נתן לי הצעה נמוכה בכמעט 20 אחוז מהמחירון עבור הרכב (שמיובא על ידי אותו יבואן ואשר נמכר מעל המחירון בשוק החופשי).

לא רק שלא רכשתי את הרכב אלא שהסבירות שאחזור לרכוש רכב חדש מאותו יבואן, שאומר על אחד ממותגיו "זה לא רכב שאני מאמין בו", היא אפסית.

האם זו החלטה כלכלית? סביר שכן, אולי לא. האם אני מוכן לתת ממוני, כדבריך, ליבואן שיורק לי בפרצוף אחרי שקניתי? ממש לא.

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...