Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפאביה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רעיון קצת מחוץ לקופסא ומכיוון שהתקציב עלה,

BMW סידרה 1 בת שנה שנתיים. לפי דעתי תהנו ממנו יותר מכל רכב חדש בתקציב הזה.

חשבתי עליה וגם על ה A של מרצדס.

אני מאוד מאמינה בגישה שאומרת על מכוניות יוקרה שאם אין לי כסף לקנות אותה חדשה אז אין לי כסף להחזיק אותה משומשת.

אומנם הדגמים הזולים שלהם, אבל בכל זאת נראה לי תקף גם לפה. (במיוחד שאני רוצה להשאר עם הרכב הרבה זמן)

בנוסף, אני לא חושבת שהגעתי למעמד הזה בחיים שארגיש בנוח להגיע למקומות בבימר או מרצדס.

(ואז לבקש הנחות :lol:)

הפאביה נמכרה.:-(

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת שדיי פשוט להבין האם יש לך את היכולת הכלכלית להחזיק אחת כזו.

בשביל זה יש את הפורום, אני בטוח שיש פה חברה שיכולים לתת מושג עד כמה יותר יקר להחזיק סידרה 1 מאשר מאזדה 3.

ולגבי ההנחות, פשוט על תציגי את המפתח :).

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)
כרגע הולכת לכיוון הפוקוס (יש אפשרות לחלון גג??), אבל רק נסיעות המבחן יקבעו. (לא תהיה בעיית הצפה של הדגם הזה מכיוון הליסינג?)

יש מצב שתהיה הצפת ליסינג. לא נראה לי ברמת המאזדה 3 מהעשור האחרון, אבל בכל זאת, בעיה קלה.

פתרון: תקני גם את מליסינג. משהו כמו 110K ש"ח, ואז תוכלי לתת פייט לחברות ליסינג במכירה.

עריכה אחרונה על ידי dandan12
פורסם

טוב, כרגע הכדור בידיים שלי, אתחיל לתאם נסיעות מבחן ואחזור עם ממצאים.

תודה!

פורסם

העלויות הנלוות לסדרה 1 הן יקרות מאוד (ביטוח יקר, טיפולים יקרים בטירוף במוסך מורשה) וזה אכן רכב יוקרה שמדביק סטיגמות אבל ב4 שנים שבהם אני מחזיק אחת, היא התבררה כרכב אמין מאוד (לחלוטין מחוץ לסקאלה תת-רמה של הVAGיות)

לא הייתי פוסל את האסטרה החדשה (מנוע טורבו, גיר פלנטרי) אבל בלי סאנרוף ויבואן סימן שאלה וכן, הפוקוס היא אופציה מעולה למרות שצריך לקחת בחשבון שביום המכירה היא עלולה לסבול, שלא בצדק, כתוצאה מהמוניטין הירוד של הדגם הקודם עם התיבה הרובוטית.

פורסם

בוצעו נסיעות מבחן על מאזדה 3 ופוקוס.

כפי שנכתב מקודם, אכן ברגע שחווים טורבו קשה מאוד לחזור לאטמוספרי.

התחלנו עם ה 3 (למזלה), הגיר שלה מצויין, הגה טוב, אחיזה טובה אבל היא לא ממש נמרצת.

הגיר עושה כל מה שהוא יכול, אבל המנוע לא ממש מספק את הסחורה, ממש לא מרגיש כמו מנוע 2000.

היא מרגישה בוגרת יותר מה 3 הקודמת, כבדה יותר ואיכותית יותר,

אבל ביחס ל C4 ולפאביה היא לא איכותית מספיק, אין מה לעשות, אירופאית היא לא.

לא מבודדת רעשים בצורה מספיקה, קשיחה מידי (למה לכל הרוחות היא צריכה ג'נטים 18"?!).

היא איכותית איפה שרואים, אבל איפה שלא רואים היא לא איכותית, (תא כפפות למשל, או תאים בכלליות).

מבחינתי אפשר לחיות איתה, אבל מעדיפה שלא.

ואז הגענו לפוקוס.

באולם תצוגה-

כבר מפתיחת הדלת היא מרגישה שהגעתי למקום הנכון.

היא איכותית, אין ספק שהיא מרגישה אירופאית אמיתית, אני אהבתי, איפה שמשמשתי והסתכלתי אהבתי.

משמשתי הרבה:lol: היה לי נחמד.

תא מטען מרשים, הסאב יהיה מבסוט שם.

נסיעת מבחן-

הגיע הדגם הפשוט סטיישן, התאכזבתי.

נכנסתי לרכב נסיעת המבחן , ישבתי וטרקתי את הדלת, שקט, אהבתי.

התחלתי רגוע, סטיישן וזה, נסיעה רכה, נעימה, רחובות תל אביב משובשים ובכל זאת היה נעים.

הגענו לרמזור, הייתי ראשונה, הנציג קשקש משהו על המולטימדיה , היה ירוק, לחצתי.

ואז הגיע החיוך, מאותו רגע הבנתי שזה המנוע שחיפשתי במזדה.

היה כיף! אחלה מנוע ואחלה גיר!

אין לי כוח ליותר מידי חפירות, אבל ממש ממש אהבתי.

קבעתי עוד נסיעת מבחן, הפעם על הדגם שאקנה כי הוא מגיע עם ג'נט 18" (למה לכל הרוחות אי אפשר פחות?!)

אם היא גם נעימה ושקטה, היא המחליפאביה.

פורסם

לפוקוס מתלים מעולים שמצליחים להכיל את הג'אנטים המגודלים. הדגם הפשוט יותר ועם הג'אנט עם מימדים הגיוניים נח יותר אך הפגיעה בנוחות בדגם המאובזר לא מהותית.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לא ניתן להחליף לג'נטים אחרים, אחרי הקניה ניתן לבצע את זה עצמאית.

אחלה רכב,

באמת אחלה רכב!

פורסם

אני אוהבת מדרגות.

פוקוס רגילה

צ'יפ

RS

צ'יפ

ואז ירידה לאטמוספרי עם איזו פרארי?

פורסם

אם הפוקוס היא הבחירה נאחל לך להתחדש.

דובר כאן על סידרה 1 של ב.מ.וו מחיר המחירון של ה-118 הוא בסביבות 180K והיה מבצע לפני כמה חודשים של 165K לרכב חדש עם אחריות.

אני חושב שדי ילכו לקראתך אם תהיי רצינית ואת ההבדל במחיר תחסכי בצריכת דלק (על הנייר כן?)

פורסם

רק שלפוקוס אין היסטוריה טובה יותר מרכבי VAG ו-PSA בכל הקשור לירידת ערך ויכולת לפתור תקלות. אפילו פחות.

אפשר לקוות שהגיר הפלנטרי החדש יהיה אמין ועמיד יותר מהרובוטי אותו הוא מחליף (אין סיבה לחשוב שלא), אבל מבחינה זו מאזדה 3 היא בחירה יותר בטוחה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם הפוקוס היא הבחירה נאחל לך להתחדש.

דובר כאן על סידרה 1 של ב.מ.וו מחיר המחירון של ה-118 הוא בסביבות 180K והיה מבצע לפני כמה חודשים של 165K לרכב חדש עם אחריות.

אני חושב שדי ילכו לקראתך אם תהיי רצינית ואת ההבדל במחיר תחסכי בצריכת דלק (על הנייר כן?)

לפני הנחה על הבימר מדובר בהפרש של 40 אלף שח, מעבר לזה הפוקוס מבחינתי עדיפה על ה 118 מהרבה סיבות. (נוחות, גודל, מרווח מחיה, מותג וכו)

רק שלפוקוס אין היסטוריה טובה יותר מרכבי VAG ו-PSA בכל הקשור לירידת ערך ויכולת לפתור תקלות. אפילו פחות.

אפשר לקוות שהגיר הפלנטרי החדש יהיה אמין ועמיד יותר מהרובוטי אותו הוא מחליף (אין סיבה לחשוב שלא), אבל מבחינה זו מאזדה 3 היא בחירה יותר בטוחה.

אני חושבת שהעובדה שבפורד הפנימו די מהר שגיר רובוטי לא עובד וחזרו לגיר פלנטרי (שעובד נהדר) מעידה על כך שהם פותרים תקלות בצורה טובה ולא נתקעים שנים רבות עם גיר בעייתי (DSG / AL4).

מעבר לכך, אני מעדיפה לקחת צ'אנס ולהשאר 10 שנים עם פורד מאשר 10 שנים עם וואגית.

אולי רק כי מפורד עדיין לא נכוותי.

(אני מדברת מניסיון של 8 וואגיות במשפחה הקרובה).

• תוכן חדש...