Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפאביה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז חוץ ממאזדה אין לי שום דבר לנסות שהוא לא לובינסקי צמפיון?

I20 הייתה לי מאוד עצלנית וממש לא נוחה.

יאריס הייתה לי מאוד פשוטה רועשת ולא נעימה.

מיטו לא אהבתי בכלל.

גם רכבים קצת יותר גדולים באים בחשבון.

הפאביה נמכרה.:-(

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רואה קיה ריו בעתידך.

או, אם כבר את הולכת לשבור את חסכונות הבת מצווה, קיה ספורטאז' תשב עלייך בובה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בספק שתבחר בריו מאחר והיא חולקת את אותו שילוב גיר מנוע כמו בI20.

פורד פוקוס אם נכנסת בתקציב ואין בעיה עם המולטימדיה שדלק שמים באוטו.

פורסם
אז חוץ ממאזדה אין לי שום דבר לנסות שהוא לא לובינסקי צמפיון?

I20 הייתה לי מאוד עצלנית וממש לא נוחה.

יאריס הייתה לי מאוד פשוטה רועשת ולא נעימה.

מיטו לא אהבתי בכלל.

גם רכבים קצת יותר גדולים באים בחשבון.

למה לא?

הוזכרה קליאו, שנראה לי שכדאי לך בכל זאת לתת לה צ'אנס.

ופוקוס האצ'בק מ 0 קילומטר בהחלט תענה על הדרישות גם כן

פורסם

הDSG שלך עד כדי כך גרוע בפקקים?

ייתכן שזה משהו נקודתי אצלך, או שזה ממש אופן התפעול שלא מתאים לך?

והצעה קצת הזויה (שכן את רוב השפויות כבר שמעת/הצעת) - 500X, עלולה להתאים?

+מצטרף להמלצה על הפוקוס.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הפביה שלה ידנית, היא מחפשת עכשיו משהו אוטומטי.

ה-500X מותק של אוטו, אני ממש אוהב אותו ונהניתי בנסיעת המבחן בו. אני רואה לאחרונה קצת יותר כאלה חדשים. הדגם הבסיסי מאוד פשוט והפופ סטאר כבר נושק ל-140 אבל אני קיבלתי בזמנו הצעה שכללה הנחה מכובדת מאוד שקירבה את מחיר הפופ סטאר ל-130K. היו הרבה תלונות על הנוחות שלו, אני לא חוויתי משהו חמור במיוחד ואני מעדיף כיול נוקשה ומרוסן.

אם קיה סיד הייתה מגיעה עם מנוע טורבו אז היא לחלוטין הייתה מתמודדת ראויה. כרגע עם ה-1.6 היא קצת פושרת.

מה עם טויוטה אוריס הייבריד? היא דיי משעממת אבל יש בה איזשהו ערך מוסף בזכות יחידת ההנעה שתחסוך לך דלק בתוואי נסיעה עירוני.

אסטרה החדשה גם מעניינת אבל לא יצא לי להתנסות בה אישית. נסיעת מבחן לא יכולה להזיק.

סיויק האצ'בק? דיי פרווה ומרגישה קצת ותיקה כבר לדעתי. הג'אז אחלה רכב לפנסיונרים, משעממת ביותר ולדעתי גם קצת מכוערת.

מיני יקרה מדי ובדגם הבסיסי מאובזרת בקמצנות.

מעניין מתי המגאן החדשה אמורה להגיע. קרסו מפתיעים לאחרונה עם מגוון מאוד רחב של רמות גימור וגם אפשרות לדיזלים במחירים שפויים.

פורסם (נערך)

+1 MIKE

הקליאו לא מספיק איכותית מבפנים והגיר שלה לא לטעמי. (וגם צפי לירידת ערך ומחיר גבוה לתמורה).

לאחר שהחליפו לי את הכותרת למשהו הרבה יותר מגניב, יצא לי לחשוב שאולי אני לא מסתכלת על הנושא כראוי וצריכה לשנות גישה,

אז ישבנו וחשבנו והגענו להחלטה שבמקום להחליף את 2 המכוניות ב 2 חדשות, נשאר עם הC4 שהיא אחלה בחלה של רכב וגם ככה נקבל עליה זלוטים בודדים בלבד.

נמכור את הפאביה ונקנה רכב אחד גדול ומפנק.

לשם כך התקציב עלה ל 140,000 שח (כנראה 150 כי בכל זאת תקציב ו-2 בנות :lol:).

אז כרגע על הפרק:

מאזדה 3 הצ'בק פרימיום 9 שניות ל 100 ב 141,000 ש"ח(זה כולל סאן רוף?)

אופל אסטרה טורבו החל מ 141,000 שח, אבל מה זה כולל?

פורד פוקוס האצ'בק טיטניום 133,000 שח 150 כ"ס ו 9.2 שניות ל 100, נשמע נחמד כתוב תיבת הילוכים אוטומטית, (חדש נכון? זה היה גיר רובוטי כושל לפני כן).

בדקתי עכשיו את הוולוו V40 שממש ממש בא לי עליה, אבל חורגת מהתקציב בטירוף. נראה לכם שיש על מה לנסות לדבר איתם?:roll:

בתאחלס? הכי בא לי יטי, אבל אז DSG7 וצ'מפיון ונשבעתי שדי.

עריכה:

הונדה סיוויק לא שווה את תוספת הכסף על הכלום שלה ולא נוחה ואין שדה ראיה וכו וכו פשוט לא.

חשבנו על הג'ז ואז בא לנו קצת למות אז גם לא.

היום בבוקר האוריס עלתה לי לראש, לא יצא לי לנהוג עליה אבל כן יצא לי על האוונסיס.

יש לי תחושה מטויוטה שהם מוציאים מכוניות בסדר.

הכל בסדר, נוחות- בסדר, נסיעה- בסדר, הכל בסדר אבל שום דבר לא מעבר.

בא לי רכב שיהיה לי נחמד להישאר איתו 6-10 שנים, אם הפאביה הייתה אוטומטית לא הייתי מוכרת אותה לפחות עוד 3-4 שנים.

יש עוד אופציות?

עריכה אחרונה על ידי NTL83

פורסם

אמנם רשמת "לא DSG7", אבל כן רשמת ייטי, אז אני לא יכול שלא להעלות את ה GOLF150 שנותנת (לטעמי) VFM מטורף. מלא אבזור, איכות, כוח - ומחיר הוגן.

הפוקוס גם אופציה נהדרת לטעמי, מבין מה שהעלת הכי טובה by far. המזדה אטמוספרית, ועם כל הכבוד למספרים על הנייר - זה עולם אחר למי שכבר חווה טורבו. האופל... לא מתחבר ולא רואה סיבה אמיתית להעדיף אותה על הפוקוס/גולף, בעיקר אם לא התחברת לעניין הזה של התרסקות ערך ובעיות סחירות.

מצטער שאני מעלה בשנית פשוט ל500X לא התייחסת, אולי לא הטעם שלך(?), פשוט אמרת שממש בא לך ייטי אבל לא בא לך צ'מפיון, והיא נשמעת כמו אחות לסגמנט שעלולה 'במקרה בטעות' להתאים.

טויוטה לדעתי נופלת על אותו שיקול של מזדה (אטמו'), וההערה שלך על ג'אז.. :roflmao:

הא ולמרות שאמרת לא ללובינסקי, זורק לאוויר את ה2008 החדשה.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

שברולט מאליבו אפס ק"מ 9.5 שניות 0-100

סובארו B4 אפס ק"מ 9.6 שניות 0-100

יונדאי סונטה אפס ק"מ 9.3 שניות 0-100

כולם בסביבות 140K

אבל...

למה ?! למה רכב גדול?

אני מצביע בעד הפוקוס.

וכן, יש לו גיר פלנטרי היום

פורסם

אה הה! בקשר ל 500X בדיוק עכשיו בודקת את המפרט הטכני, אקבע נסיעת מבחן.

אני מאוד מקווה שאין לה שום קשר ל 500 הרגילה כי ה 500 הרגילה (וכל גרסאותיה כולל האברט' {לא בדקתי את הקומפטיציונה או הפרארי}) הרכב השנוא עלי בעולם, בערך היחיד שגם אם תשלם לי לנהוג עליה לא אסכים.

בכל אופן אבדוק אותה.

מאוד אוהבת את רכבי צ'מפיון, אבל החלטתי להפסיק.

פורסם

יש לה קשר מבחינה עיצובית, כך שאם שנאת את האקס/אינטריור שלה ייתכן שלא תתחברי.

אני אישית לא מתחבר ל500 הרגילה, אבל מאוד מתחבר ל500X. יש לקולגה שלי ולמרות שדי אהבתי בתמונות במציאות היא הרבה יותר יפה.

וחוצמזה הרכב נוסע יופי טופי, הבעיה העיקרית שלו יחסית לאחיות שלו לסגמנט היא שהוא קצת פחות נוח - אבל זה עניין אינדיוידואלי ששווה לחוש בנסיעת מבחן.

פורסם

רעיון קצת מחוץ לקופסא ומכיוון שהתקציב עלה,

BMW סידרה 1 בת שנה שנתיים. לפי דעתי תהנו ממנו יותר מכל רכב חדש בתקציב הזה.

טסלה 3 2022

פורסם

+1 ענק לנ"ל.

רק לברר עלויות אחזקה, ולוודא שזה בסדר עם כל יושבי הבית.

פורסם

ה 500X נפסלה, האישה לא מוכנה לשמוע בכלל.

בזמנו בדקתי את המיני קופר (כמה פעמים) והיא הרגישה מאוד מאוד זולה וצפופה.

לא אוהבת להרגיש שהכסף שלי לא שווה משהו.

כרגע הולכת לכיוון הפוקוס (יש אפשרות לחלון גג??), אבל רק נסיעות המבחן יקבעו. (לא תהיה בעיית הצפה של הדגם הזה מכיוון הליסינג?)

אנסה להשחיל גם את ה500X לנסיעה.

• תוכן חדש...