Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אנחנו מתלבטים אם לקנות רכב יד שניה C4 פיקאסו שנת 2012 במחיר של בערך 50,000 ש"ח או להוסיף קצת כסף ולקנות מאזדה 5 יותר ישנה (2008 -9 ).

באופן פשוט הפיקאסו יותר נראית לנו אבל שמענו שיש לה בעיית אמינות גדולה.

האם אתם יכולים להוסיף מידע בעניין?

פורסם (נערך)

כמה אנשים אתם ומה הגילאים של הילדים?

מאזדה זה רכב ל 6 נוסעים ועוד חצי אדם בוגר - לכל היתר. השורה השניה מחולקת ל 2.5 מושבים כאשר בסיטרואן פיקאסו או ברנו גרנד סניק יש 3 מושבים נפרדים שאפשר להזיז כל אחד מהם קדימה- אחורה.

אם מזדה 5 קטנה לכם מדי, אני מציע שתחפשו רנו גרנד סניק 2011-2012. המנוע והגיר זהים לניסאן קשקאי. הגיר ברנו הוא רציף ולא רובוטי כמו בפיקאסו - יותר נעים לתפעול ויותר אמין.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה.

אנחנו משפחה שצירה את כל שבעת המקומות.

אנחנו נוסעים די הרבה (כשלושים אלף ק"מ בשנה), ולכן רוצים גם שצריכת הדלק תהיה סבירה.

אני מבין שהגרנד סניק לא מצטיינת בתחום הדלק

פורסם (נערך)

נכון, אבל גם מאזדה 5 די קרובה לרנו. סיטרואן קצת יותר חסכוני.

ל 30 אלף קילומטרים בשנה עדיף רכב דיזל, אבל התקציב שלכם לא מאפשר גרנד סניק dci, ופיקאסו דיזל נדירה ביותר. אולי תוכלו למצוא פולקסוואגן טוראן דיזל ( גם לבנזין tsi 1400 סמ"ק צריכת דלק לא רעה ).

חשבתם אולי על מסחרית כתחליף למיני וואן? יש פולקסוואגן קאדי מקסי tdi

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התשובה.

אני דווקא מוצא גרנק סניק דיזל באיזור 60 אלף. האם זהו רכב נוח לשבעה אנשים.

מה לגבי האמינות שלו?

פורסם

מה שאתה אולי רואה ביד 2 זה גרנד סניק דיזל ממגרש הסוחרים בנתניה אשר מפורסמת ב 20 אלף שקלים פחות מהמחירון המשוקלל ( או כ-30 אלף פחות מהמחירון הכללי ).

לא הייתי אפילו מתקשר...

בגדול גרנד סניק דיזל רכב מעולה - נוח,אמין וחסכוני מאוד. בכמות הנסיעות שלכם ההפרש בהוצאות דלק בין רנו דיזל למאזדה 5 יהיה סביב 10 אלפים שקלים בשנה.

פורסם

רכב מאדם פרטי ( אם זה נכון) ועם קילומטראז' שפוי כדאי לבדוק. מגרש הסוחרים זה מתכון לצרות. אם אין לך מוסך באיזור ( לא מכון הבדיקות ), שאתה יכול לסמוך עליו 100% שיודע לבדוק את מצב השלדה ומצב מכאני - אל תתחיל אפילו.

פורסם

התקציב שלך לא מאפשר למצוא משהו יותר טוב מהדגם הזה.

פורסם

וירוששו את הכיס בהוצאות דלק ( 30 אלף קילומטרים בשנה ).

פורסם

צודק לחלוטין... מצד שני, גם הפיקסו לא תהיה חסכונית במיוחד אלא אם כן יצליח למצוא אחד עם מנוע דיזל ויש כמה מסתובבות.

בכלל, מלבד הסניק דיזל, אין 7 מקומות חסכוניים, שלא לדבר על 7 מקומות אמיתיים ולא 5 + 2 שלדים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם (נערך)

vladclar שלום ,

ראיתי בשלמה סיקסט סיטרואן פיקאסו C4 רובוטית שנת 2012 90000 קמ ב- 43500 שח, נראית בסך הכל בסדר.

יש להם עוד רכבים כאלה גם ב-40000, אבל זו ספציפית נראית טוב , גם דוח הבדיקה שלהם טוב, צויין שהוחלף מנוע. הרכב ללא תאונות בכלל.

בנוסף, הציעו לנו רנו גרנד סניק בנזין 2000 סמק 90000 קמ. במחיר 57000שח, בדוח הבדיקה היו תקלות של נזילות שמן אבל הכל טופל.

כמובן שאבדוק לפני שארכוש לא משנה מה. בשני המקרים אין אחריות מצד שלמה סיקסט

הפיקאסו המחיר מפתה מאד, נסעתי עליה, לא מפריע לי סגנון הנסיעה אבל הבנתי שגיר רובוטי יש לו תקלות לא מעט (האם נכון?), ושהמנוע טורבו עלול לגרור תקלות. אני שומע דעות מנוגדות.

לא קיבלתי תשובה אובייקטיבית באמת

והסניק מנוע בנזין, גיר אוטומט רציף (מה זה רציף? אוטומט רגיל?) שאומרים שיותר אמין. הרבה פחות חסכונית בצריכת דלק חשוב מאד, וגם יקרה יותר ב14000 שח.. לא ככ פשוט..

תכלס, האם הפיקאסו טובה ?

מה דעתך? אשמח לתשובתך וגם לתשובות אחרים

עריכה אחרונה על ידי megiv
פורסם

אם אתה מתעקש ללכת על הפקסו על כל בעיותיה, לפחות תקנה מלובינסקי טרייד, שם אתה מקבל אחריות מלאה לשנה.

אם לובינסקי לא היו לוקחים אחריות על התיקונים ברכב שקניתי מהם, היתי פושט רגל בשנה הזו שהיה לי את האוטו.

אמנם מחיר הקניה שלהם יקר ב9000 ש״ח - אבל בתקלות במנועים האלו, זה סכום שאתה יכול להשכיב בשתי כניסות למוסך.

מצורף קישור למבצעי קניה של הפיקסו באתר של לובינסקי:

http://www.lubinskitrade.co.il/minisite/minisite2/family_cars/?utm_source=website&ref=website

אם ההמלצה שלי שווה משהו - רד מהפיקסו ונסה למצוא סניק דיזל או לפחות פיקסו דיזל.

• תוכן חדש...