Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב 208 GTI לבנה עם גג פנורמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא נראה לי. נתתי לחבר סיבוב והוא גם אמר שיש בעיה. בנוסף, ברכב נסיעת מבחן לא הייתי צריך להתרגל? שם לא הייתה לי בעיה. והייתי איתו בנס.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

הגירים הידניים האחרונים של פיג'ו סיטרואן הם לא ממש פאר היצירה (אפשר להתרגל), אבל יכול להיות שברכב שלך יש בעיה בנוסף.

ההגה של הרכב הזה בהחלט עצבני ורגיש לכל הפניה, חוסר מרכוז זה כבר משהו אחר.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

כבעלים של אחת כזאת שחורה ארבעה חודשים על הכביש עם 6500 ק"מ על השעון :

1. לוקח זמן להתרגל להגה התזזיתי

2. משחק עדין עם הדוושה ועומד לרשותך "הגה" נוסף וזה כיף גדול [גם כאן לוקח קצת זמן לתרגל ולהתרגל]

3. אחיזה פנומנלית וצמיגים מעולים .

4. אצלי אין כל בעיה בשילוב ההילוכים. הבעיה האחרת היא שאחרי חניה בשמש אפשר

לקבל כוויה מראש הסטיק המתכתי.

5. כשמאיצים חזק ועוברים מעל בור או חריץ בכביש יש רעש של פיגוע מהציר הקידמי.

6. בהשוואה למכוניות הקודמות שלי : [s1 ו-S3] , לא פחות FUN בחצי כסף.

פורסם

אין לי ספק שיש בעיה. מתחיל נסיעה בראשון, ב 2500-3000 סלד מעביר לשני, ב 3000-4000 מעביר לשלישי, כלומר, עוזב גז וכמעט במקביל לוחץ קלאצ׳ עד הסוף, מנסה לדחוף את הידית לתוך שלישי, ופשוט לא נכנס, בנתיים הסלד נופל עד שאני נותן קצת גז להחזיר את המנוע לסלד הצפוי ואז זה נכנס. קצת מרגיש לי כמו בעיות הפרדה. אוויר במערכת, או מיסב לחץ חלש, אבל אני באמת לא בטוח.

בנוסף העברת הילוכים באופן כללי מרגישה כאילו אני בוחש בתוך קערה של ברגים אומים ושייבות שסבא הוריש לי.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אס 1 מחרמנת אותי מאוד. חבל שכזאת יקרה וקטנה, וחבל שהיבואן שלה זה צ׳מפיון. סליחה שאני מציק.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

הגיר נוקשה, לא מאוד מדוייק והמהלך של הידית יחסית ארוך, אך שוב אם ההילוך ממש לא נכנס זה כבר משהו אחר...

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

אני הזמנתי את הדבר הבא, אמור להגיע עם חבר שיהיה חודש הבא בגרמניה:

http://www.short-shifters.com/p-shift-short-shifter.html

אצלי לא הרגשתי בעייה של הכנסת הילוכים אבל מהלך הידית אכן גדול ומעצבן.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

נהניתי מאוד לקרוא את הרשמים שלך עד עכשיו. סה"כ נשמע שאתה נהנה, למרות שיש קצת "מחלות" שאתה מטפל בהן.

ראיתי כזו לבנה פעם אחת, עם גג פנורמי. מאוד יפה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

כן לקצר את המהלך, יש רשמים טובים בחו"ל לגבי המוצר הזה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.

• תוכן חדש...