Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המצבר שלי התחיל לשבוק חיים, הוא הוחלף במוסך המורשה של סוזוקי אצל הבעלים הקודמים (בדיוק לפני 3 שנים).

קפצתי לאוטו דיפו לראות מה יש להם ומה מומלץ אבל הבחור שם רק בילבל אותי עוד יותר...

אשמח להמלצה על מצבר טוב והיכן באזור המרכז מומלץ לקנות (חולון-בת ים-ראשון).

מצורפת תמונה של המצבר שיש לי כיום (נראה לי שהמקורי אמור להיות 45 או 46)

20160627_114959.jpg

תודה רבה על העזרה!

פורסם

בהנחה שלא מתחשק לך למלא מים אמליץ לך על איציק מצברים ברחוב פיקא 18 ראשל"צ. תזמין אצלו וורטה סטרט-אפ כחול

אני החלפתי אצלו במאזדה 3 ב450 שקל . נראה לי שלך יעלה פחות

פורסם
ניסית לנקות מגעים ולבדוק מפלס אלקטרוליט?

מפלס לא בדקתי (איך בודקים? יש סימון מקס' ומינ' על גבי המצב?)

לגבי מגעים, היה לי מעט קורוזויה עליהם, הורדתי אותה והתזתי ספריי מיוחד לקטבים של מצבים. משם הצבע הברונזה על המגעים.

תודה zvigolden, אני אחכה לעוד כמה המלצות ואחליט...

פורסם
אם אני מבין נכון , המצבר שבק חיים? לא הניע ונעזרת בכבלים ?

כן, זה התחיל מעמידה של הרכב בערך 3-4 ימים ואז לפני שבוע הרכב עמד פחות מ 24 שעות ללא נסיעה והזדקקתי לכבלים...

ולא מלאתי מים אף פעם במצבר הנוכחי, הרכב אצלי שנה.

שאתה פותח כל אחד מששת התאים, מפלס האלקטרוליט צריך לכסות את הלוחות.

א. איך אתה פותח אותם? סתם עם מברג?

ב. במידה המפלס לא מכסה את הלוחות - מה אפשר לעשות?

ג. האם יש צורך להתעסק בזה או שכדאי כבר להחליף את המצבר וזהו?

פורסם

ג. אתה יכול להחליף את המצבר ולקבל ראש שקט. עדיף מצבר אטום כיוון שגם בהמשך כנראה שלא תבדוק מפלס, ואלה מצברים עמידים קצת יותר.

א. כן, מברג ואפילו מטבע. רק שטוף ידיים היטב לאחר מכן.

ב. ממלא מים מזוקקים, מתניע עם כבלים ונוסע 30-40 דקות ומקווה לטוב.

פורסם

האמת שלא בדקתי כי לא ידעתי שהמצבר שיש לי מצריך בדיקה ומילוי, אך עדיין פאשלה שלי.

עם זאת, כנראה שבאמת אעדיף להחליף את המצבר במקום "לקנות" עוד קצת זמן חיים ע"י מילוי מים.

אז מה מומלץ? ואיך יודעים אילו מצברים דורשים מילוי ואילו לא?

פורסם (נערך)

קיבלת כבר המלצה על איציק מצברים - גם אני ממליץ בחום ( מניסיון אישי של כמה שנים וכמה רכבים ). אם הרכב לא מניע, יש להם שירות עד הבית בתוספת קטנה למחיר ( אם תקזז מזה את מחיר הדלק, זמן שלך, התעסקות עם רכב שלא מניע, אולי תחליט שזה שווה ) תתקשר ותגיד להם מה דגם הרכב. אני ממליץ לך לקנות וורטה או תואם וורטה ( start up, power up). זה אותו המצבר, רק עם אורך האחריות שונה.

http://www.itzikmazberim.com/#!--/c1ff5

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
קיבלת כבר המלצה על איציק מצברים - גם אני ממליץ בחום ( מניסיון אישי של כמה שנים וכמה רכבים ). אם הרכב לא מניע, יש להם שירות עד הבית בתוספת קטנה למחיר ( אם תקזז מזה את מחיר הדלק, זמן שלך, התעסקות עם רכב שלא מניע, אולי תחליט שזה שווה ) תתקשר ותגיד להם מה דגם הרכב. אני ממליץ לך לקנות וורטה או תואם וורטה ( start up, power up). זה אותו המצבר, רק עם אורך האחריות שונה.

http://www.itzikmazberim.com/#!--/c1ff5

תודה על התגובה,

אכן אני רואה לפי הממלצות פה כי איציק מצברים מומלץ.

אני אנסה לקפוץ אליו אז על הבוקר מחר ואראה מה הוא מציע...

מישהו יודע במקרה מה השעות עבודה שלו??

• תוכן חדש...