Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האמינו או לא, בוגאטי ווירון נסעה על כבישי ארצנו, זה נגמר בקנס של 100,000 ש"ח.

Charge
שימו לב! השרשור הזה בן 3048 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כתבה:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3688966,00.html?ref=ynet

מתוך הכתבה:

רשות המסים דורשת ממארגני תערוכת הרכב אוטומוטור כופר (תחליף להעמדה לדין) בסך 100 אלף שקל בגין שימוש במכונית בוגאטי ויירון שהגיעה לישראל לצורך התערוכה בכבישי הארץ.

מכונית אחת מדגם זה הגיעה לישראל לפני מספר חודשים, הושאלה מחברת בוגאטי שבצרפת כדי לשמש כמיצב המרכזי בתערוכת הרכב אוטומוטור שהתקיימה בפסח. המכונית, ממנה יוצרו מאות יחידות בלבד, הגיעה ללא לוחית רישוי ישראלית ומבלי שישולמו עבורה מיסי הקניה, מאחר ומדובר במכונית שמיועדת לצרכי תצוגה בלבד.במכתב רשמי שהציגו מארגני התערוכה לרשות המסים הוצהר כי הרכב ישמש אך ורק למטרת תצוגה. יתרה מזאת, מדובר ברכב שכלל לא עבר תקינה — כלומר מעולם לא עבר את התהליכים הטכניים המיועדים להשמישו לנסיעה בכבישי ישראל.ממידע שהגיע לידי חוקרי המכס, לאחר התערוכה נסעו המארגנים במכונית בכבישי הארץ ויצאו מחוץ לגבולות תל אביב. בתצלומים שהושגו על ידי חוקרי המכס נראית הבוגאטי נוסעת בכביש 431 בשעת לילה מאוחרת, כמובן ללא לוחית רישוי. לאחר חקירת הנושא, הגישה רשות המסים דרישת כופר למארגני התערוכה, ובמידה ולא ישולם תוחרם המכונית. הכופר שולם לפני ימים ספורים.

אז מה אתם אומרים? 100K ש"ח שווים את התענוג? אין ספק שלבחור יש סיפור לכל החיים :-D

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

גם אני חשבתי את אותו הדבר :lol:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי את התמונות המקוריות שהובילו לתפיסתו של הבחור, הבן שלי צילם אותן...

נסע ב431 וראה אותה במחלף רמלה.

העליתי לפייסבוק ומשם זה התגלגל.

WhatsApp-Image-20160427 (2).jpg

WhatsApp-Image-20160427 (1).jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת הגזימו עם הקנס הייתי אומר.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנסיעה לא הייתה לצרכי תצוגה?

ואז יפתח שרשור אי שם

מכרו לי מכונית מתצוגה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה כסף קטן לעומת הנזק שהטיפשים עשו לרכב באותו סיבוב שהם ביצעו.אמנם רק "שיפשוף" ברמה בינונית מצד ימין-אחורי אבל זה לא שחלפים של ויירון עולים בזול.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יאללה מי שולח את זה למנכ"ל בוגאטי, נדפוק אותם עוד קצת

היום: ג'ילי גיאומטרי C

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאמור, זה לא סוד ואין קשר למנכ"ל בוגאטי כי הרכב הגיע מאספן פרטי שהחתים אותם על חוזה שהרכב ישונע אך ורק על מובילית.

לא רק שהם נהגו בו, כאמור, גם עשו תאונה קלה.

כל כך "הישראלי המצוי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תסתכל על הצד החיובי, גם פה הוא אכל נקניקיה!!!

רומן, אין לי שמץ מושג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3048 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...