Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כאמור, זה לא סוד ואין קשר למנכ"ל בוגאטי כי הרכב הגיע מאספן פרטי שהחתים אותם על חוזה שהרכב ישונע אך ורק על מובילית.

לא רק שהם נהגו בו, כאמור, גם עשו תאונה קלה.

כל כך "הישראלי המצוי".

מהכתבה הבנתי שהרכב הזה הגיע מחברת בוגאטי ולא אספן פרטי

נו שוין, ככה או ככה יצאו מפגרים, לא אתפלא אם בתערוכה הבאה הרכב הכי אקזוטי יהיה פיקנטו ספורט.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
"תקינה לנסיעה על כבישי ישראל"... לנצח הטענות האלו ישעשעו אותי.

אכן.

איזה סיפור.

You couldn't make it up.

עוד יצטרכו לשלם על התיקון...

זה תופס מקום גבוהה בסיפורי התנהגות ישראלית.

פורסם
מה הסיכוי שזה איזה בן של... שניצל כמה טובות והיה אמור להחזיר את הרכב עד הבוקר בלי שאף אחד ישים לב?

מה הפאקינג סיכוי שאף אחד לא ישים לב?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מה הפאקינג סיכוי שאף אחד לא ישים לב?

מה הבעיה, פשוט מחנים במקום הבוגאטי איזו סקודה פאביה/פיאט בראבו או אפילו מיצובישי אאוטלנדר... בחיים לא ישימו לב.

אגב, אנשים שלקחו דברים לסיבוב בלי רשות לא חסר. אותי זה זרק אחורה לשנת 94' אם אני זוכר נכון, חייל שהחליט לצאת ל-joy ride בטנק ונעצר רק אחרי 20 ק"מ...

יש עוד לא מעט סיפורים על חיילים שיצאו ל"סיבוב" עם כלים משוריינים.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אפשר לקחת את זה אפילו יותר אחורה מגיל הצבא עם לפלח לאבא את המפתחות מהתיק ולצאת לסיבוב בלי רשיון, רק שלאבא לא הייתה ויירון, כולה פיאט 127 :lol:

זה כמובן בעיר. בקיבוץ/משק זה מתחיל בערך בגנון עם לפלח את הטרקטור של הגד"ש או הפלחה או אנא ערף מה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אגב, אנשים שלקחו דברים לסיבוב בלי רשות לא חסר. אותי זה זרק אחורה לשנת 94' אם אני זוכר נכון, חייל שהחליט לצאת ל-joy ride בטנק ונעצר רק אחרי 20 ק"מ...

יש עוד לא מעט סיפורים על חיילים שיצאו ל"סיבוב" עם כלים משוריינים.

מכיר סיפור דומה על סיבוב לילי בנגמ"ש של הMLRS באיזה יחידת ניסויים כלשהיא.

ממקור ראשון.

פורסם

ה100 אלף שקל האלה הם כסף קטן עבור מארגן האירוע. ממקור שמקורב אליו באופן אישי הוא מרוויח בכל שנה כמה מיליונים טובים מאירוע האוטו מוטור ככה שאל תדאגו לו יותר מידי :)

פורסם

באותה הזדמנות יוגש נגדו גם כתב אישום על שנסע ללא רשיון רכב וביטוח חובה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דווקא אותי מעניין הקטע של השפשוף. איך נגרם? ובכלל מעניין מי נהג באוטו ולמה.

אם האוטו היה אמור להיות בתזוזה רק על מובילות לפי בחוזה אז זה ממש מוזר כי יש כתבה לערוץ - 2 שבה נתנו לכתב לנהוג קצת בחניה. בקיצור - ישראלים כמו ישראלים. חלק גונבים ברזים בחול וחלק בוגדים באמון שניתן בהם ומתנהגים בחזירות.

• תוכן חדש...