Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזכיר לי את הבחור במוסך פרארי שלקח פרארי לסיבוב פראי, כתוצאה מזה F40 הושבתה כליל, ריסק אותה לתוך מעקה בטיחות, כל כך האמריקאי המצוי :lol:

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב, אנשים שלקחו דברים לסיבוב בלי רשות לא חסר. אותי זה זרק אחורה לשנת 94' אם אני זוכר נכון, חייל שהחליט לצאת ל-joy ride בטנק ונעצר רק אחרי 20 ק"מ...

יש עוד לא מעט סיפורים על חיילים שיצאו ל"סיבוב" עם כלים משוריינים.

לא בעיה, אחי הגדול בזמנו בצבא היה יוצא לבית עם ריאו כמעת בכל יציאה והוא בכלל לא היה חייל בתפקיד שנוהג על ריאו בשירותו.

קטע שהיה חונה לנו ריאו מול הבית וזה היה מגרש המשחקים שלי...

אל דאגה, הוא כבר שילם על זה כשתפסו אותו הוא נשפט בבית דין צבאי וחטף כמה חודשי מחבוש

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)
הבחור יכל לטוס לאירופה (first class) לשכור בוגאטי לשבוע , לאכול נקניקיה בברלין ולחזור בפחות כסף.

פראייר :)

צר לי לאכזב אותך אבל תבדוק כמה עולה להשכיר בוגאטי לשבוע ותחזור לפה.

מספר אתרים שבדקתי עולה לפחות 10000 יורו ליום! אז לשבוע.. תעשה את החשבון לבד. אז הבחור לא פראייר בכלל.

עריכה אחרונה על ידי CarAddict
פורסם

תכל'ס?? בינינו?? יצאו בזול רצח!!!

העונש על נהיגה ללא לוחית רישוי, בלי טסט, בלי ביטוח, על רכב בלי רישוי...

יכול להיגמר בשלילות ובלאגנים שתכל'ס כבר נראה לי שאפילו בתור בן אדם פרטי ממוצע כבר הייתי מעדיף קנס של 100K מאשר כל הסיבוך הזה...

אז בשבילהם שהם יושבים טוב.. בכלל בקטנה..

פורסם

אתה טועה, הכופר שולם לאגף המכס והמיסים על חצי הונאת מכס שכזו (מצהירים תצוגה בלבד אבל נוסעים על הכביש), אבל הוא בשום פנים ואופן לא מיישר את ההדורים עם המשטרה (במידה והיא בכלל מעורבת).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חברה, תחשבו שזכיתם לראות את הבוגאטי ויירון הראשונה (?) והאחרונה שהייתה/תהיה בארץ בשנים הקרובות :wink:[h=1][/h]

פורסם
זה כסף קטן לעומת הנזק שהטיפשים עשו לרכב באותו סיבוב שהם ביצעו.אמנם רק "שיפשוף" ברמה בינונית מצד ימין-אחורי אבל זה לא שחלפים של ויירון עולים בזול.

אכן השיפשוף למטה בתחתית הקנט יעלה יותר מאשר הקנס

קובי

:-)

פורסם

בתור אחד שיצא לו לעבוד בתערוכה, הרכבים רשאיים לנוע בתוך השטח של גני התערוכה בלבד!

כדי לשנע רכב תצוגה כלשהו, ואין אפשות לשנע אותו בתוך המתחם (יש מלא גדרות ומלא קהל) אז חיכה לרכב גרר/מובילית ממש סמוך לשער, רק כדי להעבירו לשער אחר במרחק של פחות ממאה מטרים.

היה מקרה שניסו לשנע רכב מתצוגה ויצאו משער של התערוכה כדי להגיע לשער אחר (כ-100 מטר) וממש לפני הכניסה נעצר הרכב ע"י משטרת תנועה והנהג קיבל דו"ח.

והכתב שראיתם נוהג, כנראה נהג בתוך שטח גני התערוכה.

פורסם

הוא לא שינע שום דבר, הוא סתם נהג להנאתו. לשנע זה להעביר אובייקט ממקום למקום. האם חלה מגבלה כלשהי הכוללת בהגדרתה "שינוע" כלשונו? או אפשר סתם לנסוע ברכבים בתוך שטחי התערוכה?

פורסם

אם אני לא טועה, בכתבה בערוץ 10, בתוכנית לילה כלכלי, אביב פרנקל עשה נסיעת מבחן על הרכב .. הכל צולם ושודר בטלויזיה.

פורסם

אם הייתי בעל הרכב הייתי תובע אותו ככה שהתערוכה הבאה שהוא יעשה תהיה תערוכה של פוגים ליד איזה רמזור בתל אביב.. איזו חוצפה.

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רכב יחיד במינו בארץ, עם מראה בולט במיוחד.

יקר בטירוף.

ללא ביטוח.

ללא לוחיות רישוי.

ללא רישוי לנסיעה בכביש ציבורי.

לא שלך.

"יאללה ינעל העולם, בוא סיבוב דאווין באימשך, למה מי ישים לב?!"

מדהים כמה טימטום יכול לצאת מבני אדם לפעמים.

מזכיר קצת את את הסצנה עם הפרארי מהסרט על הילדים שמבריזים מבית הספר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...