Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רואה פה דיון ער כ״כ (או שפשוט לא חיפשתי נכון?).

מה הבעד והנגד של עסקה כזאת? אני חושב על אוקטביה, ובד״כ מחזיק רכבים לפחות 5-7 שנים...

פורסם

למה אתה אומר שכלכלית זה לא משתלם? תקנה בזול, תמכור בזול.

לא תוכל לקנות בזול ואז לנסות לעשות על זה רווח. האחוז היחסי במכירה החוזרת יהיה זהה.

פורסם

תלוי מה הרכב (גובה ההנחה משתנה בין דגמי הרכבים) ותלוי לכמה זמן אתה רוצה להחזיק אותו.

בלי הפרמטרים האלה אי אפשר להגיד אם משתלם או לא.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
תלוי מה הרכב (גובה ההנחה משתנה בין דגמי הרכבים) ותלוי לכמה זמן אתה רוצה להחזיק אותו.

בלי הפרמטרים האלה אי אפשר להגיד אם משתלם או לא.

כתבתי אוקטביה לפחות 5 שנים :-)

אני חושב על סטיישן 1.4

פורסם

ככל שמחזיקים את הרכב יותר שנים העסקה נהיית יותר אטרקטיבית בהשוואה לרכב מהיבואן.

כמובן שהכל תלוי בגובה ההנחה שאתה מקבל.

לדעתי בד"כ מדובר בעסקה טובה

פורסם

ההנחה בעסקת ליסינג 0 קילומטרים גדולה יותר ( בשקלים ) מאשר ההפחתה בגין אותו הסעיף בעוד 5-7 שנים. לכן לדעתי זה כדאי. מה עוד - לרכבי סטיישן משומשים יש ביקוש טוב.

צריך לשמור חוזה עם חברת ליסינג עד למכירה, כדי שתהיה הוכחה של ליסינג ממוני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ספציפית במקרה הזה אני לא בטוח שזה משתלם.

יש דגמים מסויימים שמוצעים במחירים נמוכים מאוד בערוץ ה-0 קילומטרים, יש כאלה שההנחה לא מצדיקה רכישה מ-0 ק"מ.

אם אתה רוצה סטיישן מ-0 ק"מ שווה לבדוק את הקיה סיד שמוצעת סביב 105K שזה מעל 25 אלף שקלים הנחה.

פיג'ו 308 סטיישן גם מוצעת בהנחה גבוהה ב-110 אלף שקלים שמעידים על הנחה של סביב 23K.

אוקטביה סדאן לשם השוואה מוצעת בהנחה שקטנה מ-10K שלמעשה מבטלת את ה-"עוקץ" שברכישת רכב עם 0 ק"מ.

פורסם

היום הייתי באלבר והמוכר טען שאם אני אקנה רכב 0 קילומטר לא יהיה רשום ברישיון את הרשיון עבר, כלומר כאילו זה יהיה מיד פרטית.

מישהו יכול לאשש?

פורסם
היום הייתי באלבר והמוכר טען שאם אני אקנה רכב 0 קילומטר לא יהיה רשום ברישיון את הרשיון עבר, כלומר כאילו זה יהיה מיד פרטית.

מישהו יכול לאשש?

כן, שזה לא נכון! (מקווה שגם הוא לא ידע, אחרת זה ממש מרמה)

פורסם

אוויס, אלבר, אלדן וכול סוכנות גדולה מציעה שהיד הראשונה לא תהיה ליסינג, כי הם רושמים את הרכב על חברת בת שלהם, וככה זה ללא הערת ליסינג. אין בזה שום מרמה, רק שלך תנסה להסביר את זה כשתרצה למכור את האוטו.

פורסם
אוויס, אלבר, אלדן וכול סוכנות גדולה מציעה שהיד הראשונה לא תהיה ליסינג, כי הם רושמים את הרכב על חברת בת שלהם, וככה זה ללא הערת ליסינג. אין בזה שום מרמה, רק שלך תנסה להסביר את זה כשתרצה למכור את האוטו.

רשום "אלבר צי רכב" עם תעודה של רכב יד 01 שאלבר מדפיסים במדפסת בסניף

פורסם

מישהו יכול לאשש?

אכן אין רישום "השכרה/החכר" אבל היד הראשונה היא חברת ליסינג עצמה.

במכירה או שתצטרך לשקר שהרכב הוא מיד פרטית ולהסתכן שזה יתגלה או שתציג לו את ההסכם עם חברת ליסינג ותוריד את המחיר בהתאם.

פורסם

ההפחתה במקרה כזה היא ע"פ חברה בע"מ. הרכב הוא באמת ללא רישום קודם של ליסינג או השכרה, כי הוא אכן לא שירת בצי רכב כלשהוא. אין פה שום שקר או מרמה.

לגבי כדאיות העסקה - סיפור מאוד פשוט לבדיקה. תלך עם ההצעה מסוכנות הליסינג לאולם התצוגה ותראה רצינות לרכישה. תבדוק מה ההפרש בין אולם התצוגה לסוכנות הליסינג. אם זה 3-4K, ממש לא שווה. אם זה כבר קרוב ל-10K, אז בהחלט שווה, כי זה הרבה כסף שגם בד"כ צריך לקחת בגינו הלוואה ואז צריך לחשב גם את עלות הריבית, או לחילופין את הרווח שלא תקבל מהשקעה באפיק מניב, במידה ויש לך את הכסף במזומן.

• תוכן חדש...