Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - טויוטה פריוס החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזו טעות נהיגה לא אחזור לעולם,

למה אתם צריכים למחוא כפיים לעיצוב של הפריוס החדשה, גם אם הוא לא יפה בעינייכם?

איך נזכרתי פתאום ברופא השיניים באמצע המבחן?

איך מרגיש אגרוף ברגל רדומה?

ולמה פריוס גורמת לי לפתח ציפיות זהירות ביחס לדגמים הבאים של טויוטה.

הכל במבחן לטויוטה פריוס החדשה, שהדור הרביעי שלה הוא יותר מהכל. טכנולוגיה, עיצוב, אבזור, חיסכון, נוחות אבל מה לגבי פריצת גבולות הז'אנר שלה?

המבחן כאן

IMG_4532.jpgINT.jpgIMG_4549.jpgIMG_7593.jpgIMG_7597.jpg

IMG_4540.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המבחן הזה היה עובר יותר טוב בתור תסכית רדיו

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

לא מתעכב על העיצוב המזעזע, אפילו יחסית לקודמת, אילוצי התנגדות נמוכה לאויר כנראה ולא סתם רצון להכעיס, אבל איך זה שזה האוטו היחיד שמנסה וגם מצליח להראות חישוקים קלים כאילו הם חישוקי ברזל עם צלחות פלסטיק ( טסות למדקדקים ), מה שעושה רושם הפך למסורת, כי גם בדגם הקודם הם הצליחו בזה לא רע.

פורסם

ממש לא מזעזע, זאת פריוס שסוף סוף ניראית כמו אוטו.

אני לגמרי לא מבין את האופנה הזאת לחישוקי סגסוגת. דבר קשה ולא נוח, ואם לא הייתי מקבל את זה עם האוטו, בחיים לא הייתי קונה כאלה בעצמי. ואם יידפקו סופית (אחד מהם כבר קצת עקום), אחליף אותם בחישוקי פלדה עם טסות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עשיתי סיבוב על האוטו.

כשאתה בתוכו, ומצליח להדחיק מהתודעה איך הוא נראה מאחורה, זה יכול להיות אחלה אוטו. אני בהחלט רואה שרכב כזה יכול לשרת אותי נאמנה.

צריך לזכור להחנות אותו ככה שלא תצטרך להגיע אליו מאחורה, רק מקדימה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• אחראי פורום
פורסם

זה כיעור שמעצבן אותך. ממש "דווקא".

קדימה, אחורה, מבפנים (הקונסולה יותר מהכל מזכירה לי כיור), ג'אנטים בסטייל יפני מהאייטיז.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
מבחן נחמד -

הפיריוס הקודמת נמכרת עכשיו במבצע של 138K והשאלה היא האם הפיריוס החדשה שווה תוספת של 10K ש"ח?

שווה בהחלט, הרבה יותר נמרצת, יותר כיפית לנהיגה, חומרי פנים איכותיים ונעימים יותר, בידוד רעשים הרבה יותר מוצלח.

תחשוב גם על המכירה , בעוד מספר שנים כשתרצה למכור תחזיר את ה 10,000 האלה לפחות. בתור דוגמה אתה יכול לזהות ביד 2 במודל 2009-2010 פריוסים דור 2 ודור 3, את הדור 2 כמעט ולא ניתן למכור והפערים בפועל גדולים בהרבה מ 10,000 ש"ח.

החיסרון המשמעותי לדעתי זה הבידה הלבנה ליד הנהג, תחשוב אם אתה יכול להשלים עם זה....

נוסע בפריוס 2008

פורסם

הקונסולה באמצע באמת מזכירה כיור/אסלה.

האוטו יותר טוב מהקודם מכל בחינה.

מחכה לסיבוב :-)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני חושב שהמפגע הויזואלי מאחור דיי חכם, מאחר והוא כזה בולט, אנשים לא יטרחו להבהב או לצפור אלא פשוט לעקוף כמה שיותר מהר כדי לא להמשיך לבהות בו.

• תוכן חדש...