Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - טויוטה פריוס החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשוט עיצוב דוחה, במילה אחת. לא ברור מה עובר על מחלקת העיצוב של טויוטה. אם הקודמת עוד הייתה נסבלת, זאת ממש גורמת לי להקיא. זה אוטו מצוין, מוצלח וחדשני, אבל לעולם לא אקנה אותו מסיבה אחת פשוטה- הוא מכוער באופן גועלי. שיהיה לטויוטה בהצלחה.

פורסם

הייתי היום באולם התצוגה הראשי של טויוטה בטוקיו. כאן יש גם פריוס עם "הכיור" בצבע שחור בנוסף ללבן. נראה יותר נורמאלי.

נראה לי שבישראל יש רק לבן.

פורסם (נערך)
מבחן נחמד -

הפיריוס הקודמת נמכרת עכשיו במבצע של 138K והשאלה היא האם הפיריוס החדשה שווה תוספת של 10K ש"ח?

אני מכיר היטב את הדגם הקודם, ונהגתי קצרות על החדשה.

הקודם מרווח יותר, תא מטען גדול ושימושי יותר, מרגיש איכותי ומיוחד/מהודר יותר.

מושב הנהג /נוסעים של הקודמת גבוה יותר, ארוך ורחב יותר אבל קצת קשה מידיי. אני מעדיף אותו על פני החדשה.

מבחינה דינמית: ביצועים דומים. הפריוס החדשה נוחה הרבה יותר, ושקטה משמעותית (בעיקר מחוץ לעיר).

האיבזור של החדשה עדיף.

לגבי מראה, הקודמת אחת היפות שיש. הנוכחית הרבה פחות מוצלחת בעיניי.

ההחלטה היא אישית, למרות שאובייקטיבית החדשה עדיפה.

עריכה אחרונה על ידי נר4
פורסם
פשוט עיצוב דוחה, במילה אחת. לא ברור מה עובר על מחלקת העיצוב של טויוטה. אם הקודמת עוד הייתה נסבלת, זאת ממש גורמת לי להקיא. זה אוטו מצוין, מוצלח וחדשני, אבל לעולם לא אקנה אותו מסיבה אחת פשוטה- הוא מכוער באופן גועלי. שיהיה לטויוטה בהצלחה.

הדיזיינרים של טויוטה היו חייבים איכשהו להתעלות על העיצוב של ספייס ורסו...

פורסם

ראיתי את הגועל הבוקר, סאניונג יכולים להיות גאים ברכבים שלהם מול הגועל מבית טויוטה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

עשיתי סיבוב על האוטו!

פשוט מדהים, העתיד כבר כאן!

בפועל, אחרי סיבוב של 200-250 ק"מ היא חסכונית משלי באופן זניח, אם בכלל...

מחכה לגרסת הפלאג-אין שתגיע עוד חצי שנה :twisted:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
העיקר האופי של המכונית, חבר!.

מעולם לא היה קולע יותר הביטוי "אופי זו המצאה של מכוערות".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...