Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תערוכה בז'נבה - גולף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הפכתי את כל האינטרנט בשביל להוציא קצת מידע אבל לא כ"כ צלח לי העיניין , מקווה שהחברים פה בפורום יצליחו לעזור.

אני כרגע עומד לפני קניית גולף חדשה 2016 מהסוכנות(יש להם מחר יום מכירות).

שמעתי "שמועות" שב-2016 יוצא דור חדש עם כל מיני שידרוגים של אסטתיקה בעיקר ומסך יותר גדול וכו..

רציתי לדעת איפה אני יכול לראות מה יצא ב-2016 בתערוכה ? מה ההבדלים בין 2016 הישן (אלה שלא נמכרו ושנארו בארץ) לדגם החדש..

אובד עצות:-o

תודה תודה תודה.

פורסם

לא הבנתי מתי בדיוק אתה מתכוון לבקר בתערוכה. תערוכת ז'נבה האחרונה נחתמה לפני כשלושה שבועות, מה שאומר שהתערוכה הבאה עתידה להיפתח בעוד כ-11 חודשים...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לא הבנתי מתי בדיוק אתה מתכוון לבקר בתערוכה. תערוכת ז'נבה האחרונה נחתמה לפני כשלושה שבועות, מה שאומר שהתערוכה הבאה עתידה להיפתח בעוד כ-11 חודשים...

כן אני יודע שהיא הייתה במרץ, מה שאני רוצה לדעת זה בידיוק איזה גולף הוצגה שם .

מכיוון שהיום יש בארץ מכונויות גולף שנמכרו 2016 שהגיעו לארץ לפני שיצא הגולף החדשה ב 2016.

לכן אני רוצה לדעת מה השתנה ומה ההבדלים כדאי שאוכל לקנות באמת את הדגם החדש ולא רק בשנה.

מקווה שהסברתי את עצמי :)

פורסם

מתיחת הפנים של גולף 7 טרם הוצגה.

אני משער שהיא תוצג עבור דגמי 2017 בחו"ל, קרי סביב ספטמבר-אוקטובר שנה זו, מה שאומר שהיא תגיע ארצה בתחילת 2017 ובמחיר שהוא עדיין נעלם.

אם בגולף חשקה נפשך, נצל את יום המכירות הנוכחי להוציא תנאים מיטביים. אני לא הייתי ממתין.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
שלום לכולם,

הפכתי את כל האינטרנט בשביל להוציא קצת מידע אבל לא כ"כ צלח לי העיניין , מקווה שהחברים פה בפורום יצליחו לעזור.

אני כרגע עומד לפני קניית גולף חדשה 2016 מהסוכנות(יש להם מחר יום מכירות).

שמעתי "שמועות" שב-2016 יוצא דור חדש עם כל מיני שידרוגים של אסטתיקה בעיקר ומסך יותר גדול וכו..

רציתי לדעת איפה אני יכול לראות מה יצא ב-2016 בתערוכה ? מה ההבדלים בין 2016 הישן (אלה שלא נמכרו ושנארו בארץ) לדגם החדש..

אובד עצות:-o

תודה תודה תודה.

איפה ראית שיש מחר יום מכירות? יש לך מידע לגבי מחירים?

פורסם

קראתי הכין שהוא שבתערוכת ג'נבה שהסתיימה היו אמורים להציג גירסאת גולף עם מתיחת פנים, אבל בסיקור התערוכה שקראתי לא היה איזכור. בכמה אתרים מוזכר שיהיה עדכון לקראת 2017. לדעתי הגולף הנוכחית מצויינת ואם יסתדר לך, לך על זה. לפני כשבוע ירד המחירון ל 129,900 ואם לטענתך יש מחר יום מכירה (לא ראיתי שום פירסום בנידון) ובו תוכל לקבל מחיר נמוך יותר, פשוט תזמין ואל תחכה. שמעתי לאחרונה שבמאי מתוכנן מבצע מכירות של צמפיון שייתכן שבו יהיו הנחות נוספות.

• תוכן חדש...