Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג : i25 vs clio

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היונדאי I25 לא פחות צפופה, חבר ששנה שעברה לקח רכב כזה בליסינג, הכסא הקדמי היה באופן לא אנושי קדימה כדי שהכסא תינוק שלו יכנס.

באופן עקרוני תינוק כדאי לשים מושב האמצעי מאחור, אני חוזר ואומר, המצב שם לא רע כלכך, אני ממליץ ללכת לסוכנות עם כסא ולהתרשם.

אני באמת לא חושב שיש בכלל מה להתלבט בין שתי האפשרויות. בוודאי שנתון ירידת הערך כלל אינו פקטור בהחלטה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עד כמה הגיר הרובוטי שלה מוצלח?

כפול מצמדים זה טוב יותר?

מוצלח כמו רובוטי של בראבו או לא מוצלח כמו vag

הואיל והתנסיתי רבות בשלוש התיבות הנ"ל, אני מרשה לעצמי להגיב:

ראשית, כפי שכבר צוין תיבת הדואלוג'יק של פיאט מעט אינה מתאימה להשוואה הזאת, ולא מפני שהיא רעה אלא פשוט מפני שהיא חד-מצמדית בעוד ששתי האחרות (EDC של רנו ו-DSG של פולקסווגן) הן דו-מצמדיות.

פרמטר נוסף שיש להתייחס אליו הוא סגנון הנהיגה של אשתך. אני יודע שאני בנושא הזה מייצג את דעת המיעוט - אישית מצאתי דווקא את הדואלוג'יק כמתאימה יותר לסגנון הנהיגה הנמרץ שלי, והיא ללא ספק המועדפת עלי מבין שלוש האפשרויות. אבל כאמור, זה אני וסגנון הנהיגה שלי.

כעת אתייחס לדו-מצמדיות:

מבין כל אלה שהתנסיתי בהן, אין ספק ש-DSG מובילה את הקטגוריה כאשר DCT של קיה מזנבת בה ללא רחם. לזכותה של האחרונה עומד רקורד אמינות מוצק, אולם תחת עומס ה-DSG בכל זאת מגלה יתרון קל, ואם להאמין לכל הפרסומים מהעת האחרונה אז גם סוגיית האמינות נפתרה (בסיאט לאון שהיתה לי התיבה תפקדה היטב עד שהחזרתי אותה עם כמעט 30K ק"מ).

ה-EDC בגדול היא תיבה סבירה. יש טובות ממנה, ללא ספק יש גרועות ואיומות ממנה (פאוורשיפט, ימח שמה ושם זכרה), והיא בסה"כ מספקת את הסחורה. בעוכריה יש זינוק מאוד מהוסס ותגובות איטיות להחריד. לא משהו שאי אפשר לחיות איתו ביומיום, אבל עדיין מתגעגע לימי ה-DSG (ובחלומותיי הגרועים ביותר לא חשבתי שאי פעם אבטא משפט כזה :oops:). אני מניח שהייתי בוחר בה כמעט על-פני כל תיבה פלנטרית למרות שהיא בפירוש לא היהלום שבכתר.

ובלי קשר לתיבת ההילוכים: לפני שתחליט, אני מציע בחום לבדוק "על רטוב" את מערכת השמע של רנו, בדגש על הבלוטות' ואיכות השיחה. אני חושב שרק המערכות הסיניות גרועות ממנה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עדכון , פאדיחה שלי, נפח המנוע בi20 הוא כנראה לא 1.2 כפי שרשמתי. ניגשתי שוב לרשיון הרכב של אשתי, מציץ בנפח ורואה 1.2, אבל פתאום קולט שצבע הדגם לא מתאים... מפה לשם, אלדן הגאונים שמו צילום רשיון לא נכון בתוך הרכב. לא מספר רכב, לא צבע ולא מספר רישוי, אף אחד מהם לא זהה לרכב שאצל אשתי.

ביום ראשון היא תסדר את זה מול ק.רכב בחברה.

בעזרתכם הוחלט לנסות את הרנו, היא תקבע נסיעת מבחן ותבדוק בעצמה אם זה טוב ונוח לה.

תודה

uploadfromtaptalk1459598785345.jpg

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

קבל כמה נקודות שכדאי לתת להן תשומת לב בעת נסיעת המבחן בקליאו:

1. גודל תא המטען
  2. תאי האכסון בתא הנוסעים
  3. הציפוי המבריק שמקיף את לוח השעונים. למה אני מציין אותו? מכיון שכאשר אתה נוהג כשהשמש מאחוריך, הדרעק הזה יוצר השתקפות וזה מסנוור לאללה.
  4. המרווח בין רגל ימין של הנהג לבין הקונסולה המרכזית.
  5. תאורה בתא הנוסעים (רק מלפנים, פחות קריטי ברכב לצעירים, יותר קריטי ברכב שאמור להיות משפחתי)
  6. אין למערכת השמע כונן דיסקים
  7. ציינתי את זה מקודם ואני מציין את זה שוב: סע במהירות תלת-ספרתית ונסה לנהל שיחת טלפון לאחר שחיברת את הטלפון שלך בבלוטות' למערכת השמע. אל תוותר על הסעיף הזה!
  8. אם יש לך אפשרות, מקם כיסא תינוק במושב האחורי ובדוק כיצד זה משפיע על מרווח הפנים.

אלה הדברים שעולים לי עכשיו בראש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לי היה קטע סופר מציק עם קליאו של ידידה לשעבר, ולמרות שאני נורא מחבב את הרכב הזה זה הצליח לעצבן אותי ממש. אני לא יודע אם זה בכולן, אבל על ההגה יש מן ציפוי כזה מהתחתית ועד 3 ו-9, שזה איפה שאתה אוחז בו. הרכב עמד כך שהשמש הייתה בצד הנהג ולא הצלחתי לאחוז בהגה מרוב שהחלק הזה להט. אני מתכוון ברמה הרבה יותר מציקה מסתם כשרכב עומד בשמש.

אני לא יודע אם זו תופעה שמתרחשת בכל חניה בשמש או רק כי במקרה הזה איך שהוא השמש התיישרה בדיוק על נקודה ספציפית זו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ה20 החדשה אכן מרווחת מאחור ודי שקטה,אבל עגלה רצינית לעומת הקליאו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה I20 החדשה מאוד נחמדה ומרווחת, אבל המנוע והגיר מיושנים. אני מנחי שכאשר הרכב יקבל מנוע טורבו עם גיר DCT הרכב יהפוך להיות איכותי ומהנה.

פורסם

אני במקומך הייתי דורש מחברת הליסינג להציע לך עוד אופציות(מאזדה 2,פיגו' 208,סקודה פאביה),

גם אם זה כרוך לחכות ולהישאר עם הרכב הנוכחי עוד חודש/חודשיים..

פורסם

אני לא מוצא שום דבר פסול בקליאו עד כדי שיהיה צורך לדרוש רכבים אשר כנראה לא ברשימה. הדבר הבולט שהיה בשנתון הראשון - רעשי רוח במהירות גבוהה. הבנתי שהבידוד השתפר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני ממש לא התכוונתי שהקליאו פסול,אלא שיש אופציות יותר טובות...

לדעתי 2 אופציות - זה מעט, סה"כ ליסינג זה לא מתנה, אתה משלם על זה!

אני התרשמתי שלחברות ליסינג יש אינטרס "לדחוף" דגמים ספציפיים,

לי גם הייתה יונדאי i20 2012, מליסינג(שלמה סיקסט):לפני כחצי שנה כשהוחלפה

בתחילה הציעו לי רק אופל קורסה או יונדאי,אחרי שהתעקשתי נוספו לרשימה : טויוטה יאריס ומאזדה 2(בהתחלה דיברו על הדגם הישן),

בסופו של דבר חיכיתי עוד חודשיים ולקחתי את המאזדה 2 החדשה.

בהצלחה!

פורסם

ערן, החלפת הרכב לא נעשית במסגרת סיום חוזה אלא חלון הזדמנות עקב עובדים שעוזבים/החליטו על שינוי רכב יזום.

ק. הרכב הבין מאשתי שהרכב הנוכחי "קטן" עליה מבחינת ביצועים ואיכות נסיעה יומיומית ולכן הציע לה לא לחכות לסיום חוזה ולבחון את שתי האופציות הנוכחיות בטרם יוחזרו לחברת הליסינג.

כמובן שבמועד סיום החוזה נוכל לבחור כל רכב וההיצע יגדל.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

חברות הליסינג לא מחליטות באופן ישיר את הרכבים,

הקצין רכב של החברה בה אתה עובד הוא זה שמחליט - נכון שלרוב היא יהיה לכיוון מה שהליסינג רוצה.

אצלי בחברה הרכבים של הליסינג קבועים,

כשאתה מגיע לחברה אתה מקבל רכב משומש שהיה בעבר אצל עובד אחר(כשאני הגעתי היה פנוי בצי איביזה או ג'אז הייבריד) ולאחר שנגמר עליו החוזה אתה יכול לבחור רכב חדש מקטלוג שמתעדכן מפעם לפעם במכוניות שזמינות ונבחרו ע"י קצין הרכב של החברה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...