Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג : i25 vs clio

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקליאו הגיעה אמש, האישה מייד מצאה מה לא טוב בה, אפילו לא הספיקה לבצע נסיעה אמיתית. נסיעה שלי בשתי דקות הבהירה לי כמה היא חזקה לעומת היונדאי.

סקירה מלאה בהמשך, כרגע אשמח לפתרון שידוך הטלפון למערכת המולטימדיה, המערכת מזהה את ההתקן, שיחות נכנסות מתקבלות בbt, הוצאת שיחות וגישה לספר הטלפונים לא אפשרית.

מדובר בlg g2

תודה

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה היא לא אהבה בקליאו?

תבדוק לאחר שהוא מתחבר, הטלפון מעלה שאלה על ספר הטלפונים ואתה צריך לאשר ואז מיד הספר טלפונים עובר ישר למערכת.

זה קורה עם הגלאקסי 5 שלי ופעם אחת עם ה-LG של העבודה ומאז עובר ישירות. ואם אני לא טועה הוא קורא רק את המספרים ששמרת בטלפון ולא על הכרטיס זיכרון.

בקשר לקליאו אני מרוצה ממנה מאוד.

פורסם

ממה שהספקתי לשמוע ממנה : לוח שעונים מצועצע, חלונות עולים ויורדים לאט מידי, כיון משענת הכסא (היא לא סובלת את השיטה הארופאית של גלגל בצד הפנימי של המשענת, שובר ציפורניים כנראה) , כרטיס במקום מפתח... מאמין שהיא תתרגל והכל יעבור, הרכב רמה מעל היונדאי וזה שיפור.

רעיונות איך אני פותר לה את חיבור הBT ונשאר בחיים ? (כממליץ ישיר לדגם האחריות נפלה על כתפיי)

פורסם

לגבי השעונים בהחלט העיצוב מצועצע אבל היפה בו שהוא חדשני ועד עכשיו מודה שכל מי שנכנס לרכב, צעירים ומבוגרים אהבו את זה וכי זה היה נראה להם חדש לעומת ההרגל לשעונים הסטנדרטים... בהחלט צריך להתרגל אבל בסוף לדעתי תאהב חח

חלונות יורדים ועולים לאט? :shock:

לגבי הכרטיס, אתה יכול להגיד לה שתשאיר אותו בתיק לא צריך או חייב להכניס אותו למקום. הנעה ללא מפתח זה דבר מבורך!

אוי המשענת!!!! אתה מזכיר לי את זה ומעצבן אותי כל פעם מחדש!!! וטוב שלא צריך להתעסק עם זה הרבה.

ניסית את מה שאמרתי לגבי הספר טלפונים והבלוטוס?

פורסם

אשתך מצאה חיש קל את אחת מנקודות התורפה העיקריות של הרכב: מערכת השמע המחורבנת, בדגש על חיבור הבלוטות' המזעזע שלה.

זה נכון שביחס לקטגוריה מדובר ברכב חזק יחסית, לכך תורמת ללא ספק גם התיבה הרובוטית משושת ההילוכים לעומת הפלנטרית מרובעת ההילוכים של היונדאי, אבל גם המנוע הנמרץ (יחסית, כן?) אינו יכול לחפות על כשלים תכנוניים ורמת ביצוע באופן כללי נמוכה.

אגב, כמו אשתך גם אני ממש לא התחברתי ללוח השעונים המטופש והלא פרקטי בעליל. אני מבין מדבריך שלא יצא לכם להיווכח מה קורה כאשר השמש נמצאת בערך בשעה 7-8 של הנהג (רמז: אפשר להתווכח האם המסגרת המבריקה של לוח השעונים יפה, אבל אני בטוח שלאחר ה"חוויה" גם אתה תסכים איתי שהיא אינה פרקטית בעליל).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

המערכת כ"כ גרועה בגירסא של ה4 רמקולים?

מעניין איך המערכת בגירסאת הLIFE הלא סטיישן(רק 2 רמקולים בלי המולטימדיה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

סיכום נסיעה ראשונה:

חיבור הטלפון למערכת, הבעיה מוכרת ובאחד מהפורומים בחו"ל הוצע להתחבר ולא לאשר את העברת ספר הטלפונים, הצליח, למרות שאין ספר טלפונים. לא נורא.

הרכב מגיב טוב, הגיר הרובוטי כמעט ולא מורגש. לעומת היונדאי, ישנה זמינות כח תמידית למנוע והוא שקט יותר.

האוטו קופצני, אפשר לחיות עם זה, בחיבור לכביש היונדאי הרגישה צמודה יותר.

הבלמים נושכים חזק ומהר.

סהכ בחירה מספקת, האשה כבר מתחילה להתרגל...

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

עוד לא הבנתי למה לא לאשר את הספר טלפונים??? אצלי הוא מבקש בגלאקסי 5 הוא שואל אותי תמיד ואז זה עובר.(רק המספרים ששמורים בזיכרון)

שאני מחבר את הLG 3 הוא עובר אוטומטית.

בעניין המערכת זה עניין של דרישה.(אוךי כאלה שרוצים לנסוע עם ווליום גבוה וחלון פתוח)

דווקא יש אחלה של מערכת שמע.. צריך רק לכוון נכון :)

• תוכן חדש...