Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג : i25 vs clio

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאשתי רכב ליסינג , בקרוב מועד החלפת דגם.

כרגע נוסעת על i20 1.2 החדשה

(גיר 4 אוטומט , מזעזע וחסר כח) .

נסועה יומית 80 קמ לכל כיוון על כביש 6.

הרכב הנוכחי לא מספק את הכח הנדרש לנסיעה נוחה בכביש הנ"ל.

כרגע אנחנו זוג, בעתיד הלא רחוק תהיה הרחבת משפחה.

ההצעות החדשות הן :

I25 1.4

Clio 1.2 turbo

מי מהן תיתן נוחות נסיעה טובה יותר , מנוע שקט יותר וכח זמין יותר לנסיעה על כביש 6?

למיטב הבנתי הקליאו היא רובוטית והיונדאי אוטו' וותיק.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בI25 זה בדיוק אותו מנוע בI20 וגיר רציף.

ברנו יש לך מנוע טורבו עם גיר 6 הילוכים יותר יעיל.

התרשמתי מהקליאו כאוטו דיי נוח, רק קצת קופצני וצפוף מאחור מבחינת מרווח רגליים.

הקליאו גם מהירה וחסכונית יותר משתיהן.

אם זו גרסת לייף של הקליאו אז היא דיי עירומה.

גיר רציף בד"כ גורם למנוע להרעיש יותר בהאצה, אני אישית לא אוהב מכוניות שמצוידות בגיר כזה.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

לדעתי רק נסיעת מבחן בשתי המכוניות תתן (לדעתי) הכרעה - כי לכל אחד טעם שונה ומידות גוף אחרות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מבחינת מנוע ולפי המתואר יש זה חשוב,הקליאו זריזה יותר אך צפופה מאחור,התנהגות כביש עדיפה יותר.

הקליאו היא רובוטית כפולת מצמדים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עודכנתי עכשיו שהקליאו תגיע בתצורת סטיישן, האם מרווח הפנים ישתנה מהותית ?

לגבי היונדאי, הנוכחית עם מנוע 1.2 וגיר אוטומט מיושן 4 הילוכים (לא רציף) האוטו חסר כח, לגיר יש השהייה נוראית בתחילת נסיעה (10 שניות לפחות עד כניסה להילוך).

היונדאי החדשה שמוצעת היא עם מנוע חזק יותר 1.4 ולדבריכם גיר רציף. מבחינת אבזור הפנים, כבר מוכר וידוע. רק הרנו היא בחזקת נעלם מבחינתי.

עד כמה הגיר הרובוטי שלה מוצלח?

כפול מצמדים זה טוב יותר?

מוצלח כמו רובוטי של בראבו או לא מוצלח כמו vag

פורסם

עשיתי 30 אלף ק"מ על גיר דומה/זהה בפלואנס ב3 חודשים ללא שום תקלה, והגיר רק השתפר מאז. (בפלואנס 2013 שלי היה רועד קצת בסל"ד נמוך וזה היה תקין, במגאן 2015 לא מורגש).

רובוטי של בראבו זה חד מצמדי.

נהגתי בסטיישן אבל אני לא זוכר מה קורה במרחב במושב מאחורה.

הI20 הנוכחית והקודמת עם מנוע 1.4 ולא 1.2 (זה מגיע רק בידנית).

פורסם

המרווח מאחור גם בסטיישן אותו דבר,בעיר מרגישה מעט נוקשה.

בנתיים לא ידועות בעיות על הגיר של הרנו.

אבל הוא פחות חלק מאשר ה dsg.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגיר בקליאו זריז מאוד ומצוין.

יש לו השהיה קלה בתחילת נסיעה שאפשר ללמוד איך למנוע אותה, אבל זה קיים גם בdsg.

סה״כ הקליאו מהנה מאוד, נראית נהדר מבחוץ (לדעתי הכי יפה בקבוצה שלה, מה שאי אפשר לומר על הi25) גם אם די פלסטיקית בפנים.

פורסם

לפותח השרשור, אתה בטוח שה-i20 שלכם בנפח 1.2?

לא מכיר דגם כזה, יש רק 1.4 ומעט 1.6.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הגיר בקליאו פחות זריז מאשר בdsg,ופחות חלק.

פורסם

תודה למגיבים ולהלן התשובות:

1. אלו שתי האופציות כרגע , מדובר על רכבים שכבר בחברה וניתן להשתדרג אליהם (יתכן ויש אוקטביה אבל היא לא רלוונטית עבורנו כרגע)

2. קספר, בטוח ב100%, בדקתי ושפשפתי את עיניי בתדהמה כשנוכחתי לגלות את הקומבינה.

3.מרווח נוסעים מאחור לא רלוונטי, היא נוהגת לבד ב90% מהזמן. נפח טעינה יכול להיות רלוונטי בעתיד ולכן הקליאו סטיישן מקבלת נקודת זכות.

4. עיקר הנסיעה היא כביש 6- 80 ק"מ של שיוט, לכן העדיפות היא לרכב עם יותר הילוכים לנסיעה חלקה יותר במהירות השיוט.

פורסם

אני חושב שבכלל אין מה להתלבט בין שתי האופציות

הקליאו עדיפה בכל קנה מידה.

מאחר ואתם מתעתדים את המושב האחורי בעיקר לתינוק בעתיד, אז אין צורך במרחב רגליים יוצא דופן, ודווקא הצפיפות המדוברת תהה מעין יתרון, שכן הגישה לתינוק מהמושב הקדמי תהה קלה יותר (ככל שהרכב מרווח וגדול יותר קשה יותר להגיע לתינוק מהמושב הקדמי), מה גם שהיונדאי לא כזו מרווחת.

הגיר של הרינו, רובוטי 2 מצמדים 6 הלוכים, גיר שמגלה אמינות טובה, יעיל ומוצלח, אני חושב שמבין מצע טכניקות הגירים האוטומטים למיניהם, הגיר מהסוג הזה מציע את ההתנהגות הטובה ביותר, ללא איבוד כוח, חסכוני, וחלק. ובעתיד הוא רק ימשיך וישתפר.

לי אישית הקליאו מרגישה נוח מאד, ואם אני צריך לבחור רכב מבין השניים שאיתו אצטרך לגמוע מרחקים אני לא חושב פעם שניה בעניין, הנצחון לקליאו ברור ומוחלט.

היונדאי לדעתי תנצח רק ברעשי כביש ורוח מכוון החלונות והגה לא מתקשר עם תחושה של הגה משחק עם קפיצי.

ואם ה מעניין, הקליאו מנצחת גם בעיצוב, אפילו בגרסת הסטיישן שלה.

פורסם

למרווח מאחור בקליאו יש חיסרון אם יש צורך בסלקל,שצריך להזיז את המושב הקדמי קדימה.

• תוכן חדש...