Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אחרי שחיפשתי בכמה וכמה פירוקיות בצפון ורובן אמרו לי שהחלק הזה נמכר רק עם הפנס, אני צריך את עזרתכם במציאת הכיסוי פלסטיק הזה.

12894474_1148062701892383_1809343804_o.jpg

זה לפנס הקדמי מצד ימין (הצד של הנוסע) בסיאט איביזה 2012 (6j).

אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את החלק הנ"ל באתר בחול או משהו כזה.

רק לציין שבצ'מפיון רוצים על החלק 400 ש"ח :shock::shock::shock:

פורסם

או לחפש רכב כזה בפירוק שעבר תאונה/שבר בפנס הזה ספציפית ואז אין למוכר מה לעשות איתו לתת לו כמה גרושים

פורסם (נערך)
תרגם לך עם גוגל את האתר: http://www.getparts.nl/detail.asp?id=151762

כנס ל-Info של המוכר. בשורה הראשונה הוא כותב שם שניתן לשלוח לארצות אחרות אחרי התייעצות באימייל.

קודם כל תודה רבה! מעריך מאוד את ההרתמות... החלק הזה לא מתאים כפי שניתן לראות בתיאור שלו רשום שהוא מתאים לאיביזות אחרי המתיחת פנים (מחודש 4 שנת 2012).

ומי ששאל - זה לא כי נשבר אלא זה כי משום מה זה חסר לי לגמרי ברכב, מה שצילמתי זה מרכב זהה של חבר.

עריכה אחרונה על ידי Hihiz
פורסם

נראה לי שהצילום הוא מהצד השני שלו.

המק"ט שמופיע שם זהה לזה שנתתי לך בשרשור הקודם שלך בנושא. וכבר אז לא בדיוק ידעתי להגיד בוודאות אם זה החלק.

על זה של חבר שלך לא מופיע מק"ט?!

פורסם

אין מקט על החלק... יודע מה הכי מתסכל? שבאמת לא היה אכפת לי לרכוש את החלק הזה מקורי, אבל פשוט מאכזב שצ׳מפיון דופקים כזה מחיר לחתיכת פלסטיק, מילא היו נותנים הנחה 50 אחוז או משהו, פשוט מעצבן.

פורסם

גם לי יש אותה בעיה רק בשני הפנסים,

יש לי את החלקים אך הם שבורים (ללא קליפסים) אני גם כמוך לא מצאתי בשום מקום...

פורסם (נערך)

אם הוא חסר לגמרי אז נסה לבדוק ב "כל בו חלקים לרכב" בהדר בחיפה.

יכול להיות שיהיה לו.

נסה גם להכניס את היד לתוך הכנף, הרבה פעמים המכסה נופל לשם ופשוט לא מוציאים אותו.

אני חיפשתי מכסה ל 6l הרבה מאוד זמן, בסוף כשהחלפתי את כל הפנס (אצלי הוא גם היה שבור), לאחר פירוק הטמבון, התגלה המכסה עמוק בתוך הכנף.

אגב, הקליפסים למיטב ידיעתי הם חלק מהפנס, ולכן למצוא כאלה יהיה קשה עוד יותר.

ועוד דבר, אם צמפיון רצו 400₪ על החלק, הם מן הסתם בדקו את המחיר לפי מקט, בקש מהם אותו.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם

בדקתי בכלבו חלקים בחיפה ואין להם, tgparts התקשרתי ואמרו שהם מוכרים רק את כל הפנס קומפלט ואין להם רכב מפירוק עם פנס שבור.

ממי תבוא הישועה בנושא?

פורסם

לך לפירוקיה ותיראה איביזות מתאימות שהפנס קיבל מכה(שלא ידחפו לך פנס שלם)

אני אברר ממכר שמסתובב הרבה בכפרים אולי ישיג לך משם במחיר סביר

פורסם
לך לפירוקיה ותיראה איביזות מתאימות שהפנס קיבל מכה(שלא ידחפו לך פנס שלם)

אני אברר ממכר שמסתובב הרבה בכפרים אולי ישיג לך משם במחיר סביר

אני אהיה יותר מאסיר תודה! :oops:

• תוכן חדש...