Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הצטרפה אלינו למשפחה סקודה פביה 1.6 מודל 2009. רכב ראשון לאחותי.

הרכב זקוק לצמיגים חדשים, המידה היא 195/55R15, קוד מהירות H ועומס 95, לפי הרישיון באוטו. הפנצ'ריה הקבועה הציעה פאלקן 914 ב-300 ש"ח לחתיכה, מבחינתו הם התמורה הכי טובה למחיר.

הציעה גם ג'יני משהו, סיני, ב-250 בידיעה מראש שאסרב בנימוס.

מצד שני, אני לא ממש מצליח לאתר ברשת צמיג שעומד בדרישות של הרישיון, רובם 85V או 88V ובפנצ'ריה לא הייתי עם האוטו אז לא בדקנו את המידה מול הרישיון.

מישהו נתקל בסוגיה הזאת? מחזיק אולי פביה עם מידה דומה? יש סיכוי שיש טעות ברישיון ברכב?

הפביה החביבה גם סובלת ממשענת יד לנהג שבורה, כמו בכל VAG עם המשענת המדוברת אחרי גיל 4-5.

אני זוכר שקראתי בעבר איפשהו שמה שנשבר הוא בעצם קליפס קטן שאפשר להזמין מאיביי במחיר סביר לגמרי, לפחות שהחלק התחתון יהיה מקובע.

במקרה שלה גם בחלק העליון של תא האכסון במשענת שבור.

אני דיי בור בכל נושא ההזמנות מהאינטרנט ולא בא לי לשלם על משענת חדשה אצל צ'מפיון אז אם למישהו מתחשק לעזור בקישור למשענת לפביה בצבע בז' או לקליפס המדובר תבוא עליו הברכה.

פורסם

לדעתי יש לך טעות או שברשיון יש טעות. קוד העומס אמור להיות 85.

ראה הוראת רישום של שנה מאוחרת יותר אך מאותו דגם.

אין צמיגים עם קוד עומס 95 במידה הזו והיא נכונה לרכבים כבדים יותר באופן כללי (למשל ליטי, אבל עם מידת צמיגים אחרת).

פורסם

מה שמוזר גם שיש צמיג אחד מקורי בספייר והוא 88H. פשוט לגשת עם הרישיון לסניף הקרוב של משרד התחבורה?

פורסם

בקש תגובתו של עמית (kompy) בשרשור כאן או במקביל בשרשור שינוי המידות, כדי לקבל לכידת מסך מאוטודאטה, שמא יש הבדלים מהוראת הרישום שהעלתי.

את השינוי מבצעים במכון רישוי תמורת קצת פחות מ-30 ש"ח.

למרות שכל הענין הזה נשמע לי מוזר מלכתחילה. הרי סביר שהצמיגים שמותקנים כעת לא עומדים בקוד העומס הנדרש לכאורה ובכל זאת הרכב עבר טסט כבר 6/7 שנים.

אם יש כאן איזושהי טעות רישום ראשונית, הייתי פונה אולי לצ'מפיון שיסדירו את הענין (לא שהייתי מטפח תקוות או טורח מלכתחילה מולם).

• תוכן חדש...