Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לקבל את חוות דעתכם

על סמך נסיון שלכם,

האם ניתן לדרוש בקניית רכב שהיה בליסינג

לקבל או לראות מי נהג ברכב או אצל מי היה הרכב

או פרטים האם נהג יחיד או נהגים מרובים.

פורסם

ניתן לבקש - בד"כ בחברות ליסינג גדולות, ואם אתה קונה ישירות מחברת הלסינג, יגלו לך את זהות החברה החוכרת. לגבי כמות הנהגים - תמיד יספרו לך שזה היה נהג יחיד.

(אלא אם כן הרכב היה רכב חלופי - ואז ברור שמדובר בנהגים מרובים)

לגבי זהות הנהג הספציפי - אני מניח שיש חברות שיתנו, רובן לדעתי לא יתנו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ניתן לבקש - בד"כ בחברות ליסינג גדולות, ואם אתה קונה ישירות מחברת הלסינג, יגלו לך את זהות החברה החוכרת. לגבי כמות הנהגים - תמיד יספרו לך שזה היה נהג יחיד.

(אלא אם כן הרכב היה רכב חלופי - ואז ברור שמדובר בנהגים מרובים)

לגבי זהות הנהג הספציפי - אני מניח שיש חברות שיתנו, רובן לדעתי לא יתנו.

תודה על התשובה.

פורסם

לרוב שלמה סיקס ואלבר לא יספרו לך שהרכב היה בצה"ל,

חברות אחרות לא יספרו שהרכב היה בחברת אבטחה, ואני מסכים ב90% שיספרו לך שהרכב היה אצל נהג יחיד (שיש לו 4 נהגים צעירים בבית שטחנו את הרכב),

בקיצור בדיקה איכותית לרוב תזהה בעיות.

פורסם

הם אכן יטענו שהרכב היה אצל נהג יחיד עד שתדרוש את זה בכתב ואז הם פתאום יסרבו.

ע"פ חוק אסור להם לחשוף את פרטי הנהג (כי אז גם יחשף השקר הקטן) .

פורסם

חברים אתם טועים, אני קניתי רכב בשלמה סיקטס, במעמד הקנייה העלו את פרטי הרכב במחשב והראו לי לאיזה חברה הוא היה שייך(חברת הייטק גדולה ומוכרת), כעבור שנתיים הייתי צריך אישור לביטוח שזה של נהג יחיד, והם שלחו לי תוך 48 שעות למייל מכתב רשמי.

פורסם

אל תשכחו שגם בתוך חברת הייטק גדולה ומוכרת עובדים מתחלפים,

אני קיבלתי את הרכב שלי משומש, מנהג יחיד...אז גם אני נהג יחיד וגם הוא נהג יחיד ו..אולי לפניו היה גם עוד נהג יחיד.

לא בטוח שמבחינת חברת הליסינג הנהגים היחידים שעברו את הרכב נספרים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

רכב ממוצע של נציגי מכירות שטח בחברות מסויימות מחליף נציג כל חודשיים-שלושה (סופר מיני או משפחתית קומפקטית). מה שכן, תמיד רק נהג יחיד, המושב צר מידי בכדי להכיל 2.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
רכב ממוצע של נציגי מכירות שטח בחברות מסויימות מחליף נציג כל חודשיים-שלושה (סופר מיני או משפחתית קומפקטית). מה שכן, תמיד רק נהג יחיד, המושב צר מידי בכדי להכיל 2.

בדיוק. זה תמיד נהג יחיד, כי יש מקום רק לנהג אחד.

כשאתה קונה רכב מליסינג, אתה צריך לקחת בחשבון שזה היה רכב שנסעו עליו הרבה אנשים, בהרבה סגנונות נהיגה.

בדיקה טובה יכולה להעלות במהירות מסקנות לגבי הרכב - להסתכל קודם כל על הטיפולים - אם החליפו חלקי מתלה, כנראה שמדובר ברכב שנסע בתנאים קשים. לרכב חדש, עד גיל שנתיים שלוש, לא אמורות להיות תקלות והחלפות חלקים למעט פילטרים, שמנים ובלמים. כל דבר נוסף מראה על רכב לימון או רכב שעבד קשה.

פורסם

למה זה כל כך משנה אם רכב ליסינג עבר אצל נהג אחד או שניים במשך 3 שנות שימוש? וכמו שאמרו, גם אצל נהג אחד יש בבית עוד נהגים.

יש הבדל בין רכב ששימש בעיקר להגיע לעבודה לבין רכב ששימש סוכן מכירות. אבל את זה רואים לפי הקילומטרז.

פורסם

אם ניתן להוכיח משפטית שרכב ליסינג היה עם נהג יחיד אז יש שינוי בביטוח שלו אחכ . זה כבר לא רכב זונה וככזה יזכה לפיצויים גבוהים יותר בקרות ארוע ביטוחי.

פורסם

נראה לי אם תדרוש אז תקבל,אני קיבלתי ברכב השכרה שקניתי את שמות כל האנשים שהשכירו את הרכב מיומו הראשון בכתב לידיים.

החברות האלה שמות פס על פרטיות,כמו שנאמר לי מנציג המכירות כששאלתי אותו האם יש להם איתוראן ברכבים-הוא ענה לי שהחברה ממש לא עוקבת אחרי הלקוחות שלה וזה אסור עפ''י חוק.בטח לא תופתעו לשמוע שמצאתי מכשיר איתוראן ברכב,אומנם לא אקטיבי אבל כזה אחד שמגבה את העיקרי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

האם ניתן לדרוש

״לדרוש״ זה משהו שעושים בכח, בלי לשאול לפני כן ״הם זה ניתן״.

אתה יכול לבקש.

אתה לא בעמדה שאתה יכול ״לדרוש״ במקרה הזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם הוא מבהיר להם שזה התנאי שלו לעסקה אז אפשר לומר שהוא דורש,לא?

יש עוד אלף חברות שיתנו לו כל פרט שירצה אז הוא בעמדה טובה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לרוב שלמה סיקס ואלבר לא יספרו לך שהרכב היה בצה"ל,

חברות אחרות לא יספרו שהרכב היה בחברת אבטחה, ואני מסכים ב90% שיספרו לך שהרכב היה אצל נהג יחיד (שיש לו 4 נהגים צעירים בבית שטחנו את הרכב),

בקיצור בדיקה איכותית לרוב תזהה בעיות.

נו באמת סתם לזרוק מידע בלי לבדוק ?

כעובד שלמה סיקסט לשעבר אני יכול להגיד לך שבחוזה מכירה של רכב שהיה בשירות משרד הביטחון יש גילוי נאות גדול וברור שמודיע על כך !!!

זה אפילו לא נתון לשיקול דעתו של איש המכירות אם להוסיף זאת לחוזה או לא זה יוצא אוטומטית כאשר הרכב מסווג ככזה ,וכמובן שאיש המכירות מחוייב להודיע על כך מראש .

• תוכן חדש...