Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תכל'ס - אודי A1 מנוע 1.0 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

kooke, נתוני המכירות לא מסכימים איתך, אם נתוני מכירות הם מדד כלשהו, ולדעתי הם כן.

בארה"ב למשל, בשנת 2015 ב.מ.וו הגיעו למקום הראשון (שנה רביעית ברציפות) עם 346,023 מכירות, במקום השני לקסוס עם 344,601 מכירות, אחריהם מרצדס עם 343,088 מכירות, ורק אז אאודי, שמכרה משמעותית פחות מ3 היצרנים האחרים שפירטתי פה, עם 202,202 מכירות. (מקור)

אם נכנסים לנתונים בין-לאומיים, אז ב.מ.וו עדיין ראשונה (שנה חמישית ברציפות), עם 1,905,234 מכירות, לא הרבה אחרים נמצאים מרצדס עם 1,871,511 מכירות, ורק אחר כך מגיעים אאודי עם 1,803,250 מכירות. (מקור)

לצערי אין לי נתונים ספציפיים לאירופה, אשמח אם למישהו פה יש קישור לנתון הזה.

אם הסדר שקבעת הוא לדעתך ובהתאם לראייתך, זה בסדר, כל אחד מחליט בשביל עצמו מה יותר טוב בשבילו.

אז כתבת שזה לדעתך, אבל הוספת גם שלדעתך זהו המצב הכלל עולמי. אז אם זה המצב, למה המכירות מצביעות על מצב אחר לגמרי?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אמרתי כבר קודם, מי שירכוש את גרסת ה1.0 , שיבושם לו. לדעתי , אחרי שהריח שהניילונים יעבור ותשאר רק עם סמל ( אני באמת חושב שהגרסה הבסיסית בלי גג השמש והקסנונים נראית פחות טוב מפולו) יווצר תסכול גדול נוכח העובדה שהשקעת סכום כסף עצום ביחס לתמורה שנשארה.

נא לא לשכוח שלאנשים שונים יש שיקולים שונים ויכולות שונות, לכן לא בהכרח השיקול הסופי חייב תמיד לעבור דרך החור שבגרוש, בטח ובטח לא כאשר מוצרי "פרימיום" (גם אם רק בשם או בסמל) עומדים על הפרק.

תסכול? Breaking News - לא כולם ממשכנים את הבן, הסבתא והפנסיה כדי לקנות אודי, מרצדס, ברייטלינג או פראדה... כאמור, ברירת המחדל של התמורה לא מסתכמת רק באפס למאה, שיוף עוד עשירית שנייה בסיבוב בדרך לסופר או - גולת הכותרת! - בקרת שיוט בכביש 6.

The older you get, the better you used to be

פורסם (נערך)
kooke, נתוני המכירות לא מסכימים איתך, אם נתוני מכירות הם מדד כלשהו, ולדעתי הם כן.

לצערי אין לי נתונים ספציפיים לאירופה, אשמח אם למישהו פה יש קישור לנתון הזה.

?

אירופה:

מרצדס - 798,852 (גרמניה: 273,435)

אאודי - 799,950 (גרמניה: 270,063)

ב.מ.וו פרסמו ביחד עם מיני - 999,669.

בשוק הסיני (כולל הונג קונג), מעניין לראות שאאודי מובילה ב-50% על ב.מ.וו או מרצדס - אאודי עם 570 אלף לעומת 373 אלף למרצדס. אני מאמין שאחת הסיבות לכך זה הפריסה המשמעותית יותר של קבוצת פולקסווגן בסין (נקודות מכירה) לעומת מרצדס או ב.מ.וו.

עריכה אחרונה על ידי ch2856
פורסם

X9500 - אתה מתפרץ לדלת פתוחה. התגובה שלך מתארת באופן כללי את הרציונל שעומד מאחורי רכישת רכב "פרימיום" ואני מסכים איתה לחלוטין . התגובה שלי מדברת על דגם אחד , ספיציפי , שלדעתי עושה עוול למותג.

אני מנסה לדמיין את נציג המכירות שבא לספר לאיזה לקוח פוטנציאלי על הרכב ולא יכול להגיד עליו שום דבר חיובי מלבד "שמע... זה אודי חביבי.גרמני."

פורסם (נערך)
X9500 - אתה מתפרץ לדלת פתוחה. התגובה שלך מתארת באופן כללי את הרציונל שעומד מאחורי רכישת רכב "פרימיום" ואני מסכים איתה לחלוטין . התגובה שלי מדברת על דגם אחד , ספיציפי , שלדעתי עושה עוול למותג.

אני מנסה לדמיין את נציג המכירות שבא לספר לאיזה לקוח פוטנציאלי על הרכב ולא יכול להגיד עליו שום דבר חיובי מלבד "שמע... זה אודי חביבי.גרמני."

שום דבר חיובי? קצת הגזמת, המנוע זה שרובכם התלוננתם עליו מספק ביצועים טובים יותר מרוב המשפתיות הממוצעות, מאזדה 3 עם 120 כ״ס עושה 11.7 0-100 לעומת 10.9 באאודי (הפרש לא קטן לזכות האודי), בנוסף מי שחושב שהאבזור לא תואם רכב פרימיום שירכוש את חבילת הסטייל ויהיה לו פנסי קסנון ולד וגג פנורמי ועוד..

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני לא מתנשא מעל אף אחד בפורום הזה בכלל ובדיון הזה בפרט, ולא מדובר בהעדפות המוטוריות האישיות שלי, אני מקבל את זה שיש אנשים שלהם הוא מתאים. פשוט חורה לי שהמלך הוא עירום וכולם מחמיאים לו שהוא לובש בגדי "פרמיום".

אלו לא מחמאות, פשוט הסכמה גורפת שמדובר בעיסקה לגיטימית שמתאימה לקהל מסויים. זה כמו דילמת הקולה בתחנת דלק - בקבוק קטן עולה כמעט כמו בקבוק גדול. מצד אחד הגיוני יותר לקנות את הגדול כי מקבלים יותר באותו מחיר, ומצד שני אין לך מה לעשות עם ליטר וחצי קולה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אירופה:

מרצדס - 798,852 (גרמניה: 273,435)

אאודי - 799,950 (גרמניה: 270,063)

ב.מ.וו פרסמו ביחד עם מיני - 999,669.

בשוק הסיני (כולל הונג קונג), מעניין לראות שאאודי מובילה ב-50% על ב.מ.וו או מרצדס - אאודי עם 570 אלף לעומת 373 אלף למרצדס. אני מאמין שאחת הסיבות לכך זה הפריסה המשמעותית יותר של קבוצת פולקסווגן בסין (נקודות מכירה) לעומת מרצדס או ב.מ.וו.

בשוק הסיני נמכרים דגמי אודי שהמערב שכח מהם מזמן, כמו ה 100 C3, ולכן נתוני המכירות גבוהים.

ואגב ה A1 - זו האודי עם נפח המנוע הקטן ביותר שנמכרה אי פעם.

לפניה היתה את האודי 50 של שנות ה 70' שהיה לה מנוע 1.1.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
שום דבר חיובי? קצת הגזמת, המנוע זה שרובכם התלוננתם עליו מספק ביצועים טובים יותר מרוב המשפתיות הממוצעות, מאזדה 3 עם 120 כ״ס עושה 11.7 0-100 לעומת 10.9 באאודי (הפרש לא קטן לזכות האודי), בנוסף מי שחושב שהאבזור לא תואם רכב פרימיום שירכוש את חבילת הסטייל ויהיה לו פנסי קסנון ולד וגג פנורמי ועוד..

ממתי מאזדה 3 אקטיב היא פרמטר להשוואה של משהו שמכיל את המילים מהירות/תאוצה/מומנט/כ"ס?

אולי כשמדברים על חפצים שנופלים מצוק.

פוקוס, גולף ומאזדה 2.0 - שמתומחרות כמו האאודי הזו - כולן מהירות ממנה.

אגב נתון רשמי של האאודי 1.0 ליטר הוא 11.1 שניות - זהה לקורולה 1.6 - לא שזה משנה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ההצלחה של ה-A1 היא הסנונית שאחריה יגיעו דגמי סופר מיני מבית מרצדס ובמוו.

אני מניח שאתה מתכוון למחיר המוזל?

כי הA1 היא דווקא האחרונה מבין שלושת הגרמניות שיצאה עם רכב קטן כזה.

סמארט ומיני היו שם הרבה קודם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

רק שבשתיהן הקפיד היצרן על מותג שונה, כדי לא להזנות את הסמל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

^^

אז לדעתך אודי הזנו כאן את הסמל?

או שהיצרן בדעה שהוא מושך את הפרימיום לגודל רכב קטן יותר מאשר המגוון הנוכחי, ולא חושש שייפגע המותג.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הזנה את הסמל מאחר וכבר יש להם היסטוריה עם מכוניות קטנות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני 40-50 שנה.

מאז עברו קצת מים ...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...