Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין "חברה אמינה לטרייד-אין" לדוגמא אם יש לך פיג'ו חברה המתמחה בסחר במיצובישי/יונדאי תתן לך עסקה משמעותית פחות טובה מלונביסקי טרייד.

מציאת חברת טרייד-אין מתאימה תלויה ברכב שאתה מוכר, ובסוג הרכב שאתה מעוניין לרכוש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טרייד אין לרכב חדש? להחליף משומש במשומש?

אם אתה רוצה לקבל תשובה עניינית, תרשום כמה שיותר פרטים (איזה רכב יש לך + הנתונים שלו, לאיזה רכב אתה רוצה להתקדם, מה מסגרת התקציב להוספה וכו..).

ברוב המקרים כדאי למכור לבד ולבוא עם מזומנים ביד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
טרייד אין לרכב חדש? להחליף משומש במשומש?

אם אתה רוצה לקבל תשובה עניינית, תרשום כמה שיותר פרטים (איזה רכב יש לך + הנתונים שלו, לאיזה רכב אתה רוצה להתקדם, מה מסגרת התקציב להוספה וכו..).

ברוב המקרים כדאי למכור לבד ולבוא עם מזומנים ביד.

צודק, טעות שלי

הרכב הוא פולו 1.4 ידני 2007

ואני רוצה משומש במשומש ולא להוסיף כסף או ממש סכום קטן

פורסם

תתכונן לכך שבטרייד אין תמיד אבל תמיד, תקבל פחות על הרכב שלך ותשלם יותר על הרכב שתקנה (יחסית לערכם בשוק החופשי).כלומר אם לא תוסיף כסף או תוסיף מעט מעט, תקבל רכב "פחות שווה" ממה שיש לך עכשיו.לשיקולך כמובן.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אין ארוחות חינם. הטרייד-אין לא עובד בשביל/בגלל העיניים היפות שלך, הוא עובד בשביל להרוויח כסף.

סביר להכניח שבכדי למכור את הרכב שלך הוא יצטרך להשקיע בו כסף ולתמחר את האחריות שיתן לך.

אותו כנ"ל לגבי הרכב שתקנה.

בד"כ מינימום מרווח לעסקה בטרייד אין רכב מול רכב (כאשר שניהם מופיעים באותו סכום במחירון) -10000 ש"ח בערך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני אתרגם את מה שרשמת לעברית, ואולי אני טועה:

יש לי אוטו שאני לא מצליח להיפטר ממנו או שאני מפחד שיבוא קונה רציני ויבדוק אותו ויגלה שהוא נבלה, אז חשבתי להמ לא ללכת למגרש טרייד אין לתת להם את הבונבוניירה שלי ולקחת משהו אחר שאני אוכל למכור בקלות אח"כ.

הבעיה עם הגישה הזו היא האנשים שיושבים במגרשי טרייד אין. הם חיים את השוק ברמה יומיומית, ויודעים כבר מרחוק להריח עסקאות טובות או גרועות, ולכן הם יתמחרו את הרכב שלך מאוד נמוך, הרבה יותר נמוך ממה שהיית מקבל אם היית מוכר לבד. מהצד השני ישחילו לך את האוטו הכי נבלה שיושב שם במגרש, רק בגלל שהם יודעים שאף אחד אחר לא יקח ממך את הפולו ואתה שבוי שלהם.

לכן - תמכור את האוטו שלך לבד. עם הכסף תקנה מה שאתה רוצה בלי להיות שבוי של אף אחד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
צודק, טעות שלי

הרכב הוא פולו 1.4 ידני 2007

ואני רוצה משומש במשומש ולא להוסיף כסף או ממש סכום קטן

בכל מגרש באותו הכסף ( או בתוספת קטנה) תקבל רכב פחות טוב מאשר הפולו שלך.

למה אתה רוצה להחליף?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...