Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חלונות כהים מאחורה כבר יותר מחצי שנה. נמאס לי מההשחרה, לא הכי להיט. אני מעוניין להוריד אותה ולעשות במקום אחר מתמחה טוב יותר וגם בדרגת כהות הכי גבוהה (כרגע שלי אחד לפני, אבל זה מרגיש אפילו אחד לפני אחד לפני הכי כהה).

אני לא מעוניין לגעת בזה לבד ואני יודע שאני גם לא אצליח... האם בכלל כדאי להתעסק בזה אחרי כל כך הרבה חודשים?

השאלה אם בכלל מורידים את השאריות זה לא יפגע בהדבקה חדשה?

פורסם

זה בטוח...רק ההורדה עצמה תכפיל את המחיר.

האמת שהסתכלתי ביוטיוב והאמת שזה לא כזה מסובך. רק אין לי משהו שיחמם את הפילם כמו שצריך ופוחד לשרוט את החלונות = חארם.

פורסם (נערך)

טוב אז ניגשתי היום לסאן פילם בנתניה הבחור שם מאוד נחמד. הציע לי כל מיני סוגים.

מצד אחד יש את הכי זול עד הכי יקר שמסנן חום והכל. מדובר על שתי חלונות כולל משולשים...

השאלה היא האם הייתם משקיעים בחומר הכי איכותי ברכב ישן ? כאילו, מצד אחד אני מאמין שזה ייראה הכי יפה אבל יקר, ומצד שני אם אני אלך על משהו פשוט שגם עכשיו יש לי משהו יחסית פשוט כנראה ואני לא מרוצה מהמראה שלו.

דעתכם?

כמובן שיש אחריות והכל וזו רשת מאוד איכותית. בדיעבד, חבל שלא עשיתי שם מלכתחילה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

השאלה הראשונה היא בשביל מי אתה שם את זה?, בשבילך, בשביל למנוע חום באוטו וההרגשה הטובה,

בשבילנו, בשביל שנגיד איזה יופי?

או בשביל '' פוזה' שאנשים אחרים ברחוב יראו את זה שהאוטו חונה?

לדעתי התשובה אמורה להיות ראשונה.

ואם כן אז השאלה השניה היא מה התקציב שלך.

אם מבחינה כספית יש לך את האפשרות והרצון ללכת על ההכי יקר למה לא?,כמובן אם זה בגבול ההגיון שאתה רואה בתאכלס מה ההבדל בין האיכות הבינונית לגבוה ואכן רואה שיש הבדל שמצדק את זה לטעמך.

ואם יש לך תקציב להכי זול שלא עושה כלום חוץ מלפוזה אז אולי התשובה לשאלה הראשונה היא לא הראשונה.

הסיבה לתשובה הבוטה היא, מהסיבה שהשאלה ששאלת קצת תמוהה בעיני, מה הקשר אם האוטו ישן?, אתה נוסע עליו?, אתה מתכוון להחזיק אותו עוד מספר שנים? השמש והרצון לשמור על האוטו מבפנים מפריע לך? אז יאללה פנק אותו במשהו איכותי.

אף אחד מהדברים האלה לא נוגע אליך ואתה מחפש את ה''פוזה'' אז לך על ההכי זול, ותחשוב אם באמת הייתה סיבה לזה שהורדת את הישן..

בכל מקרה למען הפורום, או לפחות למעני, נשמח לשמוע מה טווח המחירים שלהם לעבודה, אני לא מבין למה כל החברות האלה מסתירות את זה כאילו זה מה שיגרום לעסק ליפול או להצליח

פורסם

תראה, מבחינת פוזה אין ספק שזה פוזה, אבל אפשר לומר שמיציתי את העניין, אני כבר בן 23 ואמנם אני אוהב את רוב מה שעשיתי לרכב אבל אני כבר לא מחפש שיסתכלו יותר מדי אלא נטו שאני אוהב את מה שאני רואה. עכשיו, ההדבקה הנוכחית היא חומה מאוד ויש לה בועות במשולשים ובנוסף עוד בקיץ שמתי לב שזה מרגיש כאילו ההדבקה לא הכי כהה שיש וחודר אליה אור ואני לא אוהב את זה, מעדיף אטום אבל אנשים אמרו לי שזה "מגזר" מדי. דבר שני כשיש חלונות שחורים מאחורה ווילון אחורי אפשר לסדר דברים לחברים או לי (לא, לא כרגע לצערי):twisted:.

בתכלס אני לא מתכוון למכור אותו כרגע או משהו אבל יש הבדל בין לשים חומר שמסנן חום ויש לו אחריות "למיליון" שנה ברכב שהוא אוטוטו אספנות לבין איזו מרסדס שחורה. ומצד שני, אני יודע בוודאות שזה ייראה כנראה "מיליון" דולר ושישפיע שישפיע על המיזוג לטובה בקיץ המתקרב, לעומת מה שיש לי עכשיו נגיד למרות שכביכול זה חומר איכותי אבל העבודה חשובה לא פחות ולאורך זמן לא הייתי מרוצה.

תקציב אין לי לשום דבר מהם כרגע, רק ביררתי לטווח הקרוב-רחוק.

ולגבי זה שלא מפרסמים מחירים , אין לי מושג למה זה ככה בחברות הגדולות אבל כנראה שזה משתנה גם בגלל הסוגים.

אני בהחלט מצטער שלא הלכתי לשם כשביצעתי את ההשחרה בפעם הראשונה.

• תוכן חדש...