Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני הכל, סליחה מאלו שכבר זעקו 'מי זה הטיפש הזה שחושב שיש טיפול חינם', אבל לא הצלחתי לנסח כותרת מתומצתת יותר לסיפור/שאלה שלי.

אני עומד לבצע בימים הקרובים טיפול 15,000 כנדרש וכרצוי וכמומלץ.

כשרכשתי את הרכב לפני מס' חודשים קיבלתי לידי [לאחר מאמצים מרובים] שובר המקנה לי 2 טיפולים ראשונים חינם. כמובן שהכוונה לטיפול הבסיסי ולא לתוספות אם יידרשו.

הענין הוא, שנכתב באותיות המזעריות בתחתית שעלי להציג את השובר בטרם הטיפול, ומכאן שאלותיי:

1. מה להערכתם יקרה אם אציג אותו בסיום הטיפול בתואנה שלא שמתי לב? לא יכבדו אותו? למה אני רוצה לעשות זאת? קראו את השאלה הבאה.

2. חששי הגדול הוא, שהמוסך שבו אטפל יתפור אותי על עוד מס' דברים שלא באמת נצרכים לי. הגם שהחשש הזה קיים תמיד, פה זה מבוסס יותר, ומובן גם למה.

תמיד אני יכול לומר שלא יבצעו שום דבר בלי לקבל את אישורי מראש, אבל זה לא ממש פותר את הבעיה. כי נניח שלטענתם אני צריך רפידות בלם חדשות. החשש יקנן בלבי שמא זה נכון באמת, ואם לא אאשר להם, איאלץ לבצע בדיקה במוסך אחר, ואז או שיתברר שצדקו ולא קרה כלום (אשלם למוסך ב' במקום ל-א'), אבל אם יתברר שלא צריך להחליף, אצטרך לשלם על הבדיקה.

כמובן שאם לא אומר מילה ואציג את השובר לאחר מכן, אין חשש כ"כ גדול לתפירה, אבל יש חשש שלא יכבדו אותו, אשלם ואפסיד את השובר.

מדובר כמובן ביונדאי i35 שלי, שנרכשה בכלמוביל פתח תקוה (שאגב, הוא מוסך כלמוביל היחיד שלא מופיע ברשימת המוסכים שבהם ניתן לממש את השובר, ולא ברור לי למה [אולי זה שוברים ישנים עוד מהימים שהסניף הזה לא היה קיים]).

חשבתי על מוסך יוסי כהן באשדוד (סמוך למקום העבודה).

מי שמכיר את המוסך הנ"ל ויכול להמליץ עליו בכלל ועל יושרו בפרט (ולהיפך), אשמח לשמוע...

פורסם

היי, קיבלתי שובר לטיפול חינם באיביזה החדשה שקניתי , קבעתי תור למוסך של צ'מפיון כלקוח מן המניין ורק בסיום הטיפול הצגתי את השובר, את החשבונית הם הוציאו על שם "צ'מפיון מוטורס"

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

תבקש שיבוצעו רק את הטיפול שהם מחוייבים לבצע לפי השובר.

כל דבר נוסף תגיד פשוט לא תודה.

ברקסים זה לא דבר שהולך ב30 אלף הראשונים במידה נוהגים נכון.

פורסם

בסיטרואן הבהירו לי ש״בכפוף לתקנון״ אקבל את החלפת השמן והפילטר בלינם רקאם אעשה טיפול מלא.

לאחרונה נפתח פה אשכולעם הצלחות אצל מוסכים שונים.

פורסם

למה? מומלץ מאוד כי מוסך מורשה, שמכיר את הדגם, יעשה את הבדיקות שלו ויחפש ליקויים.

גם אם תבחר לא לתקן אותם תקבל עדכון מצב על הרכב מגורם מקצועי ותבחר מה אתה עושה עם זה בהתאם לשיקולים שלך.

מאוד פשוט, מגיעים עם התלוש ומציינים מראש ששיש לבצע רק את הטיפול של התלוש ליש לקבל אישור עבור כל פעולה מעבר לזה.

המוסך יכבד את הבקשה.

פורסם

לי לא נראה שיתנו לך רק את החלפים ושתלך איתם לדרכך.

ינסו לשכנע אותך לבצע עוד אי אילו תיקונים/תחזוקה, חשובה יותר/חשובה פחות, ע"מ שזה ישתלם להם כלכלית.

אם תתעקש על ביצוע מה רק שרשום בשובר - אני מאמין שיבצעו זאת בסופו של דבר.

חבל שמוסכים אינם מנצלים דברים כאלה ע"מ למשוך את הלקוחות (ע"י שרות טוב, אולי מתנה קטנה) ומנסים לדחוף להם כל מיני דברים.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

אני מתכוון שימשכו אותם בצורה "יפה" ולא באף בכח.

זה הכל.

עריכה - גם בכותרת ביקש פות"ש מוסך הגון.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

אצל צ'מפיון זה כנראה בטוח ככה. כבר ראיתי המון רכבים שהתחילו את הטיפול בחינם אצל צמפיון והמשיכו אותו אצלנו במוסך. אצל כולם היה פילטר חליפי פשוט ולא oem או מקורי.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אוייש עכשיו ראיתי שהחלק העליון בהודעה שלי כנראה נמחק בטעות בהקלדה. בכל אופן רציתי לציין שהטיפול החינמי כולל טיפול שמנים. וממה שאני ראיתי, מוסכי היבואן משתמשים בפילטרים זולים שאינם מקוריים בטיפול הזה, על מנת לחסוך עלויות. לצורכי עריכה למנהלי הפורום: ההמשך הוא בהודעה העליונה שפרסמתי.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

זה קצת מוזר מה שאתה אומר בעניין החלפים. מוסך מורשה יבואן מחוייב לפי ידיעתי להישתמש בחלפים מקוריים בלבד אז אולי צריך לבדוק את העניין הזה לעומק ולפעול בהתאם.

• תוכן חדש...