Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה? מומלץ מאוד כי מוסך מורשה, שמכיר את הדגם, יעשה את הבדיקות שלו ויחפש ליקויים.

גם אם תבחר לא לתקן אותם תקבל עדכון מצב על הרכב מגורם מקצועי ותבחר מה אתה עושה עם זה בהתאם לשיקולים שלך.

מאוד פשוט, מגיעים עם התלוש ומציינים מראש ששיש לבצע רק את הטיפול של התלוש ליש לקבל אישור עבור כל פעולה מעבר לזה.

המוסך יכבד את הבקשה.

יש לי ניסיון רע מאוד עם שובר כזה ב-"פרי מוטורס" פ"ת. (מוסך פורד מאזדה, לא יודע איך מתייחסים לזה ביונדאיי)

הרכב היה חודשיים אחרי טסט, מיד אחרי הטיפול התחילו לרחרח את כל הרכב והוציאו הצעה מנופחת בסך אלפי שקלים לתיקון ליקויי בטיחות.

אילצו אותי לעשות את כל התיקונים אצלהם, אחרת ידווחו למשרד התחבורה והרכב יושבת.

יצאתי משם בלי לבצע את התיקונים, אכן דיווחו למשרד התחבורה ונאלצתי לבצע את התיקונים(הלכתי למוסך אחר)

הוא אמר שחצי מהדברים שדווחו אין קשר למציאות, סידר מה שצריך. את החשבונית העברתי למשרד התחבורה.

בשורה התחתונה - לכו למוסך שאתם סומכים עליו או שתעשו את הטיפול בעצמכם, אל תחפשו הרפתקאות.

פורסם
זה לא שזה מוזר, זה פשוט לא נכון ,לפתוחות אצל מרבית היבואנים ולכן גם זה ימחק בקרוב.

היי דניאל ומאור, אני מאמין שכבר ראיתם את הפוסט שכתבתי, בנוגע לזילות החלקים שמורכבים במוסכים "המורשים" של צ'מפיון.

הדברים שכתבתי הינם דברים מבוססים עם הוכחות מבוססות, שאף זכו לאשרור גורף מצד חברי פורום נכבדים, שנתקלו אף הם בתופעה הנ"ל.

על כן אני מציע לקחת את דבריי ברצינות ולא להתייחס אליהם בזלזול.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
יש לי ניסיון רע מאוד עם שובר כזה ב-"פרי מוטורס" פ"ת. (מוסך פורד מאזדה, לא יודע איך מתייחסים לזה ביונדאיי)

הרכב היה חודשיים אחרי טסט, מיד אחרי הטיפול התחילו לרחרח את כל הרכב והוציאו הצעה מנופחת בסך אלפי שקלים לתיקון ליקויי בטיחות.

יצאתי משם בלי לבצע את התיקונים, אכן דיווחו למשרד התחבורה ונאלצתי לבצע את התיקונים(הלכתי למוסך אחר)

הוא אמר שחצי מהדברים שדווחו אין קשר למציאות, סידר מה שצריך. את החשבונית העברתי למשרד התחבורה.

בשורה התחתונה - לכו למוסך שאתם סומכים עליו או שתעשו את הטיפול בעצמכם, אל תחפשו הרפתקאות.

שורה תחתונה, עשו בדיקה מקיפה, מצאו ליקויי בטיחותית והציעו לך לתקן, לא רצית אז המוסך עשה מה שמתחייב וזה לדווח כי אתה נוסע עם רכב לא בטיחותי.

מבחינתך הניסיון היה רע אך מבחינתי אני לא רואה פה שום דבר פסול.

פורסם
היי דניאל ומאור, אני מאמין שכבר ראיתם את הפוסט שכתבתי, בנוגע לזילות החלקים שמורכבים במוסכים "המורשים" של צ'מפיון.

הדברים שכתבתי הינם דברים מבוססים עם הוכחות מבוססות, שאף זכו לאשרור גורף מצד חברי פורום נכבדים, שנתקלו אף הם בתופעה הנ"ל.

על כן אני מציע לקחת את דבריי ברצינות ולא להתייחס אליהם בזלזול.

אוליי שלך ניסיון עם צ'מפיון אבל לא עם יבואנים אחרים בטח לא עם כל אלו מספקים שוברי טיפול בדואר, אז או שתייסג את דברך או שהם ימחקו.

פורסם
וממה שאני ראיתי, מוסכי היבואן משתמשים בפילטרים זולים שאינם מקוריים בטיפול הזה

אוליי שלך ניסיון עם צ'מפיון אבל לא עם יבואנים אחרים בטח לא עם כל אלו מספקים שוברי טיפול בדואר, אז או שתייסג את דברך או שהם ימחקו.

סייגתי מראש את הדברים כשרשמתי "ממה שאני ראיתי" ולאחר מכן הוספתי "שאצל צ'מפיון זה בטוח ככה". ואכן לא ראיתי עד היום, שום רכב שיצא מצ'מפיון עם השובר הנ"ל עם פילטרים מקוריים/oem. צר לי אם הובנתי אחרת, אני מקווה שהישרא-בלוף הזה, קיים רק אצל היבואן הזה ולא עבר לשאר היבואנים. יחד עם זאת ראוי להמליץ לחברי הפורום, לפקוח עין ולשאול את השאלות הנ"ל בזמן מסירת השובר.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תודה לכל המייעצים, ובפרט לאסף שהציע את שירותיו (כנופיית הטיפולים השוטפים) באדיבות.

הרכב עבר את אתמול את הטיפול ב'יוסי כהן' אשדוד, ללא דרישה לתשלום על תוספות מעבר לטיפול הבסיסי, כיון שלא היו כאלה.

תודה לכם...

פורסם

מעניין, לרוב משתמשים בכל הסיפור של משרד התחבורה כסוג של איום סרק.

מה התיקונים שבוצעו במוסך האחר שנחשבו לבטיחותיים ברמה כזו שהעבירו את זה למשרד התחבורה ? (ומה היו הדרישות המקוריות ?)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מעניין, לרוב משתמשים בכל הסיפור של משרד התחבורה כסוג של איום סרק.

מה התיקונים שבוצעו במוסך האחר שנחשבו לבטיחותיים ברמה כזו שהעבירו את זה למשרד התחבורה ? (ומה היו הדרישות המקוריות ?)

איציק

גם אני מצטרף לבקשה לראות פירוט של מה שהמוסך הראשון אמר שצריך, ומה מתוך זה אמרו במוסך השני שלא צריך?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
היו איזו דרישות מקדימות כלשהן ממך למוסך או מהמוסך לך, לפני שעשו את הטיפול?

לא היו דרישות.

הנציגה היתה נחמדה מאוד, וגם כשהוצאתי את השובר היא לא הופתעה או 'עשתה פרצופים'.

ביקשתי שיטלפנו אלי אם יידרש משהו מעבר לטיפול הבסיסי, והיא אמרה שזה בכל מקרה כך, וגם בד"כ אין בטיפול הראשון* שום דבר חריג. וכך היה.

*עיין באשכול נרחב ומפורט זה על יונדאי i35 ואמינותו...:lol:

פורסם

מחזק את עמדתו של אופיר (טוסטוס): כל חיי טיפלתי אך ורק במוסכים מורשים. המילה "תחליפי" מופיעה בהרבה חשבוניות טיפולים שראיתי.

ספציפית על צ'מפיון ראיתי את זה יותר מפעם אחת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...