Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים אלו החלפתי 4 צמיגים בפורד מוסטנג במידה14 70 215 . חיפשתי אצל כל יבואני הצמיגים בארץ והסתבר שמידה זו איננה קיימת פה.

פתרתי את הבעיה ע"י ובזכות חברה שנקראת "טייר דיל" . חברה מאוד שירותית, טיפלו בי בצורה מקצועית ועניינית עד השגת הצמיגים והתקנתם במקום הכי קרוב למקום מגורי.

קיבלתי צמיגי מקסיס עם פס לבן כפי שרציתי. 4 צמיגים והתקנתם במחיר 1850 ש"ח - מחיר בהחלט הוגן! המתנתי לצמיגים כ 3 חודשים עד הגעתם בגלל המידה המיוחדת.

טיפל בי בחור ששמו חיים , בחור אדיב ומקצועי מאוד... מספר הנייד שלו 0528273332

מפרסם זאת על מנת לעזור למי שיש מידות צמיגים שקשות להשגה בישראל.

פורסם

יורם, כבוד על הפרגון. זה לא מובן מאליו במקומותינו...

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
יורם היקר

שאני דיברתי מולם מול איש שיווק אחר הוא ניסה למכור לי מה שאני לא רוצה

ולא מה שביקשתי

לפיכך לא בטוח שאתה צודק

תמיר היקר,

פירסמתי את התוכן הנ"ל מתוך רצון לעזור לחברי הפורום אחרי שעברתי חווית רכישה טובה מאוד!!!

צר לי שהחוויה שלך היתה שונה.

מצרף לינק שבמקרה מצאתי כשחיפשתי את החברה שהמליצו לי עליה...ובו חיזוק להרגשתי

http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=4615

פורסם

לפני יותר משנה אני הייתי זקוק לצמיג כזה. בשעתו בועז דגן ז"ל הביא לי 4 כאלה ב 1200 ש"ח לכל ה 4.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...