Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעת נסיעה בסל"ד 1500 - 2100 בערך, ולחיצה די משמעותית על הגז אני מרגיש רעידות שככל הנראה מקורן בגלגל התנופה. בסל"ד נמוך או גבוה יותר הבעיה איננה. סרקתי באמצעות כבל ה-VAG-COM ולא נמצאה תקלה כלשהי.

הרכב שנת 2012 ידני עבר 55אק"מ, טופל במורשה וללא תאונות.

קראתי קצת בפורומים בחו"ל לגבי תופעות דומות והבנתי שככל הנראה מדובר בגלגל התנופה שאצלי הוא צריך להיות כפול וידוע ככזה שיכול לעשות בעיות.

תחילה חשבתי שיש קשר לטורבו או ל-waste gate, ראיתי שהיה קמפיין שירות בתחילת 2012 לגבי התקנת מרחיק בין הטורבו ל-WG, לפי כל הטיפולים שהרכב עבר וכן מבדיקה מול צ'מפיון, הרכב שלי לא נדרש בהתקנה זו.

כיוון שרכשתי את הרכב רק לאחרונה אינני משוכנע אם התופעה הינה חדשה או הייתה גם אצל הבעלים הקודם.

האם משהו מכיר או נתקל בתופעה דומה? והאם ישנה דרך לדעת בוודאות אם מדובר בגלגל התנופה?

ŠKODA Fabia Monte Carlo 1.2TSI

פורסם

לא נראה לי סביר שמדובר בציריות...הרכב עבר בדיקה במכון לפני הקניה ויצא נקיא לחלוטין.

יש הרבה תלונות על גלגלי תנופה כפולים והתופעה שמפרטים היא מאוד דומה לשלי (רעידות בתחום סל"ד מסויים)

ŠKODA Fabia Monte Carlo 1.2TSI

• תוכן חדש...