Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1.4 Highline מנוע הלך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי רכב מסוג גולף 1.4TSI כפול מגדשים.

הרכב עם 58.000 ק"מ מטופל כל חיו במוסך מורשה.

אתמול הרכב התחיל לזייף ומבדיקה שנעשתה באחד מהצילינדרים ישנה קומפרסיה נמוכה.

השאלה היא מה בדר"כ עושה המוסך מורשה יבואן? החלפה של המנוע? שיפוץ? והאם זה מחזיק מעמד?

פורסם

לא ייאומן מה שקורה עם קונצרן VW, מנועים הולכים רק בסביבות ה-50,000 ק"מ.

מזל שלא רכשתי גולף.

אין הרבה מה לעשות, תנסה לדבר היבואן על רצון טוב, יש אחריות? מקווה בשבילך שכן.

פורסם

איזה שנה הרכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אותי מעניין לדעת ממישהו שמבין ומכיר את המנועים הללו, אם החלפת בוכנות פותרת את הבעיה או שעוד שנה אני אצטרך לפתוח את המנוע לגורמים שוב

פורסם

לא מכיר את הרכב ומצבו ועד שלא יפתחו את המנוע אף אחד לא יודע אבל;

* מזה שנים נוטים לא לשפץ מנועים- פשוט מחליפים ברוב המקרים זה יותר זול

* אין ביטחון שהשיפוץ יצליח.

ָ* גם למנוע מוחלף (מיבוא או פרוק מקומי ) האחריות מוגבלת...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

כן זה אותו המנוע כמו בשירוקו..

הרכב נמצא במוסך מורשה, פירקו את המנוע, אמרו שצריך להחליף בוכנות, הביאו מנוע חדש בקרטון אבל בסוף לא אישרו מנוע חדש וביצעו שיפוץ.. השאלה אם השיפוץ הזה שווה משהו?

פורסם

הרכב באחריות?

אם כן תתעקש על מנוע חדש, אני לא יודע עד כמה שיפוץ מחזיק אם בכלל - רמת המקצועיות של רוב המוסכים בארץ שואפת לבינוני מטה.

Opel Adam S 2017

פורסם
לא ייאומן מה שקורה עם קונצרן VW, מנועים הולכים רק בסביבות ה-50,000 ק"מ.

מזל שלא רכשתי גולף.

פדיחה רצינית, זה מה שקורה כשמוציאים טכנולוגיה בתולה לשוק. אגב, לידיעה: הבעיה בעיקר במנועי 1.4 עם מגדש העל ולא בכל מנועי הקונצרן.

פורסם

שיפצו, נראה טוב נשמע קצת פחות כמה בנדים סגורים עקום ואם תהיה בעיה אני מושיב להם את האוטו בכניסה למוסך על בלוקים אם צריך.

• תוכן חדש...