Jump to content

normaly

  • הודעות

    86
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי normaly

  1. ברור, אבל זה עצוב שצריך להזכיר, לבקש, זה עצוב ש"שוכחים". כשאני הולך למסעדה ומזמין בקבוק קולה, אני לא צריך להזכיר לאף אחדשלא שלא שתיתי שניים... אגב קרה לי במוסך צ'מפיון המרכזי בני ברק לשעבר שנציג השירות היתמם והייתי צריך לבוא עם ספר הרכב להראות לו כמה שמן נכנס במנוע. ואז אתה מרגיש לא בסדר. הכל גרמני אירופאי אבל ההתנהלות ישראלית שכונתית
  2. אגב עוד דבר שלא הוגן בעיניי הוא החיוב על כמות השמן. בחלק לא קטן מן המנועים קיבולת שמן המנוע אינה עגולה אולם המוסך מחייב אותך כלפי מעלה - נגיד מחייב ב-5 ליטר כשהקיבולת היא 4.5 - אבל לא נותן לך מיוזמתו את יתרת השמן במידה והוא מולא ממיכל סגור. מהצד האחר, החיוב אף פעם אינו מדויק על המיליליטר בהנחה שהקיבולת אינה עגולה והשמן מולא מצובר. תקנו אותי אם אני טועה
  3. היי אצלך ברכב יש גם כן קונקטור אחד לרצפה ואחד שמחובר לתחתית המושב?
  4. ניסיון בגולף 4 שהייתה לי עם מוסך מורשה צ'מפיון בצפון: במהלך טיפול שגרתי התגלה צורך להחליף גומיות ציריה. ראיתי במו עיני את "יועץ השירות" מתקשר לחנות חלפים ומזמין את החלק לאחר שנאמר שלא היה במלאי. ראיתי במו עיניי את הקטנוען מגיע עם החלק. במעמד התשלום חוייבתי על חלק מקורי. רק לאחר שהערתי ליועץ הןא אמר שלא שם לב שחייב חלק מקורי. ייתכן וזה היה בתום לב אבל אני קיבלתי תחושה שלא. ניסו להשחיל לי את האלמנט, גם במוסך מורשה יבואן. זה לא ממש דומה למה שמספר רון אוחנה אבל מזכיר. עמימות לגבי החלפים וניסיון להסתיר.
  5. תודה על הנכונות. האם אתם נמצאים באיזור הצפון בואכה חיפה? האם מנסיונך פעולה שכזאת בהחלט יש סיכוי שתביא לאפשרות איפוס התקלה? תודה
  6. תודה. תוכל להגדיר את "כל המנגנון"? תודה
  7. תודה אבל זה רחוק עבורי אני כרגע גר בצפון. יש הצעות לבדיקה עצמית אחרת?
  8. תודה על המידע. המפתח לא היה בסוויץ. לא ידעתי לגבי ניתוק המצבר. בכל אופן, האם יש לך רעיום למקור התקלה? תודה
  9. שלום, ברכב הנ"ל משנת 07' מנוע 1.6 (BSE) טרנדליין נדלקה נורית כרית אוויר. קוד התקלה הוא 01218 side airbag iginiter pass-aide N-200. ההיסטוריה עם התקלה היא שלפני כמה שנים פורקו המושבים הקדמיים לשם ניקויים. מאז נדלקה הנורה. אחת לשנתיים בערך הייתי מבקש מרון ממוסך רון שימחק לי את התקלה ממחשב הרכב וזה החזיק כאמור שנתיים בערך ונדלק שוב. בטיפול אחרון (במוסך אחר) ביקשתי שיאפסו את התקלה ואכן איפסו אותה והנורה כבתה אולם אחרי שבועיים בערך נדלקה שוב (להערכתי כתוצאה של הזזת המושב). כעת, נסיונות למחוק את התקלה לא צולחים והנורה נשארת דולקת. זה קוד התקלה. ניסיתי לנתק ולחבר את הקונקטורים הצהובים שמתחת למושב ומתחברים לרצפת הרכב אך ללא הועיל. כמו כן לא נראה שיש חוטים רופפים או קרועים. אשמח אם למישהו יש עצה מה ניתן לעשות לפני שאני פונה לאיש מקצוע שיפרק חצי מכונית ויגבה ממני הון. תודה תודה
  10. בקיצור תפנה לפנצ'רמעאכר עאחר.........
  11. טיפול שמן ("טיפול קטן") הכולל החלפת שמן מנוע ומסנן. פלאגים כעיקרון הוחלפו בטיפול קודם אני מניח.
  12. באיזו מדינה מחורבנת אנחנו חיים. תוכל לשתף אותנו מי היא אותה חברת ליסינג יקרה כך שנדע לא להתקרב אליה (אם בא לך תערוך גם את הכותרת ותכניס את שמה)?
  13. אותי יותר מסקרן לדעת איך (במידה ו-) הרכב נבדק, לא ראו שמי הקירור עכורים.
  14. אחלה, תהנה מהרכב
  15. לא יודע איך הסקת שרוב הלקוחות לא חוו את התופעה. מתוך 5 אנשים שאני מכיר כולל אותי (3 מדגם גולף, 1 אודי Q3 ו-1 סקודה ראפיד) לשלושה - הגולף שלנו לשעבר, ה-Q3 והראפיד - לכולם בעיה זהה בגיר. לי ולבעלת האודי הוחלפה התיבה כולה(!) ולא שזה פתר משהו שלא נדבר על הטרחה ההשבתה של הרכב והטרטור. מילא הגולף אבל רכב ברבע מיליון שקל והתיבה שלו דפוקה. אז לומר "רוב האנשים לא חוו" זה מטעה ולא מבוסס. מה גם שאני לא יודע מה עם שני הרכבים הנוספים מדגם גולף (של דודה שלי ושל בת הדודה שלי. הן נשים אז לא ממש ניתן לדעת אולי הגיר ברכבן גם הוא תקול ואין להן מושג כלל שזה המצב).
  16. לפי מה שהבנתי אתה יכול ליצור קשר עם משרד רואי החשבון שמטפל בפן הכספי. אני אישית נרשמתי באתר לפני כשלושה שבועות בערך ועדיין לא חזרו אליי עם שום תשובה
  17. היי מרק, במקרה שאני תיארתי, החלפת השמן והתקנת מקרן חיצוני נעשו באופן יזום ומונע. החלפתי שמן וכעבור כמה חודשים התקנתי מקרן, מבלי שהמקרן המקורי נפרץ. הרכב ממזמן אינו בבעלותי אך אני בטוח שהמקרן המוגדל מתפקד כראוי. לא הבנתי האם בעל הרכב רכש את הרכב במצב המתואר ובמכון הבדיקה, אם לקח אותו לאחד, לא שמו לך לכך.
  18. אני לא זוכר במדויק. בסביבות 600-700 ₪ בזמנו במוסך "אדמונד". בחולון. המוסך מתעסק בעיקר בשיפוץ גירים של VAG והמנהל יורם הוא אחלה בחור ואיש מקצוע ישר. בעבר אף היה חבר בפורום אם אני לא טועה. במידה ונפרץ מקרן התיבה עלייך להחליף ממילא נוזל קירור וכמו שאמרתי עדיף לעשות זאת במסגרת התקנת מקרן חיצוני. הדבר הומלץ בפורום לא אחת ואני מצטרף להמלצה. בזמנו כשהגעתי ליורם הוא התחבר עם סורק למחשב הרכב וניטר את טמפ' השמן וניכר היה כי הוא התחמם יתר על הרצוי, כך לפי יורם. בעצתו התקנתי מקרן ואף החלפתי שמן גיר (מה שלא כל כך מקובל ומומלץ אך לקחתי את הסיכון אם אפשר לקרוא לזה כך)
  19. מצטרף לחוות דעתו של מרק מניסיון עם רכב זהה. ייתכן מאוד כי הקולר של הגיר נפרץ. ממליץ לך בחום לגשת למוסך ולהתקין קולר מוגדל חיצוני. זה לא עסק זול אבל מניסיון זה כנראה מתבקש. חזור לעדכן. נ.ב הקפד לבדוק בקביעות מפלס שמן במנוע, המנוע המדובר צורך שמן אלא אם בשנתון שלך כבר היצרן פתר את הבעיה - נחכה לתגובה של מרק בעניין (ברכב זהה שנתון 01' מנוע APK הייתה קיימת צריכה ידועה)
  20. צריכה דומה לגולף 1.4 TSI שנסעה 24K~ בשנה, אולי קצת יותר מליטר. בכל מקרה מה שפותח השרשור מתאר חריג ולא דומה למה שאתה ואני מתארים.
  21. בהצלחה חבר, מקווה שלא תהיינה לך בעיות נוספות
  22. מזכיר לי את התגובות בפורום לגבי צריכת שמן בגולף סימן 4 בעלת מנוע 2.0 המפורסם (APK) - בעיה שגם אני סבלתי ממנה. לא יודע אם זה מצחיק או עצוב...
  23. אני לא מבין את כל אלה שמייעצים "לתבוע". הליך משפטי עולה כסף. עולה זמן. עולה בריאות. מי אמר בכלל שיש פה עילת תביעה? שירות הלקוחות של צ'מפיון מוטורס הוא בסדר. יש פה בעיה אין ספק אבל עצתי לך היא לפעול בשני מישורים: האחד להתנהל מול שירות הלקוחות ומול היצרן בנועם ורוגע (גם אם קשה ובא לך לקלל) ובמקביל צור קשר עם רון ממוסך רון ותגיד לו שאתה מעוניין להגיע לדיאגנוסטיקה (אני לא חושב שהוא גובה תשלום). רון יכול לאבחן תקלות בואגיות לדעתי בצורה הטובה בארץ (ואני לא מגזים ולא שותף שלו). קודם תדע איפה אתה עומד מבחינת מהות התקלה וכך תוכל להתנהל טוב יותר מול היצרן. בהצלחה וחזור לעדכן
  24. נשמע כשר
  25. מה כתוב בספר הרכב בעניין, בדקת במקרה?
×
×
  • תוכן חדש...