Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולארד חופשי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברוך מתיר אסורים. ארה"ב התנהגו בצורה שפלה, עדיין מתייחסים אליו כמסוכן ביטחונית ושמים עליו הגבלות כאילו מי ישמע איזה דג שמן הוא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עכשיו אתה יכול להחליף את התמונה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פולארד לא פגע לאמריקאים בבטחון, הוא פגע להם באגו.

מסתבר שעל זה מקבלים את העונשים הכי כבדים שם, אין שום תירוץ אחר לביזיון שהוא כליאת האדם הזה במשך 30 שנה, גם אחרי שהסתבר שהוא לא העביר חומר רגיש על עניינים פנימיים של ארה"ב כפי שנטען בהתחלה.

פורסם (נערך)

קראתם פעם את עמוד הויקיפדיה שלו ?

בלי לתת את דעתי בעניין הוא משתקף כרודף בצע שמכר מידע לכל המרבה במחיר וכשקרן.

After completing high school, Pollard attended Stanford University, where he completed a degree in political science in 1976.[10] While there, he is remembered by several of his acquaintances as boasting that he was a dual citizen of the United States and Israel and claiming to work for the Mossad and to have attained the rank of colonel in the Israel Defense Forces. None of these claims were true.

לגבי החלק של הרודף בצע אין לי סימוכין, יתכן וקראתי את זה בספר ״המוסד המבצעים הגדולים״ אבל לא סגור על זה.

עריכה אחרונה על ידי קאררה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הוא בחר למכור מסמכים סודיים לא מתוך אידאולוגיה אלא מתוך בצע כסף וידע היטב מה יהיה המחיר כשייתפס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מרגיש שאני מפספס משהו בסיפור הפולארד הזה, אספר לכם מה אני מבין ואתם תתקנו אותי אם אני טועה.

פולארד ריגל בארצות הברית בשביל המוסד, הוא קיבל על זה תשלום והיה מודע להשלכות.

הוא נתפס ונכנס לכלא האמרקאי לאחר שנשפט במשפט אמרקאי לו היה כפוף כי שם הוא גר.

הוא קיבל עונש מאסר ממושך ולא פרופרציונלי בסטנדרט הישראלי.

איך בדיוק זה הופך אותו לקדוש מעונה?

שלא תבינו לא נכון, אין לי בעיה עם מה שעשה, כולם מרגלים כל הזמן בשביל כולם ורובם גם מקבלים על זה כסף, אבל מפה עד לקמפיין לאומי בסגנון גלעד שליט?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

[quote=ExoduS;4926500...

הוא קיבל עונש מאסר ממושך ולא פרופרציונלי בסטנדרט הישראלי.

...

הוא קיבל עונש מאסר ממושך ולא פרופרציונלי גם בסטנדרטים האמריקאים.

אתה מוזמן לבדוק איזה עונש קבלו מרגלים אחרים לאורך ההסטוריה.

בנוסף בהסטוריה האמריקאית היה פעם אחד שמרגלים נידנו למוות, תנסה לנחש מאיזה דת הם היו...

פורסם

פולארד אמנם השתחרר מהכלא אבל גם התנאים בהם שוחרר הם סוג של מעצר בית לכל הפחות- צמיד אלקטרוני, מעקב על מחשבים והתקשרויות שלו, איסור יציאה מארה"ב למשך 5 שנים ועוד.

כשחושבים על זה, לא ברור לי איך ידיד ישראל, ברק אובמה, לא זרק אותו לכלא גואנטנמו...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הוא קיבל עונש מאסר ממושך ולא פרופרציונלי גם בסטנדרטים האמריקאים.

אתה מוזמן לבדוק איזה עונש קבלו מרגלים אחרים לאורך ההסטוריה.

בנוסף בהסטוריה האמריקאית היה פעם אחד שמרגלים נידנו למוות, תנסה לנחש מאיזה דת הם היו...

הזוג רוזנברג שנידון למוות נשפט על ידי שופט יהודי אז תיאורית הקונספיקציה קצת לא תופסת.

בנוסף רוב המרגלים בארצות הברית מואשמים בבגידה והעונש נע בין מוות למאסר עולם (ורובם מתים בכלא).

עידן, ההגבלות אצלו הן לחמש שנים וזה לא חריג במערכת המשפט שלהם. טוב שאתה לא טוען שוענונו קיבל את ההגבלות שלו שהן הרבה יותר קשות ולא תחומות בזמן בגלל שהוא מרוקאי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם אני זוכר נכון מה שקראתי על פולארד, הנתונים שהוא מסר לישראל היו קריטיים מאד לכמה פעולות צבאיות, ביניהן תקיפת הכור העירקי. בלעדי תמונות הלווין שהוא מסר זה לא היה אפשרי. האמריקאים ימח שמם לא היו מוכנים לעזור לישראל בזה ועשו כל מאמץ למנוע את התקיפה.

ארה"ב הידידה הגדולה של ישראל, ממש, חחח.

פורסם
הזוג רוזנברג שנידון למוות נשפט על ידי שופט יהודי אז תיאורית הקונספיקציה קצת לא תופסת.

בנוסף רוב המרגלים בארצות הברית מואשמים בבגידה והעונש נע בין מוות למאסר עולם (ורובם מתים בכלא).

עידן, ההגבלות אצלו הן לחמש שנים וזה לא חריג במערכת המשפט שלהם. טוב שאתה לא טוען שוענונו קיבל את ההגבלות שלו שהן הרבה יותר קשות ולא תחומות בזמן בגלל שהוא מרוקאי.

האם יהודי לא יכול להיות אנטישמי?

העובדות בחומרת העונש וביצוען גם במקרה של יוליוס ואתל רוזנברג וגם במקרה של יונתן פולארד לא מוטלות בספק

ולא נכונה העבודה שרוב המרגלים מתים בכלא.

ולגבי השרשור הזה הוא מתחיל לקבל כיוון שכבר דנו בו בעבר בפורום.

פורסם

האמריקאים מרגלים בישראל זה בסדר.

הישראלים מרגלים בארה"ב זה בסדר עד שמישהו נתפס ואז זה לא בסדר.

בזמן המלחמה הקרה היו לא מעט חילופי מרגלים בין המערב למזרח.

לנו לא היה השכל ( פחדנו ) לתפוס אמריקאי כדי להחליפו בפולארד.

מורה שלי ביסודי הסבירה לנו פעם

מה שמותר ליופיטר ( זאוס ) אסור לשור.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...