Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בעיקרון יותר קשורה לאתר עצמו ופחות לתוכן.

במידה ואני רוצה לפתוח אתר כזה, מה הפרוצדורה בלעשות "קופה רושמת" אינטרנטית. זאת אומרת, שיהיה תשלום כלשהו דרך האתר(ויזה/פייפל וכו') ?

ממה שדיברתי עם אנשי מקצוע, אמרו לי שזה יעלה סביבות ה-15 אלף ולא היו מוכנים לפרט לי יתר על המידה.

נשמע לי מוגזם בשביל סה"כ אתר מאוד פשוט רק אם אופציה לתשלום.

אשמח לשמוע ביהורים מבעלי נסיון

תודה לעונים

פורסם

על איזו פלטפורמה אתה מעוניין לבנות את החנות שלך? פלטפורמה עצמאית? WOO-COMMERCE? פלטפורמת אתר קניות? (יש כמה, כמו אופן-קארט ועוד כמה ששכחתי את השם כרגע).

כדי לקבל תשלום בפייפאל זה די פשוט העניין, אתה רק צריך חשבון פייפאל (יכול להיות צורך בחשבון עיסקי אבל זה לא קריטי) ואם זה דרך פלטפורמה קיימת לרוב יש פלאגין קיים שמקשר את הנושא בשנייה ובמידה ופלטפורמה עצמאית יש הסברים באתר פייפאל כיצד לקשר.

במידה ואתה רוצה לקשר עם כרטיסי אשראי שלא באמצעות פייפאל (פייפאל כבר מקבל כרטיסי אשראי ישראליים לא בין לאומיים ד"א?) העניין מסתבך מכיוון שאתה חייב עוסק מורשה וכו' וכו' במידה ואתה מתכנן על היקף עסקאות גבוה פנה אל חברת אשראי כלשהי לקבלת מסוף וירטואלי אך במידה ואתה מתכנן על היקף עסקאות קטן או אתה רק מתחיל ישנם שירותים כגון טרנזילה, פלא-פיי וכו' אשר מספקים את שירותי הסליקה אך אם אני לא טועה גם כאן אתה חייב עוסק מורשה.

אשמח לעזור לך ללא תשלום כי התעניינתי לפני כשנה על אותו תחום וכמעט הוצאתי את זה לפועל

זה לא אמור להיות מסובך במידה ויש לך כבר אתר מוכן להוסיף אופציית תשלום

פורסם

נתנו לך תשובה כללית כי שאלת שאלה כללית

בוא תסביר מה אתה מתכנן, על איזה פלטפורמה, האם אתר כבר קיים, האם אתה בונה מאפס, האם אתה עוסק מורשה ומוציא חשבוניות, או שסתם רוצה לקבל תשלומים באינטרנט...

פורסם

יש לי עסק זעיר של מכירת גדג'טים ושאר דברים קטנים.

העסק עבד בעיקר דרך פייסבוק ומפה לאוזן ובשיטת תשלום של תן-קח.

אני מעוניין להרחיב אותו קצת ע"י אתר אינטרנט פשוט רק שיהיה בו אפשרות לתשלום. בהמשך אם אני אראה שזה מתקדם, אני אשקיע יותר בעיצוב.

אם יש פה בעיה חוקית רצינית, אז אין לי בעיה להפוך גם לעוסק מורשה.

פורסם

תשלום בכרטיס אשראי - אינך יכול לבצע סליקה ישירות דרך האתר שלך אלא נדרש להיעזר בשרות סליקה כמו חברת טרנזילה.

הסיבה לכך היא שחברות כ.א. דורשות מכל אתר אינטרנט חדש לעמוד בתקן אבטחה PCI - וזה פשוט כאב ראש והעלות הכלכלית לכך מאוד גבוהה (כנראה לכך התכוונו כשאמרו לך עלות של 15K).

תשלום בפייפאל -> כפי שנאמר, פותח חשבון בפייפאל (כדאי לבדוק לפני כן מה נותן כל חשבון ומה העלויות) ומבצעים קישור בין האתר לפייפאל.

קח בחשבון שיש תשלום לחברת כ.א. (אני חושב שיש תשלום חודשי + אחוז מערך העסקה).

בפייפאל התשלום הוא בהתאם לסוג המנוי (תבדוק באתר שלהם לפרטים ).

אני יודע שבעבר אמק"ס ודיינרס גבו עמלה מאוד גבוהה, לכן לא כולם עבדו איתם (מאמין שהמצב כיום דומה)

פורסם

פות"ש, עדיף לך לפתוח חנות באחת הפלטפורמות כמו Shopify או PrestaShop במקום להתעסק עם הקמות בעצמך.

אגב, אם מישהו מבטיח לך שהאתר שלך יעמוד בתקן PCI תמורת תשלום אחד של 15 אש"ח, הוא משקר לך בפנים.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

עמידה בתקן PCI מצריך השקעה כספית התחלתית מאוד גדולה.

ככל הנראה, עלות של 15K - זה עבור הביקורת החודשית/ תקופתית שצריך לבצע.

מצטרף להמלצה של Dittohead - שימוש בפלטפורמה קיימת מהווה פתרון מעולה עבורך.

• תוכן חדש...